TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

 

A honlap létrehozásának célja:


2009. 10. 01.

Kedves Barátaim!

Megtisztelve érzem magam, hogy oldalamra látogattatok, és örömömre szolgál, ha írásaim, ajánlásaim felkeltik érdeklődéseteket. 

Egy közösség, egy nemzet, és a világ általános jóléte, gazdagsága, a benne élők együttérzéséből, tudásuk, és kreativitásuk, egymás közötti, szeretetteli, önzetlen megosztásából fakad. Amikor az egyének tudatossága eljut odáig, hogy mindenért, amit gondolnak, vagy tesznek, vállalják a felelősséget, mert felismerik, hogy ezzel a közösségi, kollektív tudatot is formálják, akkor történik meg egy magasabb tudatszintre helyeződés, a felemelkedés. Ez az egyéni tudatosodás - a látszat ellenére -, óriási iramban fejlődik világszerte, és így az emberiség végleg elkerülte az Armageddont. A 2012-re jósolt világvége nem a földi élet pusztulását, hanem a jelenlegi, sötét korszak lezárulását, és egy új, csodás korszak kezdetét jelenti.  

Az a világ amit ismerünk, olyan váltás kellős közepén jár, amely egy teljes tudatosságú, ötödik dimenziós korszakot, az Aranykort hozza el az emberiség, és a Föld bolygó számára. Ez azt jelenti, hogy fizikai testünk, mely jelenleg ebben a korlátozott, 2 pólusú, 3 dimenziós világban létezik, átalakul. DNS-ünk két ismert szála, újrakapcsolódik azokkal a láthatatlan fénykódolt szálakkal (így ismét 12 szálas lesz), amelyek évezredeken keresztül le voltak kapcsolva róluk. Ezek hordozzák ugyanis, a magasabb dimenziókhoz való hozzáférést, és amikor ez a kapcsolódás teljes egészében létrejön, akkor az a "fátyol", mely szemünket most még takarja, lehullik, és ismét a teljes érzékelés, és isteni tudás birtokába kerülünk. Az a korlátozott látszatvalóság, amelyet jelenleg érzékelünk, teljesen megváltozik, és kiterjed a mennyei birodalmak igazi valóságába. Az emberiség feljebb léphet egy olyan fizikai létbe, egy ellenpólusok nélküli világba, amely magasabb frekvencián rezeg, és ahol a béke, a szeretet, a tökéletes egészség, és halhatatlanság birodalma van. Ezt,  nagyon rövid időn belül, itt a Földön fogjuk megtapasztalni, hiszen velünk együtt, a nekünk otthont adó Földanya is, egy magasabb fejlődési szintre lép. Ezen a szinten, ismét tagjai lehetünk egy, a szeretet és a fény útját járó, magasan fejlett, galaktikus társadalomnak, (melynek valamikor tagjai voltunk), és amely izgatottan, és boldogan várja visszatérésünket. 

Ez a folyamat már visszafordíthatatlanul halad előre, de az, hogy az átmenet, egyéni szinten mennyire lesz könnyű, vagy nehéz, csakis tőlünk függ. Bolygónk körül már felépült, és aktívan működik az a Krisztusi Szeretetháló, amely egyre fényesebben ragyog. Minden embernek döntenie kell arról, hogy rákapcsolódik-e erre a hálóra, vagy marad a félelem,  és a szeretetlenség béklyójában. A felemelkedést, csak a feltétel nélküli szereteten, az önmagunk, és társaink elfogadásán, önzetlen segítésén keresztül érhetjük el. Ha ezt az utat választjuk, könnyen lehorgonyozhatjuk magunkat ebben a hálóban, és így, a rajtunk keresztüláradó energiák megtisztítanak, kioldanak belőlünk minden negatívumot. Minél többen kapcsolódunk rá, annál erősebb lesz a fénye, és a sötétség végleg megszűnik a Földön.

Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy valamiképpen megpróbáljam összefoglalni azt a rengeteg élményt és ismeretanyagot, amit megszereztem, és mert e témakörben azoknak is szeretném felkelteni a figyelmét, akiket mindez, eddig még nem érintett meg. Ily módon tenni az egyéni, és a közösségi tudatosság emelkedéséért, hiszen az a szellemi út, amelyre a vállalt életfeladatom vezetett, erre kötelez. "Fénymunkásként", és "Shaumbraként" (azon emberek csoportja, akik a tudatváltás első hullámát képviselik), sok-sok társammal együtt, az a dolgom, hogy hordozzam a fényt, és megvilágítsam, segítsem azoknak az útját, akik csak most kezdenek ébredezni.  Ezért az eddig megszerzett ismereteimet, szeretném továbbadni, de ugyanúgy vágyom magamba szívni mások tudását, tapasztalását is.

Ha mindannyian megértjük azt, hogy a teremtett világban minden, a TEREMTŐ EGY ISTEN részét képezi, ennél fogva minden, mindennel kölcsönhatásban áll, és a különállás, az elválasztottság, csak ennek a sűrű dimenziónak az illúziója, ha felfogjuk végre, hogy mindannyian, halhatatlan és örök fénylények, teremtő lelkek vagyunk, akik itt a Földön, emberi alakban játszadozunk a teremtéssel, hogy megtapasztalásainkkal az EGY-et gazdagítsuk, akkor rádöbbenhetünk, hogy minden ellenségeskedés, küzdelem és pusztítás, teljességgel értelmetlen. Azok, akik  a félelemkeltés eszközét használják hatalmuk fenntartására, soha többé nem lesznek képesek manipulálni bennünket. Ha  megosztjuk egymással ebbéli tudásunkat, tapasztalatainkat, szeretetünket, együttérzésünket, kreativitásunkat és tetterőnket, itt a Földön is megteremthetjük a Mennyországot.

Hiszek abban is, hogy magyarnak születni egy különleges vállalás, és lélekfeladat, és szeretném, ha minél több nemzettársam lenne tudatában ennek. Azok a kódok, melyek nyelvünkben, jelképeinkben, meséinkben, népdalainkban, hagyományainkban őrzik az isteni tudást, most újra élnek, és aktívabbak, mint valaha. Az őrzők, akik e tudást újra felszínre hozták, közöttünk vannak, és hangjuk egyre erősebb. Hiszem, hogy az a határtalan kreativitás, és leleményesség, amely a magyarokat jellemzi, csak az alkalmas pillanatra vár, (egy közösséget szolgáló és támogató kormányra) hogy ez a hatalmas erő, vulkánként törjön ki belőle, és óriási jólétet teremtsen. Mélységesen vágyom rá, hogy a magyar nemzet végre levesse a búskomorságát, és a kishitűségét, büszkén felemelje a fejét, és nyiltan vállalja a feladatát, amelyre rendeltetett. Ez a feladat pedig nem kisebb, mint az emberiség tanítása és gyógyítása, valamint a Földanya szívének, lelkének őrzése.

Ezért szeretnék a honlapon minden olyan témával foglalkozni, amely a szellemi útkeresőknek segít eligazodni, és ami sok olyan érdekes, és új információt hordoz, ami épít, szépít, nemesít, fölemel, segítséget nyújt, értéket teremt, és ahol bárki hozzáadhatja kreatív ötleteit, ahhoz a szándékhoz, hogy TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

Ehhez várom a társteremtő barátaimat.

Sok-sok szeretettel és fénnyel: Edit

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 123
Tegnapi: 396
Heti: 123
Havi: 6 905
Össz.: 2 253 576

Látogatottság növelés
Oldal: A honlap létrehozásának célja:
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »