TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Második Nürnbergi perre készülnek

2021. 03. 15.


 

C0VlD-l9 CSALÁSI BOTRÁNYlesz a 2. Nürnbergi per *
 
Jelenleg egy második nürnbergi per készül, amelyben világszerte több ezer ügyvéd csoportos keresetet indít az amerikai-német ügyvéd, Reiner Fuellmich mögött, aki eljárást indít a C0VlD-l9 botrányért felelős személyek ellen, és a Davosi Fórum manipulátorai ellen.
Érdemes felidézni, hogy Reiner Fuellmich az az ügyvéd, akinek sikerült elítélnie a Volkswagen autóóriást a manipulált katalizátorok esetében. Ugyanennek az ügyvédnek sikerült elítélnie a Deutsche Bankot, mint bűnöző vállalkozást.
Reiner Fuellmich szerint a német cégek által elkövetett összes csalás semmiség ahhoz a kárhoz képest, amelyet a C0vid-l9 válság okozott és okoz. Ezt a C0vid-l9 válságot át kell nevezni „ C0vid-l9 botránynak”, és minden felelős ellen eljárást kell indítani a manipulációk és a hamis tesztprotokollok általi polgári kártérítés miatt. Ezért ügyvédek nemzetközi összefogása minden idők legnagyobb károkozási ügyét, a "C0vid-l9 csalási botrányt" indítja el, amely időközben az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekménnyé vált.
C0vid-l9 vizsgálóbizottságot állítottak fel német ügyvédek csoportos kezdeményezésére azzal a céllal, hogy nemzetközi csoportos pert indítsanak az angolszász törvények felhasználásával.
Itt található Dr. Fuellmich utolsó, 2021. február 15-i közleményének összefoglaló fordítása:
„Körülbelül 100, nemzetközileg elismert tudós, orvos, közgazdász és ügyvéd meghallgatása történt meg, melyeket a C0vid-l9 ügyet vizsgáló berlini vizsgálóbizottság 2020.07.10 óta folytat. Időközben bizonyossá vált, hogy a C0vid-l9 botrány egyelőre nem volt egészségügyi probléma. Inkább arról szólt, hogy megszilárduljon a korrupt „Davos-klikk” illegitim hatalma (illegitim, mert bűncselekményekkel nyerték) azáltal, hogy az emberek vagyonát átruházta a Davos-klikk tagjaira, elpusztítva az egyéb vállalkozásokat. A Davos-klikk tagjai például az olyan platformok, mint az Amazon, a Google, az Uber... stb”
„A szakértők szerint a vírus által okozott veszély mértéke nagyjából megegyezik a szezonális influenzáéval, függetlenül attól, hogy új (részben vagy egészben előállított) vírusról van-e szó, vagy egyszerűen csak 'C0vid-l9 járványnak' átnevezett influenzáról van szó. Időközben kiderült, hogy Drosten PCR-tesztjei nem tudnak választ adni a fertőzésekről. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a c0vld intézkedések által okozott egészségügyi és gazdasági károk olyan pusztítóak voltak, hogy a pusztításnak történelmileg egyedülálló szintjéről kell beszélnünk."
„Az is tény, hogy az oltásoknak álcázott genetikai kísérleti anyagok injekciózása mára súlyos károkat okoztak, beleértve a halálos következményeket is. A világ populációját tengerimalacként kezelték ezekhez a kísérleti géninjekciókhoz. Annak érdekében, hogy a lakosság pánikba essen, veszélyes és káros elszigetelő intézkedéseket vezettek be (még a WHO szerint is) a kötelező, szükségtelen és veszélyes maszkok viselésével és a társadalmi távolságtartással. Mindezek feleslegesek és kontraproduktívak. A lakosságot így készítették fel az injekciókra.”
Teljes cikk: https://principia-scientific.com/lawyers-promise.../
„Időközben egyre többen, nemcsak ügyvédek, jogosan követelik ezen gyilkos intézkedések azonnali befejezése mellett egy valóban független nemzetközi bíróság szakértő felülvizsgálatát a nürnbergi perek mintájára. Példa egy ilyen igényre és egy megindító részlet Dr. Vernon Coleman angol orvos beszédéből, mely a következő linken található :https://youtu.be/T3DNV7v5i74
"Ezenkívül íme egy interjú egy bejelentővel: a berlini idősek otthonában beoltott 31 ember közül néhányat erőszakkal, a Bundeswehr-katonák jelenlétében oltottak be, ráadásul olyanokat is beoltottak, akiknek a tesztje negatív eredményt mutatott. 8-an meghaltak, 11-en pedig súlyos mellékhatásoknak vannak kitéve." http://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim...
*
A berlini C0vld Bizottság rendkívüli ülése 21.02.20.
„megvitatják, hogy miként lehet egy új, a szólásszabadságot valóban szolgáló médiafelületet létrehozni.
Megbeszélések folynak arról, hogyan lehet biztosítani az élelmiszer-ellátást a regionális mezőgazdaság megerősítésével... regionális pénznemek létrehozásával... hogyan lehet megvalósítani a 'semmiből való pénznyomtatáson' alapuló 'Davos-klikk' politikájának leállítását és a stabil valutákhoz való visszatérést...
A szakértők mindenekelőtt elmagyarázzák, hogyan történhetett meg az a zsarolási helyzet, mely egy évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt.
Az ülés második részében azt is megvitatják, hogy az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények fő elkövetőit, különösen a politikai elkövetőket, hogyan lehet és kell felelősségre vonni a polgári és büntetőjog alapján egy új Nemzetközi Bíróság keretében, amelyet a nürnbergi tárgyalások irányelvei adnak."
"...a tétje ennek az új nürnbergi bíróságnak, hogy megítélje minden idők legnagyobb károkozási esetét, Dr. Drosten hazugságát, a PCR-teszt protokoll hamisítását a davosi klikk nevében. Mindenkit felelősségre kell vonni: a pénzügyi oligarchia támogatóit, Klaus Schwabot, a gigantikus hazugság nagy kitalálóját, az EU élén álló politikusokat, a Drosten és a WHO irányelvek végrehajtásának fegyveres karjait, melyek valamennyi nyugati kormányt arra kényszerítettek, hogy hozza meg a pusztító döntéseket a korlátozásról, a kijárási tilalmakról, a kötelező maszkviselésről, a társadalmi távolságtartásról, és a halálos oltásokról, mely a legidősebbekre a legkárosabb."
„Ezek az igazságok húzzák le az elkövetett bűncselekményekért felelős személyek álarcát. Azoknak a politikusoknak, akik hittek ezekben a korrupt alakokban - mondja Dr. Fuellmich -, az itt bemutatott tények mentőövek, melyek segítenek nekik elkerülni ezeket a bűnözőket, sarlatánokat."
"Másodsorban a regionális pénznemek létrehozása szükséges lenne. A berlini C0vld Bizottság már előre jelzi a világ tőzsdei összeomlását, melyet a Davosi Fórum nevű pénzügyi oligarchia ki akar használni az európai digitális valuta felállításával. Ezt azért akarja, hogy e világvaluta majd hozzon létre egy kínai stílusú szociális hitelt, hogy majd függővé válljon az a nép, melynek a kis- és középvállalkozásait, a kulturális és turisztikai iparát, a sportlétesítményeit tönkretették."
"...olyan 'népgyilkossággal' kell szembenéznünk, amelyet csak akkor szüntethetünk meg, ha lefogjuk a davosi klikk karjait..."

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 95
Tegnapi: 300
Heti: 1 313
Havi: 5 504
Össz.: 2 279 508

Látogatottság növelés
Oldal: 2. Nürnbergi per indul
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »