TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

H1N1 - Ez már nem babra megy!


2009. 10. 28.


Dühös vagyok, mert az országban és a világban elképesztő mértékben folyik a néphülyítés az új vírussal és az oltásokkal kapcsolatban, az emberekben hatalmas a bizonytalanság, sokan félnek, mert a médiából és az Országház padsoraiból, dörgedelmes kioktatások hangzanak el, fenyegetik, büntetik azokat az orvosokat, akik nem hajlandók beadni a vakcinát. Pedig, mindenkinek, aki kicsit is gondolkokodik, már kezdettől gyanús ez az egész járvány, a vírus, és a szinte azonnal rendelkezésre álló ellenanyag. Magas tudatossággal bíró fénylények üzeneteiben már korábban figyelmeztettek bennünket arra, hogy ezzel jó lesz vigyázni.

http://shaumbra.wire.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=496

És a hatalom képviselői ördögien jól csinálják! Erre megy ki az egész! Féljetek csak emberek, így azt tehetünk veletek, amit csak akarunk! Nem számít, hogy az influenza tulajdonképpen enyhe lefolyású, és inkább arra kellene törekedni, hogy erősítsük a szervezetünk védekező képességét, így ha meg is kapjuk, túl esünk rajta, mint annyi más influenzán. Vagy ami még jobb, változtassuk meg gondolkodásunkat, és higgyünk abban, hogy képesek vagyunk meggyógyítani önmagunkat, vagy ha felemeljük rezgésünket, akkor el sem kapjuk a betegségeket.

Nem, a mi "drága, talpig becsületes, és szavahihető" (meg)vezetőink, ellentmondást nem tűrően, a leghatározottabban ki merik jelenteni, hogy az a vakcina, amit annyira sebtében megalkottak, (mint kiderült, ezek gyártása mögött is, valamilyen ciprusi offshore cég áll, melynek tulajdonosai nem ismertek, ja és a szerződés feltételeit 10 évre titkosították) és amelynek hatásmechanizmusát még idejük sem volt kellőképpen tesztelni, (vagy nagyon is jól tudják, hogy mire jó az oltóanyag?) az elengedhetetlenül szükséges. Mélységesen elítélik és felelőtlennek tartják azt, aki a józan megfontolás miatt tart ettől, és nem adatja be sem magának sem a családjának.

Igen, a hírekben minden nap bemondják, hogy iskolákat kell bezárni, (egy-két hétre) mert a járvány terjed, de arról nem beszélnek, hogy a gyerekek nagyon gyorsan meggyógyulnak. Az meg különösen jól jön, ha halálesetekről is beszámolhatnak. (Arról, hogy az egészségügy szétverése miatt, hány százan halnak meg naponta, lényegtelen) Nekik a hisztériakeltés a fontos, fogyjon az oltóanyag, mert hát a készleteket felhalmozták, és mi lesz, ha a gyógyszerlobbinak, és a hozzájuk kötödő sötét fickóknak, nem jön be az extraprofit. És lám az oltóanyag kezd is szépen fogyni, az iskolákban, óvodákban elkezdték beoltani a gyerekeket.

De megvizsgálta már valaki is, úgy istenigazából ezt a vakcinát? Milyen a kémiai összetétele, és ezek a szervezetben milyen későbbi károsodásokat okozhatnak? Igen, és döbbenetes eredményre jutott.

Úgy gondolom, hogy fel kell nyitni az emberek szemét, mert a sötétség erői, a legelképesztőbb aljasságokat is bevetik, csakhogy egyre csökkenő hatalmukat, bármi áron fenn tudják tartani.

Kérlek benneteket olvassátok el, és gondolkodjatok, de semmiképpen ne gyűlölködjetek! Az ajánlott olvasmány hangvételével nem tudok azonosulni, de ha az, amit állít igaz, márpedig én erősen hajlok erre, akkor nagyon nagy gondok lehetnek.

 

http://www.asztralutazas.hu/index.php/kitekint/OSSZEFUGGESEK.html

 

 

 

 

 

 

 

2009. 11. 26.

Még egyszer az influenzáról. Ma megjelent Samael Gyury írása, és tökéletesen igazat adok neki.

http://www.asztralutazas.hu/index.php/tisztasag/Szeparacio.html 

Mint már én is megírtam, az egész hisztériakeltés lényege, hogy FÉL-ELEM-ben tartsanak. Megint, minden lehetséges módon befolyásolni akarnak bennünket, nehogy felismerjük, és visszaszerezzük önnön hatalmunkat, isteni képességeinket, a hitünket abban, hogy minden szeretetnek és tudásnak forrása bennünk van, és amint ez Isteni Forrást megtaláljuk és rákapcsolódunk, képesek vagyunk tökéletes egészségben, és jólétben tartani magunkat. Hiszen ez a legnagyobb TITOK, amitől oly sokáig elzárva tartottak bennünket.

Ezért hát a manipuláció, mert ŐK IS FÉLNEK! Bizony rettegnek attól, hogy kicsúszik a kezükből az irányítás, hiszen látják, hogy egyre nehezebbé válik az arctalan massza manipulálása. Mert már vannak sokan, akik nem dőlnek be nekik, és akik átlátnak hazugságaikon, ördögi terveiken, és akiknek hatására rengetegen ébrednek fel a félrevezetések által keltett illúziók kábulatából. Bár már tudják, hogy nem győzhetnek a fény felett, a harcot nem adják fel. És addig van esélyük elhúzni a küzdelmet, amíg ehhez partnert találnak azokban, akik még hisznek nekik.

Ezért csak arra buzdítalak, kedves olvasóm, hogy ÖNMAGADBAN, A BENNED LÉVŐ ISTENBEN TANULJ MEG HINNI, AKKOR CSODÁKAT FOGSZ MEGTAPASZTALNI, ÉS SOHASEM FOGSZ CSALÓDNI!

És még egy fontos dolog, ne gyűlöljük a Sötétséget ezért, inkább lássuk meg azt, hogy olyan tapasztalattal gazdagítanak bennünket, amelyből megérthetjük, mi az, amit soha többé nem akarunk átélni, aminek soha többé nem akarunk a részesei lenni. A mi egyetlen útunk a fény felé vezet, hosszú, és kacskaringós volt ez az út, mindenféle akadályokkal teletűzdelve, de már közel vagyunk a célhoz. Tekintsünk úgy ezekre az akadályokra, hogy leküzdöttük őket, és gondoljunk rájuk hálával, mert erősebbekké, és bölcsebbekké váltunk általuk. Amint a fénybe jutunk, nevetve gondolunk majd arra, hogy mindez csak JÁTÉK volt.

Még egy ajánlat a www.kryon.hu címoldalán találhattok még további érdekes írásokat a H1N1-ről, és itt találtam rá a http://neoltsal.blog.hu/ http://www.magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=561:bzlik-a-h1n1&catid=55:gerilla&Itemid=141             http://www.magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=660:interju-jane-buergermeister-rel-video&catid=55:gerilla&Itemid=141 oldakra is, amelyen tanulságos, és elgondolkodtató cikkek, és filmek láthatók.

És még egy cikk: http://www.magtar.hu/oldal/harangozo-sandor-vedooltas-zurzavar-a-lelekben-zurzavar-a-testben

Fontos infók szülőknek a H1N1 Influenzáról:

http://www.youtube.com/watch?v=GbiUT2-cCnk&feature=relatedWeblap látogatottság számláló:

Mai: 208
Tegnapi: 240
Heti: 448
Havi: 5 040
Össz.: 2 251 711

Látogatottság növelés
Oldal: H1N1 - Ez már nem babra megy!
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »