TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

2020.02.24

Körevet Szertartás


 

Felemelő, szívet melengető Körevet (MAGURA) Szertartás (az ősi tudás újra éled)

Már többször lehettem résztvevője körevet szertartásnak, amely minden jelenlévő számára meghatározó élményt jelent.

Miért is fontos, és mi a jelentősége egy ilyen szertartásnak?

Valamikor az ősidőkben még harmónia, élő kapcsolat és tisztelet volt ember és a természet között, nem úgy mint manapság, amikor már csak pislogunk, hogy az elemek milyen viharosan reagálnak arra a sok-sok pusztításra és károkozásra, amit az emberiség elkövet Földanya, Természet Istenanya ellen. Már világosan látszik, hogy nagyon nagy a baj, az időjárás megbolondult, a klíma változik, vagy melegedés, vagy jégkorszak várható, senki sem tudja igazán, mi fog történni, csak azt érezzük, hogy valami óriási változás küszöbén állunk. A legrosszabb az, hogy a háttérhatalom megint hiszterizálja a világot a klíma katasztrófával, és olyasmiket állít követelményként az átag emberek elé, amelyek betartása legtöbbször nem rajtuk múlik ahelyett, hogy azonnal leállítanák a Haarp időjárás- és ki tudja milyen sugárfegyvereket, a chemtraileket, az egyre elviselhetetlenebb frekvenciaterhelést, az erdőirtásokat, a szennyező ipari üzemeket, bányákat, járműveket, és engednék a fosszilis, és atomenergia helyett, a már működő, és általuk régóta használt, de nagyon titkolt szabadenergiás készülékek, a környezetet megtisztító, és tehermentesítő csodálatos technológiák, földi, légi, és űrjárművek elterjedését.

Azt már egyre többen felismerik és elfogadják, hogy minden mindennel összefügg, a gondolataink, érzéseink bizony befolyással vannak az időjárásra is, így azzal, hogy folyamatosan gerjesztik az emberekben a félelmet, az elemekre is negatív hatást gyakorolnak. Tagadhatatlan, hogy az erőszakos férfi energiák túltengése, a női energiák elnyomása vezetett a világban tapasztalható, egyre erősödő káoszhoz. Ha nincs egyensúly, nincs rend, nincs harmónia, nincs béke és szeretet.

Nincs tehát más út, vissza kell állítani a természet, az energiák, az elemek kibillent egyensúlyát, mivel most a tűz emésztő energiájának túlsúlyát éljük!

Ahogyan Ilara, Sacra Hungarorum c. könyvében írja, „Kizárólag az ételtő, és teremtő energiák képesek a tudatmezőt felépíteni, ami végülis táplálja a szeretetet. Mindig a józan szellemiség vezet a JÓ irányába, nélküle a szeretet nem képes szárba szökkenni. Ahhoz, hogy a szeretet megnyilvánulhasson, az elemeknek összhangban kell lenniük. Az energiaszint növelésére a rideg-hideg teremtő, és lágyabb éltető energiák képesek.

Ezért ahhoz, hogy nagy lépéseket tehessen az emberiség a szeretet útján, meg kell tisztítani a levegőt, többek között temérdek fa ültetésével, másrészt meg kell tisztítani a vizeket minden hulladéktól, mérgektől, és el kell csendesíteni a világot!”

„Az anyag, a teremtő energiák kivetülése, ezért sokkal inkább a teremtő energiákra kell fókuszálni, mintsem a körülvevő világ állapotára!”

De mik is ezek az energiák, melyek felépítik az egész megnyilvánult, teremtett világot? Ezt Ilara a fenti ábrával szemlélteti (a türkizkék kört kell északra tájolni!): a nagy kör, a teret szimbolizálja, amelynek közepén egy kisebb körben helyezkedik el a hang, fehér színnel jelölve, tehát a tér és a hang (kezdetben vala az ige) a létrehozó energiák.

A nagy körön belül és a középső körön kívül egyenlő nagyságú körök szimbolizálják a többi energiát, melyek úgy helyezkednek el, hogy északon van a víz (égszínkék), észak-nyugaton pedig a levegő (sötétkék) eleme, melyek az éltető energiák. Észak-keleti irányban van a fa (zöld), dél-keleten a napfény (citromsárga) eleme, melyek a megtartó energiák. Délen van a tűz (narancssárga), délnyugaton pedig a föld (piros), eleme, melyek az emésztő, lebontó energiák.

Lám csak milyen érdekes, hogy ezek az energiák és színek kapcsolódnak a csakráinkhoz is, hiszen a gyökércsakra a piros-föld, a nemi csakra a narancs-tűz, a köldök-napfonat csakra a sárga-napfény, a szívcsakra a zöld-fa, a torokcsakra az égszínkék-víz, a harmadikszem csakra a sötétkék-levegő, és a fejtető csakra a fehér-hang energiával van összekötve. Mennyivel kerekebb ez, mint a négy elem tana, amely elterjedt a világban.

A ősi matriarchális társadalmakban a papnők (lilik) feladata volt, hogy Természet Istenanya (Nagyboldogasszony) és az Ő elemeinek (hét ARA, hét Szentség, vagy hét Kisasszony) tiszteletére, a fent leírt szempontok alapján kialakított kőkörökben (magurák-ban, vagy körevetekben) rendszeresen végezzék a szertartásokat, folyamatosan fenntartva ezáltal az egyensúlyt, a rendet, és a harmóniát. A Föld számos pontján ma is megtalálhatók ilyen kőkörök, melyeknek szerepére, feladatára a kutatók nemigen tudnak választ adni.

Ilara viszont újra elhozta és átadta nekünk, magyaroknak ezt a szent tudást, mely sok-sok évszázadon át a feledés homályába merült, és amiért végtelen hálával tartozunk neki. Most van itt az ideje, hogy ennek birtokában hathatósan tudjunk tenni azért, hogy ez a korszakváltás, minden bajával és fájdalmaival együtt, végül egy élhető, gyönyörű világot hozzon el, hiszen mindannyian erre vágyunk, és ezt kívánjuk gyermekeink, unokáink számára is.

Időt, pénzt, fáradságot nem kímélve, sok-sok utazással az ország 7 pontján, a határokhoz közel, Ilara útmutatásával meghatározott szempontok szerint, végül sikerült megtalálni az ideális helyszíneket, és kialakítani azt a hét körevetet, amelyekben most már el lehet végezni a harmóniateremtő, hálaadó szertartásokat, és köszönet ezért a teljes csapatnak, akik ebben az óriási munkában részt vállaltak.

A körevetek helyszínei:

                                 Középen - Tatárszentgyörgy - hang,                                  Észak(észszak!) - Ipolyvece - víz elem,                                     Észak-kelet - Szabolcsveresmart - fa elem,                                   Dél-kelet -Gyula - napfény elem,                                  Dél (dúl) - Kelebia - tűz elem,                                   Dél-nyugat - Csokonyavisonta - föld elem,                                  Észak-nyugat - Kapuvár - levegő elem.                           

A körevetek három koncentrikus körből állnak, kövekkel kirakva, melyeknek keletre tájolva van a bejáratuk. Az Ilara által felszentelt körökbe ott lehet belépni, hiszen ezek most már Természet Istenanya templomát jelképezik, melyben az elemek nagyon is élő entitások. A szertartások alkalmával pedig ezeket az élő elemeket tiszteljük, és adunk hálát létükért, és áldásos szerepükért. Ezek a körevetek nemcsak térharmonizátorként, hanem szent, gyógyító helyként is funkcionálnak.

A szertartás vezetője mindig nő, és az északi elemeket is csak nők képviselhetik, a déli elemeket pedig férfiak, de ott mellettük lehetnek nők is, ha a létszám, és az egyensúly így kívánja meg. A szertartásvezető dönti el, hogy ez a résztvevők száma és neme alapján hogyan oszlik meg. A szertartáson csak egészséges, káros szenvedélyektől mentes egyének vehetnek részt, és a körön kívül kell hagyni minden fémet, órákat, elektromos tárgyakat, telefonokat. Az elemek megszemélyesítői felöltik az adott elem színének megfelelő ruhákat, és felsorakoznak a bejárat előtt.

Először a szetartás vezetője, fehér ruhában lép be a körbe, meghajolva tiszteleg, majd magával viszi a belső körbe az elemeket szimbolizáló eszközöket, fehér virágot, vizet, élő zöld ágat, földet, tüzet. Ezután sorban megkéri az elemeket, hogy lépjenek be a körbe, és foglalják el az égtájak szerinti helyüket. A sorrend: levegő, víz, fa, majd a föld, tűz, napfény. A levegő a hangot átszelve, egy tengelyen helyezkedik el a napfénnyel, a víz a tűzzel, a fa (szer-elem) pedig a földdel, (ez a tengely a piros-fehér-zöld, zászlónk színe!) Ezután a szertartásvezető egyenként kiosztja az eszközöket az elemeknek. Amikor ez megtörtént, akkor egy közösen elmondott hálaimával köszöntjük Természet Istenanyát, majd a szertartásvezető felszólítására az elemek képviselői egyenként fejezik ki hódolatukat egy adott szöveg elmondásával, és az eszközök használatával jelképezik, ahogyan az elemek támogatják egymást.

Miután ez megtörtént, elemenkét, a belépéssel fordított sorrendben, a kijáratnál a kör felé fordulva tisztelettel lépnek ki. Utoljára a szertartás vezetője távozik a körből.

Végül a körön kívül összekapaszkodva mindannyian elmondjuk Természet Istenanya áldó imáját. Itt még mindenki kérhet áldást arra, amit kíván a világ, a haza, és a közösség érdekében, a többiek megerősítésével. Majd ölelkezés, és egy kis piknik  következik, amig azok a vizek, amelyeket magunkkal hoztunk, és  a szertartásvezető bevitt a körbe kb. fél órára, felveszik a gyógyító energiákat. Az így energetizált víz 3 napig megtartja gyógyító erejét, így segíthet mindazokon, akik fogyasztják.

Így zajlik tehát ez a természetközeli, minden fölösleges sallangtól, és cicomától mentes, de igazán szívmelengető, és felemelő szertartás, ahol a résztvevők a szívük szeretetével, igaz lélekkel, és tiszta tudattal kapcsolódnak össze ismét a világot alkotó szent elemekkel, Természet Istenanyával, tudván, hogy mindez kihat majd az egész világra, pozitív változást hozva a tudatokra, és az elemek kölcsönhatására.

Áldás ez a lehetőség a magyarok számára, és csak bíztatok mindenkit, hogy vegyen részt ilyen szertartásokon, mert ezzel a kis lépéssel is hatalmas szolgálatot tesz nemcsak Magyarországnak, hanem az egész világnak.

ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS!

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 220
Tegnapi: 240
Heti: 460
Havi: 5 052
Össz.: 2 251 723

Látogatottság növelés
Oldal: Körevet (MAGURA) Szertartás
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »