TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Kryon Budapesten - Közvetítés a Robert Coxon koncerten
Budapest, Magyarország - 2011. szeptember 26.

( Forrás: http://www.kryon.hu/forditasok/2011.09.26.mp3 )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Érzitek az itt lévő energiát? Mindazok, akik most itt ülnek ezekben a székekben, jó okkal érkeztek ide a Földre. Nagyon sokan vannak, akiket nem a kíváncsiság hozott ide. Néhányam ma este ide, csak a zene kedvéért jöttek, de a legtöbbeket, sokkal mélyebbről jövő dolgok vezéreltek.

Hogyha igaz az, hogy a zenének van egy kvantum jellemzője, akkor ez azt jelenti, hogy a DNS-ben lévő kvantum részeket is meg tudja érinteni. Bizonyos kísérletek kimutatták, hogy azok is képesek valamilyen módon értékelni a zenét, akik nem hallanak. Merthogy a bőrünkön is vannak olyan érzékelő egységek, amelyekkel képesek vagyunk a zenét és az akkordokat megkülönböztetni egymástól. El tudjátok ezt képzelni? A zene hatást gyakorol az emberi testre akkor is, hogyha nem is halljuk.

Hogyha ezt szélesebb összefüggésbe helyezzük, akkor ez azt jelenti, hogy az ember MerKaBa-ja is érzi, hogy mi történt körülötte. Ez teszi azt lehetővé, hogy azok az emberek, akik nem látnak, sokkal egyszerűbben jussanak el egyik helyről a másikra. Néhányan úgy nevezik ezt, hogy 6. érzék. A MerKaBa pedig nem más, mint az ember kvantum mezeje. Olyan akár egy hatalmas antenna, amely az ember rendszerének része a születésétől fogva. Képes arra, hogy kinyúljon és mindenhonnan érzékelje az energiákat. Tehát ma arra kaptatok meghívást, hogy ezt a fajta energiát érzékeljétek, hiszen Gaia hihetetlen bölcsessége is jelen van most és jelen vannak az Univerzum teremtő energiái. Nem tőled elkülönülve találhatóak ezek itt, hanem a ti MerKaBa-tokban hevernek, merthogy ti és én nagyon hasonlóak vagyunk. Az Univerzum teremtményei vagyunk. Részei vagyunk Istennek, mindannyian örökkévalók vagyunk. Még egyszer hangsúlyoznám, én most a lelkekhez beszélek, minden lélekhez.

Ma csak egy rövidebb tanítást szeretnék átadni. Egy olyan tanítást, amelyet ebben a formában még sosem osztottam meg. Ti is tudjátok, hogy hogyan zajlik a gyógyítás csodák által. Egész életetekben hallottatok ilyesmikről. Lehet, hogy valaki saját maga is tapasztalt ilyesmit. Az én társam például keresztülment ilyesmin. Hogy lehet ezt megmagyarázni? Vannak olyanok, akik szeretnének többet tudni ennek a folyamatáról. Azt kérdezik: "Meg lehet-e tudományosan magyarázni?" Istentől, mint a tudóstól, mint a Teremtőtől kérdezzük, nem mint Isten név szerint, hogy: "Mi történik ilyenkor? Mi zajlik le például egy spontán remisszió során?" Ezt a kifejezést az orvostudomány azokra használja, akik akár egy éjszaka leforgása alatt képesek saját magukat meggyógyítani. Most el fogom magyarázni és a lehető legegyszerűbb kifejezésekkel fogom ezt tenni.

Elmondtam nektek a hétvége során, hogy a DNS-etek tele van információval. Az információ bár szakrális, de mégis 3D-s és biológiai. A DNS azonban nem tudja a kettő között a különbséget és nem választja ezt szét. Olyan időket éltek, amikor azt mondják nektek, hogy képesek vagytok aktiválni a DNS-eseteket. Tehát most hadd definiáljam ezt először a számotokra. A DNS aktiválása abból áll, hogy hozzáfértek az információhoz és ahhoz, hogy ez a sejtrendszeretekkel miféle kapcsolatban van. Ezáltal az információ sikeresebben tud együttműködni a testtel.

Az ember rendszerét úgy tervezték, hogy 100%-os hatékonysággal működjön, ebből ti körülbelül 35%-ot használtok ki. Azok a mesterek, akik eredetileg jártak ezen a bolygón, kihasználták mind a 100%-ot. Azok a mesterek, akik az idők során meglátogattak, felkerestek benneteket és csodákat tettek, szintén mind a 100%-nak a birtokában voltak.

Most rátok is egy hatalmas változás kora vár, amikor újra megtanulhatjátok aktiválni a DNS-eteket. Amikor elkezditek aktiválni a DNS-t, jobban kezd működni és minden egy sejt megújul az emberi testben. Tudtátok ezt, hogy megújítja önmagát? Meg az idegszövetek is képesek megújulni!

Az embereknek nem is kellene öregedniük, de ez a megfiatalodási folyamat nem 100%-os. Amikor egy sejt szétválik a testetekben, akkor másolatot készít arról a sejtről, amelyről levált. Hogyha a sejtosztódás alapjául szolgáló sejt egy hibás, egy beteg sejt volt, akkor az osztódás után létrejött sejt úgyszintén hibás, beteg lesz. Aztán később a másolatról is készül egy másolat… és már látjátok, hogy hol romlott el a folyamat? Hogy nem a DNS eredeti információját használtátok fel, azt elveszítettétek.

De most visszatérhet, merthogy egy aktivált DNS-el rendelkező emberi lény, a sejtosztódásnál újra az eredeti információt fogja használni. Az ilyen beteg sejtek kicserélődnek és a helyükre az őssejteknek egy hibátlan másolata lép. Amely erős, tökéletes és semmiféle fertőzésnek nincs kitéve.

Az az ember, akinek aktiválódott már a DNS mezeje, akár 3-4 hónapon belül meggyógyulhat. Ez a normál sebessége a sejtek visszafiatalodásának az emberi testben. A különböző szervek, különböző időközönként újítják meg önmagukat. 8 hónapba, vagy akár 1 évbe is kerülhet az, mire észreveszitek, hogy nem öregedtek tovább. A folyamat nem tökéletes, hiszen ezzel is csak 40%-ra növelitek az eredeti 35%-os hatékonyságot. De már ez is elég ahhoz, hogy lelassítsátok az öregedés folyamatát.

Most jön, amit ma el szeretnék mondani. Mondtam már, hogy milyen a kvantum energia? Kérdezzetek meg egy fizikust! Bizonyos esetekben a kvantum energiában semmi szerepet nem játszik az idő.

Kedves emberek! Azok az öreg lelkek, akik most itt vannak a teremben. Előfordult már veletek, hogy lennetek kellett valahol és pontosan tudtátok, hogy mennyi időbe telik odamenni és késésben voltatok? Mégis odaértetek időben, sőt, talán még korábban is. Én pontosan tudom kik vannak itt! Néhányan megtapasztaltátok már ezt. Ez azért van, mert akkor túlléptetek a 3D-s idő korlátain és kitoltátok a percek határait.

Bizonyos esetekben ugyanez igaz az emberi visszafiatalodásra is. Nem feltétlen 3-4 hónapba telik, előfordulhat az is, hogy a rák, akár pillanatok alatt eltűnik. Majdnem olyan, minthogyha az ember, az energiamező kvantumtermészetét tökéletesen magára tudná alkalmazni. Azonnali gyógyulás következik be, a szövetek megújulnak, a betegség eltűnik.

Hadd mondjak el valamit. Isten nem így tett és az angyalok sem azért jöttek és érintettek megtegyék. A szeretet mestere nem azért jött le, hogy ezt megtegye. Az emberi lény tudja aktiválni az egyetlen dolgot, ami még hiányzik belőletek. Ez annak a megértése, hogy ti is részei vagyok a bolygón lévő teremtő energiának. Hogyha Isten bennetek van, akkor ti magatok is megteremthetitek a csodát. Tudom, hogy ezt már hallottátok, pontosan ezen a színpadon hangzott el ma este és most már a folyamatát is ismeritek. Nem a kémiáról szól csupán, hanem az elhatározásról és a kémiáról.

Egy pillanatra figyeljétek meg ennek a logikáját. Hogyha a Teremtő bennetek van és a Teremtő az, aki megtervezte a ti emberi testeteket és pedig részei vagytok a Teremtőnek, akkor egy csodának nem szabad nehéznek lennie. A csoda nem csak a sejtstruktúrában következik be, hanem az elmében is.

Mi mindent hurcoltok magatokkal, ami nap mint nap legyőz benneteket? Nem szeretnétek inkább egyensúlyt? Mi az, amit nem tudtok elfelejteni? Van itt valaki, aki nagyon szenved most itt a teremben, tudom, hogy ki van itt. Azt szeretném, hogyha tökéletes állapotban sétálnátok ki ebből a helyiségből. Hogyha úgy ébrednétek fel holnap reggel, hogy minden fájdalom a múlté. Ezt nevezik gyógyulásnak és ez lehetséges! Tudjátok, hogy kihez beszélek! A szenvedésnek nem kell bénító hatásúnak lennie. Itt az ideje, hogy megszabaduljatok a sötétségtől az életetekben! Talán pontosan ezért jöttetek ma este ide. Azt szeretném, hogyha másképp távoznátok, mint ahogy eljöttetek.

A DNS-etek aktiválása abból áll, hogy felkéritek, hogy mostantól másképp működjön. Figyeljetek öreg lelkek, itt az idő, hogy megtanuljátok hogyan működik ez, mert belétek van építve. Tehát nem egy könyvben olvashatjátok, hanem belétek van építve. Értitek? Érzitek? Ez az üzenet.

Hadd végződjön ez a gyógyító összejövetel úgy ahogy kezdődött, tökéletes harmóniában az Univerzummal. Hiszen pontosan a megfelelő emberek vannak itt, olyan energiában, amely összekapcsol.

Talán sosem fogjátok elfelejteni ezt az összejövetelt. Mert én sosem fogom, sosem fogom.

És ez így van!

Kryon

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 300
Heti: 1 303
Havi: 5 494
Össz.: 2 279 498

Látogatottság növelés
Oldal: Kryon közvetítés 2011.
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »