TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

2010. 08. 06.

Ho'oponoponoBizonyára sokan kíváncsiak lettetek, hogy vajon mi is lehet ez az  érthetetlen, de játékosságot és dallamot hordozó kifejezés. Elárulom.

Haawaii nyelven, valami olyasmit jelent, hogy a  jobbra fordítani a dolgokat, tökéletessé tenni valamit.

Valójában egy egészen elképesztő hatású gyógyító módszer: a megbocsátás, önmagunk szeretetének és feltétel nélküli elfogadásának művészete, melynek segítségével megtisztíthatjuk, meggyógyíthatjuk önmagunkat, ebből adódóan pedig a környezetünket, és a világot is jobbá tehetjük.

Az új tudatosságot képviselő korszak legegyszerűbb, de ugyanakkor leghatásosabb, legfelszabadítóbb gyakorlata, amely annak elismerését feltételezi, hogy minden, ami világunkban körülvesz bennünket, az valójában a mi teremtésünk, a saját gondolataink kivetülése. Ezért mindenért, amit problémaként, vagy negatívumként tapasztalunk meg életünkben, 100%-ig felelősséget vállalunk. Így képesek vagyunk felszabadítani önmagunkat és környezetünket. Ehhez nem kell mást tennünk, mint önmagunknak őszinte hittel mondogatni ezeket a szavakat:

Szeretlek. Sajnálom. Kérlek bocsáss meg. Köszönöm.

Talán hihetetlenül hangzik, de ennek a pár egyszerű szónak varázslatos ereje van, kimondásukkal helyreállíthatjuk a testünkben, vagy az életünkben megbomlott harmóniát, képesek vagyunk meggyógyítani megromlott kapcsolatainkat. Nem kell azon agyalnunk, hogy most kitől is kell bocsánatot kérni, vagy hogy engem ki bántott meg, és miért is én kérjek bocsánatot. Az ilyen gondolatokat csupán az elménk sugallja, és így az elme szintjén, nem is vagyunk képesek megoldani az ilyen jellegű problémákat. Csupán a bennünk lévő Istenhez kell fordulnunk, hogy tisztítson, és engedni kell, hogy elárasszon minket az a szeretetfolyam, amit ezen rövid mondatok ismételgetésével megtapasztalhatunk.

A nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, próbáld ki, érezd meg, tapasztald meg te is!

http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o

És akkor most következzék az a fantasztikus történet, amelyet én is az alábbi oldalon ismertem meg, érdemes elolvasni.

http://www.thesecret.hu/hooponoponoWeblap látogatottság számláló:

Mai: 234
Tegnapi: 240
Heti: 474
Havi: 5 066
Össz.: 2 251 737

Látogatottság növelés
Oldal: Ho'oponopono
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »