TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Adama üzenete 2020. 02. 13.


 

Sámánkezelések   ---   Facebook  cikk

Letöltve: 2020 február 24

Adama: Most vannak a választások 2020 február 13. by Uma Kumari

Meghívlak mindannyiótokat, hogy ezt a választást hozzátok meg a szívetekben. Szeretnétek most eljönni vagy szeretnétek várni egy újabb hosszú ciklusra.
Ugyanis az emelkedés folyósói most szélesre tárulnak, de ez nem azt jelenti, hogy örökké nyitva maradnak. Az emelkedés folyósói hosszú időn át zárva voltak a Föld felszíni lakók számára és senki sem tudja, hogy majd lezárulnak vagy megnyílnak e újra.
A döntés nem a mi hatáskörünk. Lehet több ezer évre lesz szükség ahhoz, mire ismét lesz egy ilyen lehetőség az emelkedésre. Mi arra sürgetünk benneteket, hogy ne maradjatok a határozatlanság csapdájában. Hozzátok meg a döntéseteket most és kötelezzétek el magatokat ezen döntés mellett.
Hadd tisztázzak valamit! Vannak most azok a Földön a koruk miatt, mint az idősebb állampolgárok, akik úgy döntöttek, hogy a belső síkon érkezzenek meg az emelkedésbe, de ők most ebben az életben erre nem alkalmasak. Túl sok ez a számukra, hogy még tisztázzák és megértsék. Néhány kedves léleknek, öreg és beteg a teste és nem volt elég lehetősége, hogy teljes mértékben megnyissa a saját megértését.
A lelkük szintén vannak gyengéd emberek, akik ártalmatlanok. Közülük sokan elhagyják a testüket, de ez nem azt jelenti, hogy ne jönnének el az emelkedéssel. Számukra abban áll az Isteni kegyelem, hogy másik lehetőséget kapnak arra, hogy inkarnálódhassanak az Új Világba, amibe most haladunk és az emelkedés folyamata a következő életben sokkal könnyebb és örömtelibb lesz a számukra.
Ez az az Isteni kegyelem, amit számukra szán a sors.
Amint az emberek ezen a bolygón tovább lépnek a 4. és 5. Dimenziós tudatba, továbbra is lesznek gyermekeik. A legtöbb civilizációnak a magasabb dimenziókban lehetnek gyermekeik.. E lelkek nagy része fizikailag fog emelkedni a következő élet tapasztalatába.
Meg lesz a megfelelő lehetőség minden lélek számára.
Most szeretnék kicsit bővebben beszélni a feltámadási láng használatáról abból a célból, hogy megfiatalítsátok a fizikai testeteket és elérjen benneteket a halhatatlanság.
Fontos megérteni a feltámadási láng és minden más láng használatát is. A feltámadás energiája egy kulcsrezgés arra, hogy halhatatlanságra tegyünk szert a fizikai testben. Ha meg szeretnétek tenni ezt az átállást a testetekkel anélkül, hogy átmennétek a fizikai halál folyamatán, akkor a feltámadási láng nagy mértékben támogat ebben benneteket. Tudjátok, ha igazán érdeklődtök a saját fejlődésetek iránt és megengeditek a feltámadás lángjának, hogy rendszeresen áthaladjon a testeteken, akkor elkezdtek megtestesíteni egy magasabb szintű harmóniát, szépséget és életerőt.
A halhatatlanság azzal kezdődik, hogy nagyobb fiatalságot és életerőt fejezünk ki a saját életünk során. Az a lélek, amelyik szert tett egy bizonyos szintű érettségre, egyre szebbé és kifinomultabbá válik mind az arc, mind a test szempontjából, ahogyan előre haladnak az évek.
Az az idősödési folyamat, amit megtapasztaltok az évek számának növekedésével, az természetszerűleg meg fog változni az elkövetkező években. Sokak számára már most változik. Amint egyre idősebbé váltok és több fényt integráltok a tudatotokba , elkezdtek egyre több szépséget és tökéletességet kifejezésre juttatni a fizikai testetekben. Ettől dalra fakad a szívetek?
Az, hogy torzulások jönnek létre a testben, elveszítjük az életerőt és idősebbnek nézünk ki, az nem egy isteni vonás. Mi arra bátorítunk benneteket, hogy kezdjétek el használni a feltámadás lángját azon képességével, hogy visszafordítsa a korosodást és ismét a ragyogásba vigyen benneteket. El tudjátok képzelni, amint minden egyes sejtetek, atomotok és elektronotok a testetekben a feltámadás lángjával ragyog, hogy ezáltal fényesekké és kisugárzóvá váljatok?
A testetek ezáltal magára ölti azt a kifinomult szépséget és az Isteni én minden tulajdonságát, ami számára elérhető.
Amint korosodtok egyre szebbekké és Istenibbé váltok a fizikai testetekben. Mi erre tettünk szert Teloson és számotokra ez a fő üzenetem a mai estére.
Mivel alapvetően mi mind egyformák vagyunk genetikai szempontból, amit mi elértünk, azt ti is elérhetitek.
Közülünk néhányan több ezer évet éltünk a korosodás mindenféle jele nélkül.
A feltámadás láng egy kulcs fontosságú tényező a fiatalságotok megtartásában.

Invokáció a Feltámadás lángjához:

„Én vagyok a Feltámadás és az örök szabadságom élete a Fényben.
Én vagyok a Feltámadás és a fizikai testem tökéletes tervrajzának az élete
Én vagyok a Feltámadás és az érzelmi testem tökéletes tervrajzának az élete
Én vagyok a Feltámadás és a szellemi testem tökéletes tervrajzának az élete
Én vagyok a Feltámadás és az éteri testem tökéletes tervrajzának az élete
Én vagyok a Feltámadás és a spirituális testem tökéletes tervrajzának az élete
Én vagyok a Feltámadás és az emelkedett mesterek tisztaságának és szeretetének az élete
Én vagyok a Feltámadás és a szent lángok gyógyító erejének az élete
Én vagyok a Feltámadás és a halhatatlan tökéletességem és a Kozmikus Krisztus megvilágosodott szeretetének az élete
Én vagyok a Feltámadás és a bennem élő Szent Tüzek erejének az élete, mely tüzek helyre állítják az Isteni esszenciám minden csodálatos adottságát”

(A7 Szent Lánghoz szóló imákból)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=768267583664861&id=100014448799220
https://www.facebook.com/permalink.php…

(A 7 Szent láng alapján)

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 300
Heti: 1 291
Havi: 5 482
Össz.: 2 279 486

Látogatottság növelés
Oldal: Adama üzenete
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »