TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Érzelmi szabadság technika, Emotional Freedom Techniques =EFT


"SEGÍTS MAGADON, AZ ISTEN IS MEGSEGÍT!"

Erre a fantasztikusan egyszerű, és bárki által gyorsan megtanulható technikára, kb. egy évvel ezelőtt találtam rá az Interneten, és azért ajánlom mindenkinek az elsajátítását, mert bárhol használható, és nagyon hatékony. Segítségével saját magunknak is gyorsan tudunk meszüntetni fájdalmakat, de különféle betegségeket, vagy pszichés panaszokat is meggyógyíthatunk.

Hasonló elven működik, mint az akupunktura, csak tűszúrás helyett, gyengéd kopogtatással ingerelünk néhány meridián pontot a kezünkön, az arcunkon, a fejünk tetején, a mellkas felett és a hónalj alatt. E pontok ütögetése közben, rá kell hangolódnunk az aktuális problémára, és hangosan mondani a megerősítéseket. Orvosok számolnak be az elképesztő változásról, amelyet 5 perces kopogtatás után figyeltek meg, beteg emberek vérében. Ugyanis előtte azt látták, hogy vérükben a vérlemezkék egymáshoz vannak tapadva, nem áramolnak szabadon, a kezelés után, viszont az összetapadás megszűnt, és a vérük olyanná vált, mint a teljesen egészséges embereké.

Van egy hosszabb, több pont ingerléséből álló változat, ezt megnézhetitek ezen a kisfilmen: http://www.youtube.com/watch?v=27u6AbcWTFc&feature=related

de létezik egy rövidebb változat, amit a legtöbben használnak, ezt a lent ajánlott weblapon, több magyar nyelvű filmen is megnézheted.

Aki először látja, hogyan is kell csinálni, azt gondolhatja, hogy ez valami vicc, annyira egyszerű, és mulatságos, de a beszámolók alapján elképesztően hatásos, még gyógyíthatatlan betegségek esetében is. Magam is többször, sikeresen használtam, nagyon ritkán jelentkező, megmagyarázhatatlan és rendkívül heves gyomorfájdalmaim elmulasztására (egyébként semmi baj nincs a gyomrommal), amelyeket e technika segítségével, mindig sikerült pár perc alatt megszüntetnem.

A technikát Amerikában fejlesztették ki, és Csontos Ágnesnek köszönhetjük, hogy  a magyar emberek számára is ismertté tette, és ahogyan látom, egyre gyarapodik híveinek száma. Hálás vagyok érte, és örülök, ha én is felhívhatom rá a figyelmet.

Feltétlenül ajánlom nektek is az elsajátítását.

http://www.emotionalfreedom.net/Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 300
Heti: 1 310
Havi: 5 501
Össz.: 2 279 505

Látogatottság növelés
Oldal: Érzelmi Szabadság Technika
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »