TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Arktúruszi testvéreink üzenetei


Forrás: Facebook - Sámán kezelések

Nyilvánítsd ki a szándékod szívből, szabad akaratod szerint a kezelésük befogadására, ha kéred. Amíg nem teszed meg, nem tudnak segíteni. Kérlek tartsd szem előtt és erre utalnak az anyagban is, addig tudnak meggyógyítani, amíg az előszerződésedben az állapotod tanulás végett fel nem vállaltad. Magyarul lehet adott állapot tanít valamire. Ekkor kell a gyökér okkal dolgoznod, szembenézned vele és letenned azt, és a fizikai betegség eltűnik. Ami a te feladatod, nem fogják átvenni tőled, hiszen felvállaltad azt.

Arktúrisziak: Új gyógyító projekt – 2021. november 24.

Kedves Föld bolygó Testvéreink!

Mi vagyunk az Arktúrisziak!


Hosszú idő után azért jöttünk ide, hogy jó híreket hozzunk. Egész idő alatt, amióta a bolygótok körül tartózkodunk, megismerhettük az emberiséget sújtó összes betegséget. Genetikailag nézve nincs olyan, amit ne lehetne gyógyítani. Megértjük, hogy a lelketek minden egyes lépése valaminek a gyümölcse, amit a múltban vetettek el, és ami a jelenben, a mában, az Itt és Most-ban visszhangzik.

Sok fájdalmat, betegséget elszenvedtek a fizikai testetek helytelen használatából, az érzelmeitek teljes kiegyensúlyozatlanságából, melyek a téves hiedelmekből és szokásokból erednek, vagyis az okok számtalanok, és mi itt beszélgetnénk, beszélnénk, beszélgetnénk, de hiábavaló lenne.
Megszokáson, szokáson változtatni, rájövünk, hogy nem könnyű nektek. Mert megtanítottak arra, hogy a szervezetetekre káros anyagokat használjatok, pontosan akkor, amikor nincs egyensúly, így állítólag a belső békét az anyagokon, az ételeken, a szokásokon keresztül éritek el, amiről mára bebizonyosodott, hogy nem működött; ellenkezőleg, egyre betegebbek vagytok tőlük.

Mióta a gyógyítás adománya megtörtént ezen a bolygón, azon dolgozunk, hogy javítsuk az ételnek, magának a levegőnek, a víznek az energiáját, hogy amikor elfogyasztjátok, ne okozzon annyi kárt, mint korábban. Ez nem könnyű munka, mert a vizet a forrásánál energetizáljuk, de útközben elszennyeződik. De szerencsére az energia nem oszlik el teljesen, és minimálisan ugyan, de sikerül benneteket elérni vele.
Azok, akik ma megpróbálnak változtatni szokásaikon, megpróbálják megszüntetni mindazokat a mulandó támaszokat, amelyek állítólagosak voltak, gyógyszerekkel, élelmiszerekkel, drogokkal kapcsolatosan; egyeseknek sikerül megváltoztatniuk ezeket a támaszokat, sőt meg is szüntetniük őket.

Ebben az időben, amikor fizikai testetek kristályos formává változik, rendkívül fontos, hogy a lehetetlent megtegyétek az egyensúlyért, annak tisztán tartása érdekében. A szénbázisról a kristályossá válás nem egyszerű transzmutáció a testetek számára, sok energiát igényel. És ennek az energiának nagyon magas rezgésűnek kell lennie, gyakran hangoztatjuk, hogy a kellő reakció megtörténjen.
Tehát ezt az energiát mindenben felerősítettük, hogy a testetek le tudja metabolizálni ezeket a reakciókat.

Az elmétekben még mindig nehéz megértenetek, mit jelent szénbázisról kristályossá válni. Vannak, akik megértik, hogy kristályos szerkezetűvé válnak. Csak a testetek kialakulásának teljes alapja lesz más, hogy az Ötödik Dimenzióban élhessetek. Nem lesztek szellemek, de megvan a képességetek arra, hogy életben tartsátok meg a fizikai állapototokat vagy sem.

Így van ez az Ötödik Dimenzióban is. Képesek vagyunk arra, hogy a saját parancsunkra megváltoztassuk a testünket, így láthatatlanok maradunk, amikor szeretnénk.
Hamarosan sokkal mélyebben fogadhatjátok majd az energiáinkat. Létrejön egy folyamat, amelyben részt vehettek és közvetlenül megkaphatjátok az energiánkat. Senkit nem visznek a hajóra, senkit nem visznek ki otthonából, a környezetetekben kezelnek majd. Mert az energiánkat továbbítjuk a fizikai testetekbe, segítve azt ebben az egész folyamatban. Itt nem ígérjük minden betegség gyógyulását, mert ilyenkor még van mit tanulnotok. De mindegyikőtök utazása során minden lehetséges gyógyulást megkaptok, az Atya/Anya Isten Terve szerint.
És apránként kiterjesztjük ezt a gyógyulási folyamatot, amíg el nem jön az idő, amikor fizikailag meggyógyultok a gyógyító ágyaink által. Amíg ez az idő el nem jön, ezt a munkát végezzük, hogy elküldjük gyógyító energiáinkat mindenkinek, aki meg szeretné azt kapni. Csak nyitottnak kell lennetek a kezelésre. Semmi sem kötelező. Aki szeretné, és aki hisz, az megkaphatja. Aki csak tesztelni szeretné a folyamatot, nem lesz eredménye. Szükséges, hogy a szívetek nyitva legyen a gyógyulás fogadására, különben nem fog működni. Ez a folyamat a bolygó felemelkedését vezénylő lények áldásával és engedélyével rendelkezik, köztük Jézuséval és Máriáéval.


Célunk, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a fizikai problémáitokaz. Ezzel egy időben megtisztítjuk az aurátokat minden szennyeződéstől, amely a szénbázisból kristályossá való átalakulás során keletkezik. Több vizet kellene innotok, keveset isztok belőle, és a víz az, ami kimossa a szervezetetekből mindazt, ami nem szolgálja azt. Mivel ezt nem teszitek meg, a reakciók mellékterméke felhalmozódik a szervezetetekben, ami több egyensúlyhiány tünetet okoz. Annyi vizet vegyetek magatokhoz, amennyit kívántok, csak hidratáljátok a testeteket, vigyetek be sok egészséges folyadékot, hogy ez a szennyeződés eltűnjön abból.


Ezt a projektet, mi Arktúriszi többdimenziós távgyógyító projektnek hívjuk, hamarosan elmagyarázzuk, és elkezdhetitek. Legyetek tudatában annak, amit csináltok. Higgyetek a gyógyulásban és az megtörténik. De mindig tiszteletben fogjuk tartani, amit az utazásotokra vonatkozóan meghatároztatok. Bármit megteszünk szenvedéseitek és fájdalmaitok enyhítésére, mindent megteszünk. Ezután minden kezelt személynek a Felsőbb Énje lesz az egész folyamat során a vezetője, és pontosan megmondja, meddig mehetünk el, és mit tehetünk.


Még egyszer azt kérem, hogy szívből vegyetek részt ebben a projektben, és adjátok át magatokat a folyamatnak, különben nem az nem lesz sikeres. Ne a tesztelés kedvéért tegyétek, ne a kísérletezés kedvéért, hanem azért, mert a szívetek kéri. Közvetlenül a ti bolygótokon cselekszünk, és amint megérkezhetünk a bolygótokra, a mai gyógyítási technológiánk elérhető lesz az egész emberiség számára. Volt elég időnk arra, hogy tanulmányozzuk a bolygótok összes betegségét, és mindegyikre gyógymódot találjunk. És biztosíthatunk Benneteket: a betegségek túlnyomó többsége az érzelmeitekből fakad. Mintha önpusztító lennétek.


Tehát az első lépés az érzelmek gyógyulása mindannyiótokban, mert ha nem gyógyítjuk meg a forrást, akkor hiába gyógyítjuk a következményt, mert minden vissza fog térni. Olyan ez, mint ha bevesztek egy gyógyszert, az a gyógyszer meggyógyítja a probléma eredményét. De ha nem oltjátok el a probléma gyökerét, akkor egész életetekben ezt a gyógyszert fogjátok szedni, mert a forrás nem gyógyult meg. Tehát a gyógyulás folyamatában az elsőnek kell lennie, ahogyan az élet felé cselekszetek, és ebben az egész folyamatban az első lépés az, hogy mélyen szeressétek önmagatokat, ítéletek, kritika nélkül, elfogadva önmagatokat olyannak, amilyenek vagytok; és fogadjátok el, hogy az utazásotok megadta nektek mindazt, amiért ma itt éltek. És hogy nem érdemes sírni a múltban történtek miatt. Mostantól változnunk kell, megszüntetve a problémák forrását.


Ezért azt javasoljuk, hogy naponta kövessétek nyomon a kezeléseket. Tetszés szerint többször is részt vehettek, ugyanazon a napon, minden nap, időről időre. Ti határozzátok meg saját kezeléseitek intenzitását, és nyomon követhetitek az eredményeket. Írjatok le minden apró változást, amit tapasztaltok.. Ez elkezdi megadni a bizonyosságot arról, amiről beszélünk.
Azt akarjuk, hogy az emberiség a jövőben teljesen mentes legyen a gyógyszerektől, az életet segítő tárgyaktól; és mindenki, gyakorlatilag mindenki, megtanul kiegyensúlyozottan élni anélkül, hogy ugyanazokat a betegségeket újra provokálná.


**Csatorna: Vania Rodriguez

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 83
Tegnapi: 300
Heti: 1 301
Havi: 5 492
Össz.: 2 279 496

Látogatottság növelés
Oldal: Arktúrusziak üzenetei
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »