TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Univerzális Energia Yoga



Ez volt az első tanfolyam, amit elvégeztem azóta, hogy útkeresésem megkezdődött. Ha jól emlékszem, valamikor 1998-ban, egy barátnőm hívta fel rá a figyelmemet, hogy a közeli iskolában indul egy ilyen tanfolyam, ahol meg lehet tanulni az energiával való gyógyítást.

Érdekelt a dolog, ezért elmentem rá. Hogy mit is tudtam addig az energiáról? Tudtam, hogy vannak rendkívül erős pszichikus energiával rendelkező emberek, akik képesek ezzel tárgyakat elmozdítani, ill. testükre ragasztani, vagy kanalakat meghajlítani, vagy ennek segítségével hipnotizálni másokat. De hallottam ezzel az energiával gyógyítókról is, akikről azt is tudtam, hogy egy-egy ilyen kezelés után eléggé kimerülnek, és idő kell, míg újra feltöltődnek. Ők bioenergiát használtak.

De már valamit tudtam arról is, hogy létezik az univerzális, vagy isteni energia. Pontosan emlékszem, hogy egyszer, még jóval e tanfolyam előtt, leültem a szőnyegre törökülésben, és valahonnan jött az a gondolat, hogy energiát kérek a homlokomra. Türelmesen vártam, majd egyszer csak furcsa bizsergést, valami egyre erősödő húzást kezdtem el érezni a harmadik szememnél. Nagyon érdekes volt, amikor arra kértem, hogy kezdjen el vándorolni felfelé, majd lefelé az arcomon, és határozottan éreztem, ahogyan ez az energia megbizsergette a fejem búbját, a szemeimet, vagy az arcom izmait. Amire csak gondoltam, ott éreztem magamon, igen erőteljesen.

Tehát ezekkel a tapasztalatokkal látogattam el később erre a tanfolyamra. Itt többen is, nagyon kedves emberek, akik akkor már magasabb szintet értek el ebben tudásban, ismertettek meg ezzel a csodálatos, gyógyító energiával, ami nem más, mint az isteni szeretet mindent behálózó, a világot fenntartó szövete. Maga az a nemes szándék, hogy ezzel mások javát, egészségét szeretnénk szolgálni, képessé tesz minket magunkba fogadni, és másokra is kisugározni. Ehhez a segítők, a kezüket ránk  téve, megnyitották az energiaközpontjainkat, (csakráinkat), és valóban, amikor a másik ember csakrája, és beteg testrésze fölé tettük a kezünket, el kezdtük érezni, hogy az melegszik és bizsereg. És ugyanezt érezte az is, akinek ezt az energiát közvetítettük.

Nagyon sokat használtam ezt a megszerzett képességet, és tudást, családtagjaim, ismerőseim gyógyítgatásánál. Itt tapasztaltam meg először, milyen gyönyörűséges érzés is, ha másoknak segíthetünk.

Köszönöm nekik, szeretettel és hálával gondolok rájuk.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 151
Tegnapi: 396
Heti: 151
Havi: 6 933
Össz.: 2 253 604

Látogatottság növelés
Oldal: Univerzális Energia Yoga
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »