TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Gyűlölködők nagyüzemben


2013. 01. 16.

Még nem vagyok képes teljesen kivonni magam a hírek és a napi politika, (idézve Géczi Gábor szellemességét, visszafelé olvasva:aki-ti-lop)  eseményei alól, sőt a neten időnként olvasom is néhány újságíró publicisztikáit, és néha belepillantok egy-egy ezekhez fűzött véleménynyilvánítás soraiba is. Sajnos, amit látok, az valami elképesztő.

A kommentek legnagyobb része fröcsög a gyűlölettől, a különböző pártokhoz vonzódó beírók, nemcsak a cikk szerzőjét gyalázzák, hanem egymást is, ocsmány szavakkal és alpári stílusban. Azt is megfigyeltem, hogy bármilyen oldalon, bármely témáról, vagy személyről legyen is szó, mindig ott vannak a „megfigyelők”, a fizetett utálkozók, az ellenvélemény nyilvánítók, akik a lehető legdurvábban fejtik ki nemtetszésüket, direkt hergelve, egymás ellen hangolva ezzel az olvasókat. Természetesen nem azt mondom, hogy nem lehet ellenvéleményt, nemtetszést kinyilvánítani, olykor szükséges is, de azt meg lehet tenni kultúrált, és másokat nem sértő, nem megalázó módon is. 

A pártok egymást vádolják azzal, hogy ki a rasszista, fasiszta. Természetesen mindig azok ordibálnak, vádolnak leghangosabban, akik a legrasszistábbak, és legjobban szítják a gyűlöletet. Ördögi taktika, hogy ami őket jellemzi leginkább, azt kenik rá az ellenoldalra. A hazugság mesterei művészi fokra fejlesztették annak gyakorlatát, hogy hogyan tudják a tudatlan, fondorlataikon át nem látó embereket félrevezetni, egymás ellen uszítani. Önkéntes, buta provokátorokat küldenek piacokra, közterekre, úton-útfélen, idehaza és külföldön egyaránt, fizetett megbízottaikkal hintik szerte-széjjel a gyűlölet magvait, besározva, meggyalázva saját hazájukat, nemzetüket.

Közben pedig a globális pénzhatalom, amelynek természetesen mindegyik pártban megvannak az emberei, röhög a markába, az acsarkodó pártok színjátéka remekbe szabott, a függöny mögött a színészek pacsiznak, és gratulálnak egymásnak, hiszen a pénzszivattyúk még mindig nagyszerúen működnek, a bankok és a multik, bár kifelé siránkoznak, de azért még mindig busás hasznuk van a csalással szerzett extraprofitjaikból, és eszük ágában sincs kivonulni az országból. Nekik ez még mindig aranybánya, az meg mit érdekli őket, ha családok ezrei mennek tönkre a ravaszul rájuk kényszerített adósságcsapda szorítása, vagy az átlagbérekhez, átlagnyugdíjakhoz képest megfizethetetlen rezsiszámlák, vagy benzinárak miatt, ha egyáltalán még van munka, amiből megélhetnek. A sátáni rendszer, (teljesen mindegy minek nevezzük, fasizmusnak, szocializmusnak, kapitalizmusnak, démonkráciának), mind a hazugságra, a hiányra, a kifosztásra, a kontrollra épül.  Nincs egyéni felelősségvállalás, hanem a megválasztott pártok által képviselt irányvonalak határozzák meg az életünket, és lényegében azt csinálnak velünk, amit akarnak. Ez a rendszer mindig kitermeli magának a gyűlölködőket, akik minden rosszért, amit el kell szenvedniük, a pártokat, vagy szavazó táboraikat utálják. Úgy van kitalálva, hogy mindig legyenek ellentétek a szegények és a gazdagok között, a különféle vallások hívei között, az emberi rasszok között, és sorolhatnám végtelenségig, mert fenntartóit, kiszolgálóit, talpnyalóit sohasem az érdekli, hogy az átlag polgár hozzájusson mindazon bőséghez, ami alanyi jogán megilletné, csupán az, hogy saját hasznukra a lehető legtöbbet tudjanak elszipkázni a köz vagyonából.

 Lelkiismeretük nincs, abban a tévhitben élnek, hogy ha a Földön megúszhatják az igazságszolgáltatást, akkor mindent megúsztak. Ők azok, akik nem látnak tovább az orruknál, akik úgy hiszik, hogy csak egyszer élnek, és nem tudják, hogy létezik egy UNIVERZÁLIS TÖRVÉNY, amely szerint, amit tesznek, azt meg is kell, hogy tapasztalják. Ki mint vet, úgy arat, mondja a régi bölcs közmondás, és az ő esetükben ez az aratás keserves lesz. Amíg ezt nem értik meg, addig tudati, lelki sivárságban élnek, és a sötétséget táplálják. A fő globális rendszerurak pedig tapsolnak, hiszen az oszd meg és uralkodj taktika mindig beválik, gondolják ők, és mindent megtesznek, hogy ez a velejéig romlott, végtelenül aljas hatalmi struktúra mindörökké fennmaradjon. De van egy jó hírem mindannyiunk számára, ez nem fog nekik sikerülni. A LÁTSZAT CSAL, EZ A RENDSZER ÖSSZEOMLÓBAN, SZERTEFOSZLÓBAN VAN! A gyűlölet és félelem urai, most saját agóniájukat élik, rettegnek elmúlásuktól.

Bár még minden az ellenkezőjét mutatja, mert csak azok hangja hallatszik, akik hatalmuk elvesztése miatti félelmükben, a leghangosabban szórják szitkaikat, vagy azoké a félrevezetetteké, akik minden elkeseredésüket ráolvassák a másik fejére, és elhiszik eddigi kifosztóik, megnyomorítóik minden álságos szavát, és nem látják, hogyan használják ki őket saját önző céljaikra. 

Igen, most még az ő ordibálásuktól hangos minden, mert akik hosszú évek óta e rendszer lebontásán fáradoznak, csendesek, békések és nyugodtak, mert tudják, hogy a gyűlölet energiája egy nagyon alacsony frekvencia, amely képtelen fennmaradni tovább. Ők tudják, hogy Gaia Földanyánk már egy magasabb rezgésszintre lépett, bár a háló, ami a jelenlegi 3 D-s mátrixot fenntartja, még nem szakadozott szét teljesen, ezért maradt meg az illúzió, hogy semmi sem változott. Ők tudják, hogy milyen hatalmas áldás az, amit az emberiség kapott, hogy ez az átmenet finoman, szinte észrevétlenül történt, és a tömegeknek nem kellett óriási megrázkódtatást átélniük. Akik a világvégét várták csalódtak, és azok is, akik a hirtelen megnyilvánuló hatalmas változásra számítottak. A változás bennünk történt, óriási energiák áradnak, működnek a testünkben, amelyek fokozatosan aktiválják a szunnyadó érzékeléseinket. Még rá kell hangolódnunk arra, hogy észleljük a magasabb dimenziót körülöttünk, de ez csak akkor lehetséges, ha a tiszta, feltétel nélküli szeretet frekvenciáján rezgünk. 

Kedves gyűlölködő honfitársam! Nem gondolom, hogy gonosz vagy, inkább csak tudatlan.

Még nem érted, hogyan működik a teremtett világ csodálatos RENDje, mert a 3D-s mátrix csapdájában vergődsz mindaddig, míg ezt a negatív energiát táplálod. Még úgy hiszed, hogy különbözőek vagyunk, pedig csak a tanulási folyamat különböző fokán állunk. De hidd el, nem reménytelen, hogy egyszer felébredj, és azt kérdezd magadtól, hogyan lehettem ennyire vak, hogy nem láttam mit teszek.

Ha boldogtalan és keserű vagy, ne másokban és a körülményekben keresd a hibát, és ne várd, hogy a kedvenc pártod, majd mindent megold helyetted. Vedd a kezedbe a saját sorsodat, és többé ne engedd, hogy azt mások irányítsák. Kezdd el szeretni önmagadat, és szeretettel fordulj mások felé is. Tégy rendet a gondolataidban és a kapcsolataidban, teremts harmóniát a környezetedben, és a világod máris megváltozik. Ha így teszel, felkapcsolódik a villany a fejedben, a szívedben melegséget érzel, és az eddig ellenségesnek hitt világ is egyre barátságosabb lesz. Eszedbe se jut többé, hogy másokat gyűlölj, mert rájössz, hogy mindannyian EGY-ek vagyunk, és amit mással teszel, azt magaddal teszed. ENNYIRE EGYSZERŰ! TEDD MEG MAGADÉRT ÉS A VILÁGÉRT! HIDD EL, MEGÉRI, CSAK EZ ÉRI MEG!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 300
Heti: 1 288
Havi: 5 479
Össz.: 2 279 483

Látogatottság növelés
Oldal: Gyűlölködők nagyüzemben
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »