TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Angyalok


 

"Édes lelkek! Fényesedjetek Isten Akaratában, s engedjétek, hogy segítsünk nektek, mert égi testvéreitek vagyunk, kik vigyázzák utatokat!"  

Meséltem már arról, hogy a médiumi közvetítések alkalmából mennyi angyali lény tanítása érkezik "odaátról". Egyre több azoknak a száma, akik látják is őket. Egész angyali sereg vesz körül minket az életünk minden pillanatában. Isten hirvivői Ők, akik azért vannak, hogy segítsenek nekünk, és szeressenek minket. Boldogok, ha kérjük őket, hiszen alig várják, hogy kapcsolatba lépjünk velük. Energiákat közvetítenek, melyek a felemelkedésünket segítik, de csak akkor, ha mi tudatosan be is fogadjuk ezeket.

A mostani gyermekek jelentős része, szintén látja őket, mert megőrizték a természetes "látás" képességét.

Ezzel kapcsolatban volt alkalmam látni egy hihetetlenül érdekes kisfilmet, amelyet a Táltos, Kovács András készített, egy vidéki iskolában, az ottani kisiskolás gyermekekkel. A tanító nénijük hívta fel a figyelmét arra, hogy ezek a gyerekek látják a vízereket, majd András foglalkozásain kiderült, hogy szinte mindegyikük látja az aurát is, melyben pontosan meg tudják határozni a különböző rétegek színeit, és határvonalait, és azt is, hogy az illető, vizsgált személynek volt-e valamilyen sérülése. De kiderült még az is, hogy látják a szellemvilágot is. Egybevágóan rajzolták le a különböző tisztségű angyalok jeleit, de néhányan a negatív lényeket is le tudták írni.

http://www.youtube.com/watch?v=h6PKXv9AUuM

Az angyallátók, és közvetítők beszámolnak arról, hogyan is épül fel a "spirituális hierarchia" a mennyei birodalmakban. Milyen feladatokat látnak el a különböző angyalok, és hogy hogyan imádkozhatunk hozzájuk. Elmondásuk szerint ,mindennek van angyala, a Napnak, a Földnek, a Tűznek, a Víznek, a Levegőnek, az Életnek, az Örömnek, a Harmóniának, a Bölcsességnek, a Szeretetnek, a Születésnek, a Halálnak, a Kreativitásnak, stb, stb. Vannak angyalai a tavaknak, a folyóknak, a tengereknek, a hegyeknek, az országoknak.

A Bibliában, a Koránban, de nagyon sok más szent iratokban is megtalálni az Arkangyalok, és más angyalok neveit.

Van egy weblap, amelyen midezekről részletesen olvashattok,

http://angyalforras.hu/Fooldal-20070514052039 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 74
Tegnapi: 300
Heti: 1 292
Havi: 5 483
Össz.: 2 279 487

Látogatottság növelés
Oldal: Angyalok
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »