TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

ILARA levelei

 


 

ILARA levele 2020. 03. 31.

Kedves Szakrális Magyarország Követők!

 

Kedves Barátaink!
 
Tudom, hogy ezekben a vészterhes időkben vártok némi útmutatást, némi lelki támaszt, ezért szeretnék Veletek megosztani néhány gondolatot:
 
1, Mint azt már sokan tudjátok, évek óta mondom, figyelmeztetek, minden alkalommal elmondom, hogy "victoria amat curam" vagyis a szerencse szereti a felkészülést...és elmondtam, hogy mit és hogyan kell elvégezni.... Pontról-pontra!
 
2, Sokszor elmondtam, hogy egyetlen hathatós dobásunk lesz, és az akkor lesz, amikor az egész világ el van foglalva a saját bajával, de addigra el kell készülnünk.
 
3, Arra is figyelmeztettem, hogy "Törvény, vagy Ítélet" ... nos az ítélet első felvonása már megérkezett.
 
4, Sőt arra, is, hogy ha Neked vagy bárkinek, aki a nemzet sorsa mellett elkötelezett az elmúlt másfél éveben  fontosabb a családi ebéd vagy egy születésnap, számolj azzal, hogy hamarosan nem lesz mód ilyen ünneplésekre, ha most nem cselekedtek...- és lám....

 

Évekig csépeltem a szót és csak a sárdobálást, a megkérdőjelezést, és durva kritikákat kaptam. Legjobb esetben a közöny volt a válasz, és csak nagyon kevesen vették komolyan a figyelmeztetéseimet. Nem hittetek, nem bíztatok bennem, ahogy azt kellett volna! 
 
Tény, hogy nem bájologtam, és nem is puffogtattam frázisokat, nem a tetszetős hazugságokat mondtam, hanem keményen, de konzekvensen az igazat dörgöltem mindenki orra alá, mert az idő ezt követelte.  Tudom, Ti bennem egy ideálra vártatok, nem a naturizmusra... nem az egyszerűségemre...
 
Sajnos, az emberek  még mindig a tündérmesékben akarnak hinni, és imádják a szépelgést, holott dől a fejükre a világ...és aki ezt látja, és ordítva figyelmeztet, azt szemantikai megfontolásokból nem kell komolyan venni???
 
2017-18-19. volt a felkészülés időszaka. Akkor még olyan előkészítésekre volt mód, amellyel magabiztossággal lehetett volna közelíteni a ránk váró időszakot.
 
Ám a felkészülés nem történt meg.
 
Az emberek nem gyűltek össze, mindenki sütögette a kis spiris, stb. pecsenyéjét, mert jól meg lehetett élni a tanfolyamokból, és kirándulásokból.
 
Vajon, most mi lesz ezekkel "bérgurukkal"? Miből fognak megélni? - nem mintha aggódnék értük...
 
No de tudom, azt szeretnétek tudni, hogy mi vár ránk?
 
Nos először is, nem lesz aranykor, HA ....mert ahhoz tiszta szívű, cselekvő emberek tömegei kellenek....
 
Nem lesz magyar felemelkedés, HA.... mert ahhoz lánglelkű, igaz emberek tömegei kellenek....akik egy zászló alá gyűlnek.
 
Másodszor: ez a vírus csak a bevezető. Az előző korszak lezárult, az új viszont még nem alakult ki.
 
Mindemellett nagyon nagy nehézségek tornyosulnak előttünk, az erre való felkészítést rövid videókban szeretnénk megosztani Veletek.
 
Talán tudjátok, de a honlapunkat lenullázták, és mindent újra kell építenünk.
 
Sajnos ez sok idő, de annyit ígérhetek, hogy a legfontosabb tudnivalókat fel fogjuk tenni a www.sacrahungarorum.com honlapra.
 
Feltesszük a beszédeimet, - különösen figyelembe ajánlanám az Őcsényi beszédet - és a rövid videó üzeneteket is.
 
Azokban mindent elmondok, amit tudni kell az elkövetkezőkre.
 
Minden meg fog változni, és most az utolsó pillanatban vagyunk...de már csak dirigálásra van lehetőség, már nincs esély a módszeres közös felkészülésre, és megbeszélésekre.
 
Már abban az időszakban vagyunk, amikor ad hoc megoldásokkal lehet, és KELL győzni!!!
 
............................
 
Kedveseim, azért tűntem el, mert megoldok dolgokat, mert van egy nagy feladat, aminek meg kell történnie, és ha az sem segít, akkor bizony a carpe diem a tanácsom!
 
Fogjuk fel ezt az időszakot úgy, hogy "a jellem próbája a leküzdhetetlennek tűnő akadály."
 
Ez a vírus-helyzet megmutatja, hogy ki-kicsoda, hogy ki-mit képes magából kihozni!
 
Töltsd ki a napjaidat önmagad építésével, a lelked megnyugtatásával, mások iránti jó szándékkal, és cselekvő készséggel a bezártságod napjait, és ha hajlandó vagy áldozatot hozni egy jobb jövőért, és felhagysz a kételkedéssel, okoskodással, akkor megteremhet az az egység, amely akár ad hoc módon is, de végül harmóniát eredményez!
 
Már csak hónapjaink vannak, az új világrend kialakulásáig, ... a kérdés, hogy hajlandóak vagytok-e egységbe tömörülni és a hívó szóra együtt mozdulni, hogy a világ új rendje  élhető és normális legyen?!
 
Minden ezen fog múlni!
 
Hamarosan jelentkezünk rövid videókkal!

 

Áldás az igaz úton járókra!

 

ILARA

 

...........................

Nos kedveseim, akkor elmondom mi történt, hátha lesz valaki, akit hozzám hasonlóan boldoggá tesz!

07.07-én kora este újrakezdtem egy generációs karmaoldást, - amivel évek óta küzdöttem - amely feloldja az idők terhét, és 21 órakor az utolsó művelet után, feláramlott és kinyílt bennem az élet virága és olyan erővel áramlott szét a világban egészen bele a mély univezumba, hogy úgy éreztem elfogytam, beleolvadtam és csak tódult-tódult és mennyei boldogság áradt kifelé nagyjából egy órán át, és miután szétterjedt, visszahúzódott  az időkapszula. Ezt követően a szívem alig vert, de elevenebb voltam, mint bármikor! :)

Nagyon vártam már ezt a pillanatot, és nem tudtam, mikor fog eljönni... ( de ez a nyolcas nap úgy tűnik tetszett neki) és  nagyon megnyugtató, mert azt jelenti, hogy most már meglesz az összefogás és a szeretet! :)

Ezután a hétköznapokban is csodák fognak történni! :)

Azóta úgy érzem, újra élek....mert eddig csak túléltem, vegetáltam..

Jöttek visszajelzések azóta és szinte mindenki pozitív élményekről számolt be, amelynek nagyon örülök.

A jelenség megtörténte azt jelenti, hogy feloldódott az összefogás akadálya, mert ha bennem árad az élet, és főnixként újra szárnyalok, és árad a világban szerteszét, az egész világ újjáéled.

Az elmúlt napokban olyasmiket tapasztaltam, amit már régen nem, idegen emberek nagyon kedvesek, segítőkészek egymással!!!

Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy egyre több boldogságot látok magam körül! :) ...a könnyeim is kicsordultak, miközben ezt írom.

A dolog megtörtént már nincs visszaút!

Legyen csodás napotok!

 

ILARA

 

Ezt a levelet keresztények, nem hívők és olyanok is kapják, akik egyébként hülyének néznek, vagy kifiguráznak.

Őket is üdvözlöm! :)

 

 

 
 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 300
Heti: 1 290
Havi: 5 481
Össz.: 2 279 485

Látogatottság növelés
Oldal: ILARA
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »