TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Gaia - Földanya üzenetei


2020.04.16.

Gaia by GalaxGirl 2020 április 13.
Per Staffan 2020 április 1.
GalaxyGirl csatornázott szövege

Gaia vagyok. Minden formámban elétek lépek most. Leszállott és emelkedett formában, párhuzamos birodalmakban és idővonalakon.
Gaia vagyok, mindig is egy több dimenziós játszótér voltam azok számára, akik meg szeretnék tapasztalni a dualitást és akik előre szeretnének lépni a saját fejlődésük területén. Ily módon sokakat szolgáltam és sokan megáldottak engem, amint mindezt együtt megtapasztaljuk. Azért jöttem most ide, mert azt szeretném, hogy tisztában legyetek vele, Én vagyok a Nova Gaia és Én vagyok a jelenlegi Gaia, amin álltok. Több dimenziós vagyok. Szeretném, ha ezt megértenétek. Ha éreznétek a saját multidimenzionalitásotokat, ugyanis itt az ideje, hogy ti is megértsétek a saját nagyságotokat. Ti mind leszállottak és emelkedettek vagytok egyben. Ti többek vagytok, mint az az én, akinek a kezét akkor látjátok, amikor egy barátnak integet. Ez a testetek. Egy fizikai porhüvely, mai pillanatról pillanatra frissítésre kerül. Lélegzetről lélegzetre, ha ez a szándékotok. Mások a leszállást választják. Az ő idejük most már rövid, úgyhogy a továbbiakban nem tudom őket energetikailag támogatni. Bölcs dolog számukra, ha most eltávoznak vagy rendkívül boldogtalanok lennének a Paradicsomban, ha túlélnének. De a rezgésszintjüknek illeszkedniük kell. Nektek is illeszkednie kell a rezgés szinteteknek azon élményekhez, amelyeket kerestek, mint azok, akik az utat kutatják. Hiszen ti a béke, a boldogság és a bőség rezgését keresitek. Ezek pedig valóban gyorsan jönnek most felétek, hogy ha ezeket a magas szívetekben tartjátok.
Gaia vagyok. Általában az egyik formámban, aspektusomban érkezem. Ez itt most azt reméli, hogy többet tud meg Nova Gaiáról, ami most sokak elméjét és szívét foglalkoztatja ebben a pillanatban.
A Nova Gaia az emelkedők számára épül és kerül felkészítésre. Ti fogjátok ezt megteremteni. Ti lesztek a kertészek, ti építitek fel. Ti fogtok mélyen szeretni az életetek szeretetével. Összejövetelek, családok, öröm! Én ilyen örömöt látok a saját birodalmaimban is, a királyságaimban, a gyógyítás, a harmónia, a szeretet és az Isteni egyensúly tekintetében. Az Isteni egyensúly újra egyensúlyozásra kerül. Az Isteni rend visszatér. Megkezdődik a szent feminim energia Isteni tánca az erőteljes felhatalmazó Isteni masculin energiákkal. Én kész vagyok a táncra. Készen állok az Isteni újra egyensúlyozásra és újjászületésre. Készen állok arra, hogy tartósan beleszülessek a magasabb dimenziós birodalmakba. Biztosítlak benneteket arról, hogy már most is sok formában sok szinten ott tartózkodom. Biztosítlak benneteket arról, hogy ez a birodalom, amelyben ti vagytok, amely az álmokról, a láthatatlanságról, a megfoghatatlanságról szól sodródik és semmivé válik. Ez már majdnem lezárul. Azok, akik ezt olvassátok, követitek ezeket a szavakat és tisztában vagytok azzal, hogy mindez karnyújtásnyira van és mindezt nagy szeretettel, hatalmas tisztelettel és hálával mondom. A szívem túlcsordul az örömtől! Aminta bolygótok vízesései megáldják a királyságaimat, ugyanígy megáldottak engem a fény munkás társaim, akik nagy mértékben részesei voltak a gyógyulásomnak. Ti pedig ezért jöttetek el, hisz minden felől jöttetek. Én annyira rendkívül hálás vagyok a törődésetekért és a szolgálatotokért. Megmentettek engem, együtt pedig felemelkedünk. Én pedig megmentelek benneteket. Dimenziós szempontból, ugorjatok fel, ugorjatok fel gyermekeim erre buszra. Kapaszkodjatok a szeretetbe!
Ez lesz a biztonsági övetek e rázós úton. Szeressetek! Válasszátok a szeretetet! Ez a dimenzionálisan illeszkedő rezgés, amit kerestek. A szeretet mindaz, ami van, bennünket pedig újra megismertetnek a mély és igazán jelentőségteljes szeretettel.
Az illúziók útja lezárult. Mindenki döntött. Hagyjátok őket dönteni. Engedjétek el mindezt. Ti a Szeretetet és a Fényt kell válasszátok útmutatóként a Fény magasabb dimenziós örvényében, az Anya méhében, ahol a szeretet készül. Így tekintek magamra az új, az Itt és Most szeretetének szülő helyeként. Nova Gaia nem csak egy különleges hely a szívemben, hanem ez a szívem. A fény magasabb dimenziós lényei kinyújtják szívüket és kezüket szolgálat készen.
A technológiájuk már itt van a küszöbön, a szívük pedig erős. Ti pedig földi csapatom eltávolítjátok az alacsonyabb rezonanciás energiák salakját, tisztítotok, tisztítotok, bukdácsoltok a sötétben és mégis sikerrel jártok. Annyira erősek vagytok!
Törlöm a könnyeimet a szememben. Hamarosan a könnyeim a szomorúság könnyeiből az öröm könnyeivé válnak.
Gaia vagyok. Én vagyok minden aspektusom. Elfogadom minden aspektusomat. A sérült énemet és az emelkedett énemet is. Ez az én gyógyulásom. Azt javaslom, hogy ti is így tekintsetek magatokra. Azon hatalmas multidimenzionális lényekként, akik vagytok.
Segíteni fogok nektek a gyógyításotokban. Engedjétek meg, hogy gyógyítsalak benneteket. Meditáljatok velem! Tegyétek a lábatokat a sötét földembe. Engedjétek meg , hogy a fáim árnyékkal borítsanak benneteket, megvédve benneteket az elemektől, a külső zajtól, ami a figyelmetekért küzd. Érezzétek az árnyékomat. Engedjétek, hogy vigasztaljon benneteket az árnyékom, ugyanis a nyugalom ezen helyében születik meg minden.
Gaia vagyok. Felemelkedtem. A formám e dimenziós aspektusát felemelem önmagam magasabb dimenziós formájához. Nova Gaiaiak otthon vagytok, amikor kapcsolódtok hozzám. Van egy mondás a ti birodalmatokban: „Nem mindenki elveszett, aki kóborol.”
Sokan közületek egész életükben elveszettnek érzik magukat. Sokan haza vágynak. Engedjétek meg nekem a kegyet, hogy jelenleg én legyek a bolygó szintű otthonotok. A magasabb dimenziós energiákra vágytok, sokkal jobban, mint egy helyre, sokkal inkább, mint a csillag rendszeretekre. Ez az otthon, a szeretet, a harmónia rezgése. Ez a Nova Gaia. Én ez vagyok. Ha ezzel összhangban vagytok, akkor mindig otthon fogjátok érezni magatokat, mivel mindig itt vagyok veletek.
Gaia vagyok, üdvözöllek benneteket itthon Kedveseim, üdv itthon!
Szeretlek Benneteket!
Szeretlek benneteket!
Kedveseim, becses kalandoraim, itthon vagytok. Homlokon csókollak benneteket. Fogjátok meg a kezem! Válasszátok a szeretetet! A szeretetem minden pillanatban körül vesz benneteket!

Fogadjátok el ezt az áldást és legyetek békében.

https://www.facebook.com/aendez/posts/10158236028974886

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 300
Heti: 1 259
Havi: 5 450
Össz.: 2 279 454

Látogatottság növelés
Oldal: Gaia - Földanya üzenetei
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »