TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

 


2019. 05. 12.
 
__________________________________________________________________
 
Egy hosszú és nagyon részletes film, az USA-ban folytatott vegyi permetezésekről, érdemes megnézni, mert idehaza is pontosan ez folyik. Meddig tűrjük még?http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=c34bae80e
 
 
PETÍCIÓ DR. ILLÉS ZOLTÁN ÁLLAMTITKÁR ÚRHOZ
A hazánk egén folytatott vegyi permetezések kivizsgálásának követelése.
Amennyiben egyetértesz, az aláírt levelet beszkennelve küldd el az
xxxxyvz@gmail.com e-mail címre!

 2012. 10. 20.

Még mindig szórják az égen a vegyi felhőket, mikor lesz ennek vége? Elgondolkodtam azon, hogy ha ezt az egész világon csinálják, hány ezer tonna mennyiségű nehézfémet kell előállítani mindehhez, hol gyártják ezeket, és hol tankolják fel, mennyi üzemanyag, hány ezer repülőgép és pilóta szükséges, hogy megállás nélkül, szinte minden nap, mindenütt permetezzenek? Milyen katonai bázisokról indítják őket? Hány milliárd dollár szükséges egy ilyen programhoz? Szeretném tudni, idehaza mennyi pénzt vesz ki a költségvetésből ez az együttműködés? A politikusaink tisztában vannak azzal, hogy a saját családjukat ugyanúgy megmérgezik az égből ránk hulló "áldással", mint a többi embert? Vagy mélyen hallgatnak, vagy csak hazudnak és hazudnak, el akarják hitetni az emberekkel, hogy kondenzcsíkok, vagy esetleg azt is elárulják, hogy értünk csinálják, hogy befoltozzák az ózonlyukakat.

Kedves politikusok, bankárok és médiaguruk!  Elég volt ebből! Mi már bekaptuk a piros pirulát! Látjuk, tudjuk az igazságot, és nem hülyíthettek tovább! Jobb, ha tudjátok, hogy a ti világotok és ez a ránk erőltetett mátrix el fog tűnni, és ez ellen, hiába is próbálkoztok, már nem tehettek semmit. A Fény hamarosan mindent elborít, és minden sötétség szertefoszlik.

 2012. 09. 01.

Chemtrails - Vegyi csíkok az égen
KIK ÉS MIÉRT CSINÁLJÁK??????????
 
vegyi_permetezes_az_egen_2012.08.31._001.jpg
(Ezt a képet magam készítettem 08.31-én, a kertünkből)
 
 
Napok óta figyelem felháborodottan az eget, kik és milyen okból szórják a vegyi anyagokat felettünk módszeresen, felhőket gyártva, mérgezve ezzel a levegőnket, a földjeinket, a vizeinket növény- és állatvilágunkat, és persze bennünket embereket is. Úgy gondolom országos tiltakozás szükséges ahhoz, hogy a titkos katonai programot leállítsák idehaza és világszerte, hiszen nem csak bennünket érint. Az alábbi video egy amerikai bírósági perről tudósít.
és még egy hazai felvétel:
és egy részletes elemzés:
 
Mihály Arkangyal tanácsa (Zsuzsin keresztül) aggódásommal kapcsolatban, mely megszívlelendő mindannyiunk számára:
"CSAK A RAGYOGÁS AZ, AMELY A DOLGUNK EZEKBEN AZ IDŐKBEN - MINDEN ELLEN, VAGYIS INKÁBB MINDENÉRT, AMI NEM A FÉNY MINŐSÉGE. SOK OLYAN DOLOG TÖRTÉNIK, AMIRŐL NEM IS TUDUNK, ÉS TALÁN JOBB IS, MERT MÉG SZOMORÚBBÁ VÁLNÁNK. TUDJUK, HOGY AZ ARANYKOR VISSZAVONHATATLANUL ITT VAN, S AMI NEM ARANYKORI MINŐSÉG, AZ NEM TUD ÖSSZEREZEGNI A MI ÚJ VALÓSÁGUNKKAL. ÉLD HÁT NAPJAIDAT FÉNYESEN, BIZAKODVA, A MAGYAROK ISTENÉNEK ÉS AZ ÉGI ÚRNŐNEK AJÁNLVA MAGAD S FÖLDANYÁCSKÁT!"


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 396
Heti: 127
Havi: 6 909
Össz.: 2 253 580

Látogatottság növelés
Oldal: Petíció a vegyi permetezések ellen
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »