TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

A csodálatos víz


Megintcsak arra kell visszaemlékeznem, hogy mit is tanítottak az iskolában, és szerintem tanítanak még ma is.  A víz, azaz H2O, színtelen, szagtalan íztelen folyadék, nélkülözhetetlen szerepet betöltő kémiai anyag, mely nélkül a Földi élet nem alakulhatott volna ki, és amely a testüknek, kb 70 %-át, agyunknak kb 95 %-át alkotja. Olvadáspontja 0 fokC, forráspontja 100 fokC, fagyott halmazállapotában jég keletkezik, ha felforr, akkor vízgőz lesz belőle. Azt, hogy fagyott állapotában, milyen gyönyörű kristályos szerkezetet vesz fel, a hópelyheket megfigyelve, mindenki megcsodálhatta már, és azt mondják, hogy nem létezik két egyforma hópehely. Hogy ez vajon igaz lehet-e, azt igencsak nehéz lenne bizonyítani, de valóban óriási változatosságot mutatnak. Mindenesetre, a vízről, mint kémiai anyagról beszélünk, amely élettelen, mégis nélkülözhetetlen szerepe van az élet fenntartásában.

Arról, hogy a víz sokkal több ennél, csak pár éve tudunk.

Mint már írtam, az Agykontroll Ultra tanfolyamon, Domján László mutatta be, idehaza talán elsőként, azt a kisfilmet, amely Masaru Emoto, japán alternatív gyógyító és vízkutató, hihetetlen felvételeit mutatta be, a víz tudatosságát igazoló kristályképződésekről. Emoto azt vizsgálta, hogy a vízre hogyan hatnak a különféle gondolatok, szavak, vagy hangok. Egy-egy pohár vizet, más-más behatásnak vetett alá: pl. beszennyezte, vagy valamilyen érzelmet közölt vele, ráírta különböző nyelveken pl. a szeretlek, vagy a gyűlöllek szót, vagy különböző zenéket játszott le, stb. stb., és egy-egy cseppet ezekből kivéve és lefagyasztva, mikroszkóp alatt megfigyelte, hogy a különféle behatások eredményeként, hogyan változik meg a víz kristályszerkezete. Megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a víz bámulatosan reagál ezekre. Aszerint változtatja meg alakját, hogy milyen jellegű behatás éri. A negatív gondolatok, a szennyeződések, a csúnya szavak, vagy a metál zene hatására, szinte szétfolyik, maszatos és zavaros lesz, elveszíti a szabályos formáját. Ellenben a pozítív, szeretetteljes gondolatok, a kellemes, lágy zenék, és szép szavak, csodálatos kristályszerkezetek kialakulását idézték elő. Azt is meglepetéssel tapasztalta, hogy ha ráállította a pohár vizet egy-egy fényképre, ami egy virágot, egy delfincsapatot, vagy egy buddhista templomot ábrázol, akkor 24 óra elteltével olyan kristály képződött, amelyben kirajzolódott az adott alakzat formája is. Emoto bizonyítékokkal igazolta azt a kísérletet is, amikor egy erősen szennyezett tavat, az azt körbenálló, és órákig a vízhez imádkozó emberek, egy pap vezetésével, képesek voltak megtisztítani. Ugyanaz a víz, amely előzőleg amorf és élettelen volt, az ima hatására, hihetetlenül gyönyörű kristályszerkezetbe rendeződött.

Mindez elképesztő, és óriási jelentőségű felfedezés volt, nemcsak saját maga, de a világ számára is.

Ugyanis ezek nem mást bizonyítanak, mint azt,hogy a víz, élő tudatossággal bír.  Így az adott kristályszerkezet, tulajdonképpen a bene hordozott rezgés, azaz információ képi megjelenítése.

Ez magyarázza meg a homeopátiás készítmények hatásmechanizmusát is, hiszen ezeket úgy készítik, hogy a kiinduló hatóanyagot, vízben több ezerszeresére higítják, (minden egyes higítás alkalmával erősen megrázva azt), és így a víz, mint hordozóanyag, végül már egyáltalán nem tartalmazza a hatóanyagot, de "emlékszik" annak rezgésére, információ tartalmára. Ezért hat ugyanúgy, de mindenféle mellékhatás nélkül, beindítva a test öngyógyító képességét. Igazából, míg Emoto nem tette meg felfedezését, a homeopátiát használták, de valódi működési mechanizmusát nem értették.

Mindezek ismeretében, gondoljunk csak bele, hogy ha a víz képes reagálni minden érzelemre, gondolatra és egyéb behatásokra, (hiszen ezek mind rezgések), akkor a testünk legnagyobb százalékát alkotó víz, ugyanígy képes rögzíteni a ránk ható külső ingerek, vagy gondolataink, érzelmeink rezgéseinek mintáit is. És ha ez így van, akkor mennyire fontos lenne, hogy a gondolataink, az érzelmeink mindig szeretetteljesek legyenek, lehetőleg elkerülve az olyan negatív külső ingereket, mint a fülsiketítő, idegesítő zajok, zenék, vagy félelmet keltő filmek. A tartósan fennálló rossz hatások, vagy saját negatív gondolataink,  a bennünk lévő víznek olyan informácíókat közvetítenek, amelyek megbetegítik a testünket.

Mindezekből az is megérthető, hogy a homeopátiából kiindulva, és az Agykontroll ultrán tanultak alapján, képesek vagyunk akár, mi magunk "gyógyszert" készíteni a vízből.  Nekünk ehhez már kiinduló hatóanyag sem kell, hiszen, ha reagál a gondolatainkra, akkor ily módon bele tudjuk programozni a szükséges információt ahhoz, hogy a sejtjeink, ennek megfelelően küszöböljék ki, az esetlegesen hibás működésüket.

A víz üzenetei című kisfilmeket (I.II.III.rész) feltétlenül ajánlom figyelmetekbe.

http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0&feature=PlayList&p=6FF7ED1846BDBC9D&index=14

http://www.youtube.com/watch?v=ZthsZ1WYGb8&feature=PlayList&p=6FF7ED1846BDBC9D&playnext=1&playnext_from=PL&index=13

http://www.youtube.com/watch?v=PUCfb4fG3io&feature=PlayList&p=6FF7ED1846BDBC9D&playnext=1&playnext_from=PL&index=12

Manapság se szeri, se száma a különféle ásványvizeknek, amelyeket az emberek előszeretettel fogyasztanak világszerte. A legújabb kutatások szerint, azonban tévhit az, hogy igazán jótékonyan hatnának az egészségünkre. Ezek ugyanis egy-egy ásványi anyagból túl sokat tartalmazhatnak, és rendszeres fogyasztásukkal ezt a mennyiséget a testünk már nem képes feldolgozni, ezért lerakódhatnak, károsítva szerveinket. Nem is beszélve, a környezetünket károsító, irdatlanul nagy mennyiségben keletkező műanyag palackokról, melynek jelentős része a földbe kerül, és soha nem bomlik le, vagy a tengerek felszínén lebeg, mérgezve így annak élővilágát.  A vezetékes vizeink viszont klórral kezeltek, és mire a csaphoz érnek, elveszítik életerejüket, nem tudnak kristályos szerkezetbe rendeződni, ellenben rossz ízük, annál inkább megmarad. Mint információ hordozó közeg, a bele került (igaz kémiailag hatástalanított) szennyeződések információit továbbra is megtartja. Igazából ezért nem tökéletesek azok a víztisztító berendezések, amelyek ugyan fizikailag szinte teljesen kiszűrik a szennyeződéseket, de a hordozott, rossz rezgéseket, nem tudják megszüntetni, és a víz életerejét sem képesek visszaadni.

Létezik viszont egy olyan megoldás, ami ezeket is képes orvosolni, a Skandináv Élő Víz Rendszer. Ennek lényege, hogy egy speciális csövön kell átáramoltatni a vizet, amely azt, egy erőteljes örvénylő mozgásra készteti. Ez hasonlít leginkább a természetben előforduló, gyors, hegyipatakok vizének örvénylő mozgására, amelynek hatására a víz oxigéndús, egészséges és élő marad. Ezek a készülékek, melyek újra élővé, lággyá, oxigéndússá és élvezhetővé varázsolják a csapvizet, már kaphatók. Én magam azért merem ajánlani, mert nálunk már évek óta ez van beszerelve, és így megtapasztalhattuk hatásosságát. Egy-egy pohár vizet természetesen képesek vagyunk áldásunkkal megtisztítani, de ha nagy mennyiségben (főzésre, fürdésre, mosásra) használjuk, akkor célszerű egy ilyen csapra szerelhető, vagy a bejövő vízvezetékbe beköthető csövet beszerezni. Hatására eltűnik a kellemetlen klóros szag, és íz, lágyabb, selymesebb, oxigéndúsabb lesz, melyet láthatóan jeleznek a kialakuló oxigéngömböcskék. A vízcspból érkező víz, valóban érezhetően és láthatóan megváltozik, élővé válik.

Ajánlom figyelmetekbe a weblapot, amelyből ezzel kapcsolatosan, mindent megtudhattok: www.porthologos.hu

A víz egyszerű programozása 

Két tenyered közé veszel egy pohár vizet és és a következőket mondod:

Drága Víz Angyala! Kérlek, jelenj meg ebben a vízben, és tisztítsd meg minden szennyeződéstől és káros rezgéstől. Legyen ez a víz a legcsodálatosabb gyógyszer arra, hogy minden mérget és lerakódást kitisztítson a szervezetemből,  és meggyógyítsa a .......(itt mindenki mondhatja a saját problémáját), fitté és egészségessé tegyen. Te vagy a Fény, az Élet Vize, elismerem Istenségedet, sejtjeim is ezt az isteni tökéletességet mintázzák. Szeretlek, szeretlek, szeretlek! És ez így van, áldás, áldás, áldás! Köszönöm!

Ezután megiszom a vizet.

 

A vízivás fontossága http://www.tudasfaja.com/egy-orvos-kitalal-a-dehidratacio-okozza-a-legtobb-betegseget-a-gyogyszermaffia-melyen-hallgat/?fb_ref=recommendations-bar ”…Vízre az étkezés előtt van szükséged. Az első dolog legyen reggel, ha felébredsz, hogy igyál két pohár vizet, hogy megszüntesd az éjszakai dehidratációt. Aztán vízre van szükséged fél órával étkezés előtt, mert, ha szeretnéd megemészteni az ételt, akkor jobb, ha megadod neki a vizet még előtte. Szükséged van egy pohár vízre két és fél órával étkezés után is, hogy befejezd az emésztési folyamatokat és hidratáld a területeket, amik vizet veszítettek a keringés miatt. Minden negyed liter vízhez szükséged van egy negyed teáskanálnyi sóra, és szükséged van még más ásványi anyagokra is,hogy szabályozni tudd azt a vízmennyiséget, ami a sejtek belsejében tárolódik.”

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 300
Heti: 1 261
Havi: 5 452
Össz.: 2 279 456

Látogatottság növelés
Oldal: A csodálatos víz
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »