TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

2010. 09. 14.

A "Standard technológia" 

__________________________________________________________

Mint láthatjátok, feltett szándékom, hogy ismertessek olyan egyszerű gyógymódokat, melyből mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt, amennyiben szüksége van rá, annak érdekében, hogy önmagán segíteni tudjon. Ebben az új energiában, mely minden területen, így a gyógyításban is a tudatosság kiterjesztését segíti, hihetetlenül sok lehetőség tárul elénk, testünk és lelkünk megbomlott harmóniájának helyreállítására, csak élnünk kell ezzel a tudással. Hát használjuk!

A  Standard, vagy Szabvány technológiáról pár évvel ezelőtt kaphattunk beavatást, a Shambrák oldalán, a bennünket tanító felemelkedett mesterektől. Azért tartom fontosnak ismertetni, mert még mindig annyi sok beteg ember van, aki nem hiszi el, hogy képes egyszerű módszerekkel meggyógyítani önmagát, ahelyett, hogy évekig, évtizedekig orvosokhoz jár és halomra mérgezi szervezetét a sok gyógyszerrel. Pedig csak ezt az egyszerű mondatot kellene megérteni, hogy:

Mi magunk vagyunk betegségeink teremtői, ennél fogva, lehetséges gyógyítói is.

Egy csodálatosan egyszerű gyógyító technika, melynek megértésére idézek a tanításból.

"Ezt – hála St. Germain-nek – Szabvány Technológiának nevezzük. A mi oldalunkon „tükör” vagy „tükröző” technológiának is szoktuk nevezni, és az alapelv rendkívül egyszerű. Először együtt megtapasztaljuk, aztán majd leírjuk.

 Érezzetek… és itt most az „érezzetek” szó nagyon is fontos, mert ez nem az erőltetésről, erőlködésről szól… érezzetek egy egészséges sejtet a testetekben. Legyen az bármelyik sejt, és most gondosan válasszátok azt ki. Csak érezzétek! Figyeljétek azt meg! Ne próbáljátok megváltoztatni! Ne fussatok el előle! Egyszerűen csak érezzetek egy egészséges sejtet! Érezzétek a rezonanciáját. Lehet, hogy csak az elmúlt pár napban lett megteremtve. Érezzétek a vitalitását, életképességét. Mi most itt nem azt mondjuk, hogy próbáljátok meg azt vizualizálni… hanem azt, hogy érezzétek, és direkt ezt a szót használjuk. Ez nem egy mentális tevékenység, arra kérünk titeket, hogy érezzetek egy egészséges sejtet a testetekben. Tele van életerő energiával. Ez az egészséges sejt azért van jelen, hogy benneteket szolgáljon. Ez így van. Ez a több millió sejt egyike, aki azért van jelen, hogy kiszolgálja fizikai szükségleteiteket.

 Érezzétek az esszenciáját. Itt van, feladata van, tudja, mit kell tennie. Tudja, hogy hogyan kapcsolódik és kommunikál önmagán belül. Érezzétek, hogyan kommunikál ez a sejt. Ehhez nem kell semmiféle tudományos végzettséggel rendelkeznetek, jut eszembe. Érezzétek, hogy ez a sejt hogyan kommunikál önmagával. 

 Lélegezzetek, és érezzétek azt, hogy ez a sejt hogyan kommunikál a többi sejttel, amik felépítik a szerveket, a vért és testeteket. Ez az egészséges sejt tökéletesen, teljesen rendben van és ezen az egészséges sejten belül minden információ megtalálható testetek összes többi sejtjével kapcsolatosan – minden egyes atomra, energiahullámra vonatkozóan. Ebben az egyetlen sejtben minden szerv, minden egyes hajszál, minden csepp vér információja megtalálható. Mindez benne van ebben az egyetlen egy sejtben, és ez a sejt hatékony kommunikációra képes az összes többi sejttel, szervvel, és testetek minden részével. Ez az egyetlen sejt, amit most éreztek, boldog és egészséges, és pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Ez egy szabvány, látjátok. Ez egy szabvány az összes többi sejt számára – élő biológiátok minden részének.

 Ez az egyetlen sejt, ami csodálatos élet és egészség energiával rendelkezik, ha megengeditek neki, akkor kommunikálni tud testetek összes többi sejtjével. És sugárzó Szabvány Technológia energiát tud kiküldeni magából, ami ezt sugározza ki: „Egészséges vagyok. Életteli vagyok. Azért vagyok itt, hogy a Mestert szolgáljam” – akik ti vagytok - „és ezt ti is megtehetitek.” Vagyis minden, a testetekben lévő egészségtelen sejt hallhatja ezt az üzenetet, ha ti ezt lehetővé teszitek.

 Ezek a dolgok tőletek függetlenül is megtörténnek, de ti vagytok azok, akik nem engeditek meg, hogy manifesztálódjanak. Felállítotok egy sorompót vagy egy falat, ami nem engedi meg, hogy ez megtörténjen. De most már le fogjátok dönteni ezt a falat, ha azt választjátok, és lehetővé teszitek annak a szabvány sejtnek, hogy kommunikáljon az összes többi sejttel az egészségről, harmóniáról, az áramló életerő energiáról. Az összes többi sejt, a DNS minden szála, biológiai lényetek minden része hallani fogja ezt. Engedjétek hát meg. Engedjétek hát meg, hogy ez megtörténhessen. Hagyjátok, hogy a szabvány sejt kommunikálhasson az összes többi sejttel, és az élet, az egészség dalát énekelje.

 Ez a tiétek Shaumbra, és ez a gyógyítás. Felejtsetek el minden mást, hacsak persze nem akarjátok megbonyolítani a dolgokat. Ez a gyógyítás. Tudjátok mi ezt tükör, vagy tükröző gyógyításnak hívjuk, mert testetek többi sejtje kiválaszthatja ezt az egészséges sejt mintát, azt a sejtet, amit most éreztek, és ezáltal ők is magukra szedhetik az egészség rezonanciáját.

Rákosak vagytok? Ez kitisztíthatja a rákot a testetekből nagyon rövid idő alatt, és természetes úton, nem pedig a jelenlegi emberi támadáson alapuló technikával, ami ölésre lett tervezve, nem pedig a példa erejére. Egyetlen szabvány sejt, ebben az esetben, képes az egész testet meggyógyítani."Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 300
Heti: 1 265
Havi: 5 456
Össz.: 2 279 460

Látogatottság növelés
Oldal: A "Standard technológia"
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »