TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

KORONAVÍRUS STOP!

2021. 03. 12.


 

A dán egészségügyi hatóság csütörtökön ideiglenesen, legalább 14 napra függesztette fel a brit-svéd cég által kifejlesztett oltóanyag használatát. Ezt azzal indokolták, hogy több beteg szervezetében is vérrög alakult ki az AstraZeneca vakcinájának beadása után.- ELGONDOLKODTATÓ
 
Oroszország halál utáni boncolást végzett a Covid-19 betegen, és nagy felfedezés történt. Oroszország lett a világ első országa, amely elvégezte egy Covid-19 holttest (post mortem) boncolását, és alapos kivizsgálás után megállapította, hogy a Covid-19 NEM LÉTEZIK VÍRUSKÉNT.
EZ EGY GLOBÁLIS ÁTVERÉS, emberek halnak meg az ''erősített 5G elektromágneses sugárzás (méreg) miatt".
 
Oroszországban az orvosok megszegték az Egészségügyi Világszervezet (WHO) törvényét, amely nem engedi, hogy boncolásokat végezzenek a Covid-19.-ben elhunyt emberek testén.
A tudományos felfedezés időszaka után nem feltételezhető, hogy ez egy vírus, hanem egy halált okozó baktérium, amely az erekben és idegekben vérrögök kialakulásához vezet, ami miatt a beteg meghal a baktérium miatt.
Oroszország legyőzte a vírust, azt állítva, hogy ''nincs más, mint a fallium-intravascularis alvadás (trombózis), és a kezelési módszerrel a beteg gyógyul". Antibiotikum tabletta, gyulladáscsökkentő és antikoagulánsok (aszpirin).
 
Ez azt jelzi, hogy lehet gyógyítani a betegséget, ezt a szenzációs hírt a világ számára orosz orvosok készítették a Covid-19-ben elhunytak boncolásával.  Más orosz tudósok szerint a lélegeztetőgépekre és az intenzív osztályra (UCI) soha nem volt szükség. Oroszországban már megjelentek az erre vonatkozó jegyzőkönyvek.
 
KÍNA már tudta ezt, de soha nem tette közzé a jelentését.
 
Oszd meg ezt az információt családdal, szomszédokkal, ismerősökkel, barátokkal, kollégákkal, hogy ők is kikerüljenek a Covid-19-től való félelemből, és megértsék, hogy nem vírus, hanem egyszerűen egy 5G sugárzásnak kitett baktérium.
 
Az ok az, hogy nagyon alacsony immunitással bántsák az embereket. Ez a sugárzás gyulladást és hipoxiát is okoz. Aki áldozata, szedjen Asprint-100 mg és Apronikot vagy Paracetamolt 650 mg-ot.
 
Mert kimutatták, hogy a covid-19 vérrögképződéshez vezet, ami az emberben trombózist okoz, és mivel vérrögök képződnek az erekben, és az agyban, a szívben és a tüdőben, emiatt nem juthat oxigénhez, ami nehezíti az ember lélegzetét a légzőszervi energia hiány miatt.
Oroszországban az orvosok nem hallgatták meg a WHO protokollját, és boncolást végeztek a covid-19. halottjain.
Az orvosok karokat, lábakat és egyéb testrészeket tártak fel, majd helyesen megvizsgálták, és észrevették, hogy a véredények kitágultak és vérrögökkel telítettek, amelyek rendszerint megakadályozzák a vérkeringést és csökkenti az oxigén áramlását a szervezetben, ezért a betegek meghaltak.
 
A kutatásról szóló hírek hallatán az Oroszország Egészségügyi Minisztériuma azonnal megváltoztatta a Covid-19 kezelési protokollt, és aszpirint adott pozitív pácienseinek-100 mg-ot, és elkezdte az Empromak alkalmazását.
Ennek köszönhetően a páciensek megkezdték a lábadozást, és egészségük javulni kezdett.
Az Oroszország egészségügyi minisztériuma egyetlen nap alatt több mint 14.000 beteget bocsátott ki, és hazaküldte őket.
 
Forrás: Oroszország egészségügyi minisztériuma

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 300
Heti: 1 281
Havi: 5 472
Össz.: 2 279 476

Látogatottság növelés
Oldal: Koronavírus STOP!
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »