TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Galaktikus Föderáció


A Plejádok tanításai kapcsán, már beszámoltam arról, hogy bizony nagyon is valóságos az a tény, hogy nem egyedül vagyunk a Világegyetemben. Hogyan gondolhatja bárki is, hogy a végtelen világűrben, milliárdszor milliárdnyi csillag között, nincs olyan bolygó, ahol értelmes civilizáció él, esetleg sokkal fejlettebb, mint a miénk. Persze a tudósok és csillagászok folyamatosan keresik az értelmes élet nyomait, de biztosan állítják, hogy ha van is ilyen, akkor sohasem leszünk képesek eljutni hozzájuk, és kapcsolatba lépni velük, hiszen annyira messze lehetnek, hogy sok-sok fényév lenne, mire odaérnénk. Hát persze, ha 3 dimenziósan gondolkodunk.

Engem mindig nevetésre késztet, amikor hallok a SETI programról, melynek keretében, hatalmas rádiótávcsövekkel pásztázzák a végtelen világűrt, az értelmes élet nyomait kutatva, közben pedig se szeri, se száma, akár a NASA, akár katonai, vagy amatőr felvételeknek, ahol UFO-k, azaz azonosítatlan járművek százai repkednek ide-oda. Ezeket a You-tube-on már bárki megnézheti, persze itt  is vannak átverések és ügyes trükkel előállított felvételek, de bizonyosan nem mindegyik az. Az idegenekről szóló híradásokban is mindig igyekeznek bebizonyítani, hogy emberek képzelgései, vagyis a kormányok még mindig titkolóznak, és erre kényszerítik a médiát, és a hivatalos tudomány képviselőit is. Persze, a szinte már mindenkinél kéznél lévő telefonos kamerákkal, egyre gyakrabban készítenek amatőr felvételeket, legutóbbi pl. egy kinai obszervatóriumban készült, egy közel 40 perces dokumentum egy csészealjról.  

Itt megnézhető:

http://www.technet.hu/techtud/20090908/40_percnyi_tiszta_ufo-felvetel_-_video/

Pedig a médiumi közvetítéseken keresztül, már régóta megtörtént a kapcsolatfelvétel az emberiséggel, és ráadásul az ilyen üzenetekben érdekes módon, nem azok az idegen lények jelentkeznek, akiktől félnünk kell, mert - ahogyan a filmekben folyton sulykolják belénk - , el akarnak pusztítani bennünket, hanem jóindulatú, magas tudatosságú lények, akik közül sokan, hozzánk hasonlóak, hiszen valójában mi is tőlük kaptuk a genetikánkat. (lásd: plejádiaiak, vagy szíriusziak)  Ők ugyanolyan szeretetet és tiszteletet éreznek az emberiség iránt, mint a Mennyország angyalai, hiszen ők is angyalok, de egy, a miénknél magasabb dimenziójú fizikalitásban léteznek. Ezért hívják őket fizikai angyaloknak. Az ő társadalmukat a szeretet vezérli, és mivel ebben a galaxisban sok millió, hasonlóan magas tudatosságú, érző lények által alkotott civilizáció létezik, egyfajta Föderációban léptek szövetségre. Állandó kapcsolatban vannak a Mennyországgal, és a magasabb, szellemi szférákból érkező utasításoknak, vagy feladatoknak megfelelően végzik a galaxis felügyeletét.

Az Interneten bárki által elérhető oldalakon, hetenként, rendszeres üzenetekben tájékoztatnak minket arról, hogy hol tartunk abban a hihetetlenül hatalmas váltásban, amelynek most részesei vagyunk, és hogy a Mennyország engedélyével, hogyan segítik a földi szövetségeseiket, hogy a sötét hűbéruraink végre elbukjanak,  és a felemelkedésünk megtörténjen. 

http://www.galacticchannelings.com/magyar/index.html

Elképzelni sem tudjuk azt a sok csodát, ami az ő dimenziójukban, az új Földön ránk vár, és készen állnak a hivatalos kapcsolatfelvételre az emberiséggel. Segíteni fognak a fizikai testünk átalakulásában, az általános jólét megteremtésében, a természeti környezet megtisztításában, az ingyen energia, és az új technológiák, mindenki számára elérhetővé tételében. Meg fogják ismertetni velünk az igaz történelmünket, és rá fogunk ébredni, hogy mennyi mindent tévesen tanítottak nekünk. Azt mondják, hogy ettől már, szinte csak pillanatokra vagyunk, és ahogyan enged a sötétség szorítása, mindenütt a Földön, meg fognak történni a hivatalos bejelentések az ő létezésükről.

Elmesélik azt is, hogy a Földanya átalakulásával együtt, az egész Naprendszerünk is megváltozik. Eredetileg a Napredszer négy vizes bolygóval rendelkezett, ezek a Vénusz, a Föld, a Mars, és a Maldek nevezetű bolygó voltak, de legszebb a Föld volt, és a felügyeletének megszerzésért, bizony több millió évvel ezelőtt, harcok dúltak a fény és a sötétség erői között. (Milyen érdekes, csak nem a "Csillagok háborúja" folyt?) A sötét erők elpárologtatták a Vénusz és a Mars vízkészletét, (a Marson valóban tisztán látszanak a folyók nyomai) a Föderáció erői pedig felrobbantották a Maldeket, mivel azon volt a sötét erők főhadiszállása. Ennek maradványai kereingenek, most a Mars és a Jupiter között, mint "Kisbolygó övezet".

Azt is mondják, hogy Isteni rendelkezés szerint, a fénybe való visszatérésünk eredményeképpen, a Naprendszerünk az eredeti állapotába fog visszaalakulni, és az emberiség majd ezeken az újjá alakult bolygókon is otthonra találhat.

Bizony az egész, nagyon is meseszerűen hangzik, de hát a mesék is a valóságból táplálkoznak, és ki az, aki ki meri jelenteni, hogy mindez teljes képtelenség, ha már nem úgy gondolkodunk, mint egy ember, hanem mint Isten.

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 105
Tegnapi: 396
Heti: 105
Havi: 6 887
Össz.: 2 253 558

Látogatottság növelés
Oldal: A Fény Galaktikus Föderációja
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »