TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Alternatív energiák


Mit is értünk alternatív energián? Természetesen a hagyományos szén, földgáz, kőolaj, vagy atomenergia felhasználásától eltérő, nem szennyező, olcsó, és a természetben korlátlanul  rendelkezésre álló, megújuló energiaforrásokat. Ma ugyanis, már mindenki számára nyilvánvaló, hogy Földünket nem lehet tovább kizsákmányolni, és szennyezni. És az sem tűrhető tovább, hogy különféle érdekcsoportok, akik a földgáz és kőolaj készleteket uralják a világon, gátlástalanul kihasználják az emberek energia iránti szükségleteit.

Meg kell végre értenünk, hogy a Földanya, aki egy csodálatos élő tudatosság, és egységes biológiai szerveződés, nem tűrheti tovább, az ő testének kiszipolyozását. Azzal, hogy kibányásszuk ásványkincseit, pusztítjuk állat- és növényvilágát, tulajdonképpen a vérét csapoljuk és a testét csonkítjuk. Az irtózatos szennyezéssel, amit nap mint nap elkövetünk ellene, saját magunkat is tönkre tesszük.

Csoda hát, ha azt látjuk, tapasztaljuk, hogy a természet egyre hevesebben reagál minderre?  A Föld így adja tudtunkra, hogy véget kell vetnünk az eddigi gyakorlatnak, és más útra kell lépnünk, különben elpusztulunk.

Látjuk, és már egyre jobban értjük, hogy milyen sötét erők azok, akik a jelenlegi valóságunkat fenntartják. Lelkiismeretlen, gátlástalan, a szeretetet nem ismerő, pénzimádó alakok, akiknek mindez a pusztítás és kizsákmányolás, a tudatlanság fenntartása, érzékeink letompítása, a mindenek feletti hatalomgyakorlás, leghatásosabb eszközéül szolgál. Ezért minden mást, ami ennek ellenkezőjét, az emberiség energiagondjainak megoldását, és ebből kifolyólag általános jólétet teremthetett volna, azonnal eltüntettek, elhallgattak, vagy megsemmisítettek.

Ki ne hallott volna már olyan csodálatos találmányokról, amelyek ingyen energiát állítottak elő vákuumból, vízből, levegőből. Nikola Tesla mágneses szerkentyűiről, amelyek a térből nyerték ki az elektromosságot, (http://www.teslabook.fw.hu/ vagy vízzel hajtott autókról, amelyek üzemeltetése során, oxigén hagyja el a kipufogó csövet.

Egy érdekes riportot láttam a Pörzsölő-ben, Egely Györggyel, a magyar vízautóról. http://www.youtube.com/watch?v=kbez3zbOpBk

Mégis ezek a feltalálók vagy meghaltak, vagy, ha életben hagyták őket, mélyen hallgatnak, mert megfenyegették, megszégyenítették őket. A találmányaik pedig valahol jól eltemetve fekszenek, titkos helyeken, szerte a nagyvilágban. Az energialobbi vasmarkának szorítása, mindig végzetes volt a számukra.

A helyzet viszont már érezhetően kezd változni, köszönhető ez a fogyó ásványkincs készleteknek, a lassan már megfizethetetlen energiaáraknak, a globális felmelegedésnek, és az emberiség tudati fejlődésének. A tudat fejlődésével és a szeretet erősödésével ugyanis együtt kell, hogy járjon, a tiszta és korlátlan energiavételezés, új technológiáinak megjelenése is.

Hála ennek, világszerte  egyre nagyobb számban készülnek már szél, nap, földhő, levegő, geotermikus, apály-dagály erőművek, amelyek részben ki tudják váltani a jelenlegi szennyező és kizsákmányoló technológiákat, de sajnos egyelőre még, az átlagember számára, az ilyen energiaforrásokra való áttérés is, jelentős anyagi befektetéseket igényel.

Itt ajánlok néhány weblapot, amely ilyen működő és elérhető készülékekkel foglalkozik: 

www.levegokazan.hu  http://www.alternativenergia.hu/kategoriak/temakorok/hidrogen     http://www.alternativ-energia.eu/u_vakuumcsoves_napkollektor.html

A mindent elsöprő igazi változás azonban akkor fog bekövetkezni, amikor a jelenlegi hatalmasok letaszíttatnak trónjukról, és az emberiség végre visszaszerzi az őt megillető jogokat, és képességeket.  Ennek érdekében, fel kell szabadítani azokat a titkos találmányokat, amelyeket régóta rejtegetnek. Ezek, valamint az olyan varázslatos technológiák, amelyeket a Galaktikus Föderáció és a Belső Föld emberisége fog rendelkezésünkre bocsátani, egy csapásra megoldják az égető energia szükségletet, és segítenek megtisztítani környezetünket.

Ez az idő bármelyik pillanatban eljöhet, addig is, egy olyan honlapot ajánlok, amely az ingyenenergiás készülékek, házilagos kivitelezésének lehetőségét tárja elénk.

http://fenykapu.free-energy.hu/ 

http://www.alternativenergia.hu/az-uj-magyar-talalmannyal-80-kal-csokkentheto-a-futesi-koltseg/8453

http://www.egesz.hu/egy_mar_hasznalatos_megoldas

http://www.fatelep.ich.hu/napelem-cserep.html

Egy újabb világszenzációs magyar találmány a függőleges tengelyű szélerőmű:

http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/keressuk-az-energiaforrasainkat/4654 

2010. 03. 12. 

Most olvastam, hogy egy John Searl nevezetű professzor újra megalkotta TESLA mágneses motorját, amely ingyen energiát állít elő.

Megkezdődött tehát az új idő, amikor felszabadítják azokat a technológiákat, amelyek elhozzák az emberiség számára az ingyenes és szabad energia használatát. Ezt a készüléket, állítólag Indiában már sorozatgyártásra készítik elő.

http://www.youtube.com/watch?v=qPPBkhjp1fY

http://www.youtube.com/watch?v=z8qvSNkiB9M&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=pUUvhuQtba4&feature=related

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 300
Heti: 1 315
Havi: 5 506
Össz.: 2 279 510

Látogatottság növelés
Oldal: Alternatív energiák
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »