TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Mit is jelent a médiumitás?


Régen a médiumokat különös, furcsa teremtményeknek tartották, akik látják a halottakat, szellemeket, és képesek velük kapcsolatba lépni. Sok olyan esetről hallhattunk, és a régi filmekben is úgy ábrázolják, hogy a médium transzba esik, és átadja a testét egy másik személynek, aki rajta keresztül, egészen más hangon és stílusban, esetleg még más nyelven is kezd beszélni. Üzeneteket közvetít jelenlévő személyeknek, akik kérdezhetnek elhunyt rokonaikról, aztán a transzállapotból visszatérve,  semmire sem emlékszik. Láttam olyan filmfelvételt is, amelyen, egy médium, (Luis Gasparetto) elhunyt festőknek adja át a testét, (mindkét kezét-lábát), és pillanatok alatt, becsukott szemmel készíti el, a különbőző híres festők kezenyomával, és jellegzetes ecsetvonásaival, aláírásával, az új képeket. Ezeket szakértők vizsgálták, és megállapították, hogy valóban teljesen hitelesnek tekinthetők. Találtam erről több felvételt is, itt megnézheted.

https://www.youtube.com/watch?v=fS3xg7_-wSM

Tulajdonképpen minden korban éltek olyan emberek, akik rendelkeztek azzal a képességgel, hogy beleláttak, átléptek olyan dimenziókba, amelyektől a többség teljesen el volt választva. Ilyenek voltak például a Delphoi jósok, vagy Nosztradamusz is. De a természeti népeknél is mindig voltak és vannak sámánok, varázslók, akik révületbe esve, a másik világgal kapcsolatba tudnak lépni.

Tudjuk, hogy a Biblia is pontosan ilyen médiumi képességekkel megáldott emberek által íródott. Valamikor réges régen, minden ember rendelkezett ezzel, hiszen az érzékelésünk nem volt ilyen szűk határok közé szorítva. Születésünkkor még ma is, mindannyian emlékszünk arra, hogy honnan jöttünk, és kik vagyunk, de ezt a képességünket a külső ráhatások miatt, hamar elveszítjük. 

Egy rádiós példával szemléltetve, képzeljük el, hogy Isten, és a Mennyország folyamatosan adja a műsort az utrarövid hullám, összes frekvenciáján, de a mi rádiónkat még csak a rövid- vagy a középhullámú adásokra lehet hangolni, így mi biztosan nem fogjuk venni Isten adását. Viszont minden kornak megvoltak a médiumai, akik valamilyen módon, rá tudtak hangolódni Isten adójára. Természetesen, az, hogy ezeket az adásokat menyire tisztán, vagy esetleg torzítva közvetítették, az mindig a médium személyiségén, mint szűrőn múlott. Rengeteget számított, hogy az illető az adott korban, milyen tudással bírt, és milyen információkat volt képes megérteni, illetve azt átadni. Nekem pontosan ezért vannak fenntartásaim a Biblia szó szerinti értelmezésével, hiszen emberek írták, akik a maguk szűrőin át értelmezték Isten szavait, nem beszélve arról, hogy a különféle egyházi zsinatokon mennyi mindent változtattak, beleírtak, vagy kihagytak az eredeti írásokból. Azt sem igazán értem, hogy az egyházak miért ragaszkodnak még mindig a 2000 éves bibliai szövegekhez, mintha azóta Isten néma lenne, és nem szólna közvetlenül a mai emberiséghez. Szerencsére ez egyáltalán nem így van.

Most a korszakváltás hajnalán azt tapasztaljuk, hogy egyre több ember rádiója képes venni Isten adását, hiszen egy magasabb frekvenciára hangolódunk rá.

Ahogyan fejlődik az értelmünk, egyre inkább kitágul a tudatunk, képesek vagyunk egyre több, és torzításmentes információt felfogni. Ezért van ma annyi "csatornázó" médium, ráadásul a legtöbbjük, teljesen tiszta tudattal képes közvetíteni a magasabb dimenzióból érkező tanításokat, a fejükben hallják a hangot, amelyet azonnal képesek kimondani, vagy leírni.

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 300
Heti: 1 302
Havi: 5 493
Össz.: 2 279 497

Látogatottság növelés
Oldal: Mit is jelent a médiumitás?
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »