TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Telos - a Shasta hegy belsejébenAnnak a misztikus, belső földi városállamok hálózatából álló társadalomnak, melyet Agarthanak hívnak, egyik tagja Telos városa, amely a külső felszínhez közel, az Egyesült Államok nyugati partvidékénél, a csodálatos Shasta hegy belsejében található. Az itt élő, 5. dimenziós fizikai testben létező emberiség, annak a Lemúriai civilizációnak megmaradt tagjai, és leszármazottai, amelyek 12 ezer évvel ezelőtt, túlélték a nagy kataklizmát, amely az ősi földrész óriási hányadának elsüllyedését eredményezte. Ugyanilyen túlélői vannak az Atlantiszi civilizációnak is, akik egy másik földalatti városba, mely a braziliai Mato Grosso alatt található, nyertek bebocsátást, még Atlantisz földrészének pusztulása előtt.

A telosi emberek közül, jelenleg néhányan közöttünk, a felszínen élnek, természetesen titokban tartva igazi kilétüket azért, hogy szövetségeseikkel, és a Galaktikus Föderációval együttműködve, segítsék, a sötét összeesküvés összeomlását, a külső és belső emberiség egyesülésének folyamatát, és ezáltal a Földanya,  és az ő felszíni emberiségének felemelkedését az 5. dimenziós rezgésszintjükre.

Sharula Dux, aki a telosi városállam két vezető papjának és papnőjének, Ra-nak és Rana Mu-nak a leánya, és aki most itt, a felszíni emberiség között végzi titkos, és nem veszélytelen feladatát, hangfelvételt készített, melyben arról mesél, hogy hogyan élnek ők odabenn, a hegy belsejében felépített városukban, és társadalmukban.

Ennek a hihetetlenül érdekes és izgalmas felvételnek a leírását azért is tartom fontosnak ide külön feltenni, mert úgy gondolom, hogy rengeteget tanulhatunk belőle. Általa tudomást szerezhetünk egy olyan fejlett tudatosságú, és technológiájú társadalom berendezkedéséről, és mindennapi életéről, amely példaként állítható a mi eljövendő életünk elé.

A négy részes, magyarra fordított elbeszélést, melynek eredeti hanganyaga is meghallgatható, az alábbi oldalon találhatjátok, szeretettel ajánlom figyelmetekbe:

Első rész (a következőköz mindig kattints rá az oldal alján):

http://www.foldimennyorszag.hu/AA3AF9EE-EE33-4659-8692-29B1ADC4FCCC.html

Megjegyzés: Az első részben Sharula mesél arról, hogy az Agartha hálózat részeként, Teloson kívül van még négy város, amely lemúriai elképzeléseken és technológiákon alapul. Itt nevez meg még két olyan várost, Shonshit, mely Tibet alatt található, és Shinglát, amely a Góbi sivatag alatt van, és amelyeket Ulger-ként említ. Nos szerintem, ezek Ujgur városok, hiszen úgy írja le, hogy az ulgerek,(ujgurok) olyan emberek csoportja, akik 40-50 ezer évvel ezelőtt hagyták el Lemúriát, és Ázsia, India, és Közép-Európa több részén helyezkedtek el. Mint tudjuk a magyarok rokonságban állnak az ujgurokkal, tehát azt gondolom kicsit rólunk is szól. Az Arvisurákban ugyanis eredetünk mítosza a távoli elsüllyedt Ataisz szigetére vezet, amely a Csendes óceánban helyezkedett el, és amely valószínűsíthetően a Lemúriai kontinenshez tartozott.

Aurelia Jones, aki médiumi kapcsolatot tart fenn a telosiakkal, közvetitéseiből több könyvet is megjelentetett. Az alábbi írás egy részletet egyik könyvéből, melyben Adamával, Telos főpapjával beszélget.

http://www.fenyegyseg.netii.net/index.php/ataradasok/926-telos-3-koenyvebl 

Itt megnézhető magyar felirattal egy kisfilm, Aurelia Jones-ról.

http://www.youtube.com/watch?v=dxZenp2kP-8

A Dahl Univerzumról, A Mú birodalomról és Lemúriáról szóló rendkívül átfogó és érdekes írást az alábbi weboldalon találtam:

http://www.fenyegyseg.netii.net/index.php/idovonal/906-a-dahl-univerzum-csillagmayarsag-eredete-lemayar-idvonalWeblap látogatottság számláló:

Mai: 115
Tegnapi: 396
Heti: 115
Havi: 6 897
Össz.: 2 253 568

Látogatottság növelés
Oldal: Telos - a Shasta hegy belsejében
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »