TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Kik vagyunk valójában, avagy a lélek titkaiMegszámlálhatatlan írás, könyvek és filmek gazdagították ismereteimet, amióta az ingázás rejtélyeit megtapasztaltam. Ezekből értettem meg, hogy tulajdonképpen hogyan is működik.

Valójában, mi emberek, mindannyian hatalmas szellemek és lelkek vagyunk, (a lélek, a szellem azon része,  amely inkarnálódik a fizikai testbe) a TEREMTŐ ATYA-ANYA ISTEN egy-egy darabkája. Emlékezzünk csak Jézus urunk kijelentésére: ÉN AZ ATYÁBAN VAGYOK, AZ ATYA PEDIG BENNEM VAN. Ez azt jelenti, hogy midannyian részei vagyunk a TEREMTŐ-nek, de ugyanakkor, a TEREMTŐ is részét képezi a mi anyagi megtestesülésünknek. És hogy mit is jelent ez az anyagi megtestesülés? A fényenergiának egyfajta összesűrűsödése az, amit mi anyagnak érzékelünk. Mivel valójában, minden 100%-ban fényszubsztancia, és ennek különféle rezgéstartományai, azaz dimenziói. Ezek alkotják az egész világmindenséget. Ez maga a TEREMTŐ ATYA-ANYA ISTEN megnyilvánulása. 

 A lelkünk, vagy felettes ÉN-ünk (szellemünk), ami tulajdonképpen a halhatatlan és örök isteni részünk, multidimenzionális, azaz az összes dimenzióban (azt mondják, 12 van) egyszerre létezik. Mi emberek tehát, elsősorban ilyen lelkek vagyunk, a TEREMTŐ ATYA-ANYA ISTEN ugyanis a megnyilvánulásával, (A TEREMTÉSSEL) kiárasztotta, és végtelen részre osztotta Önmagát, mindegyik önálló részt  felruházva, ugyanazzal a teremtő képességgel, azért, hogy a részei, a saját egyéni teremtéseik tapasztalataival, végül visszatérjenek hozzá, az EGY-ségbe. 

Multidimenzionális szellemünknek csak egy kis része az, mely időről-időre, ebbe a 3 dimenziós, anyaggá sűrűsödött testünkbe költözik (ez a lelkünk), átszőve, és körülölelve azt. Csak ebben a dimenzióban, ebben a fizikai létben tudunk ugyanis olyan érzelmeket is megtapasztalni, mint a félelem, és az ebből eredő negatív érzelmek. A sokdimenziós szellemünk és lelkünk tehát, a teljes tudás birtokában van arról, amit a különböző életeinkben megtapasztaltunk, és természetesen arról is, ami a számunkra egyelőre láthatatlan világban körülvesz bennünket. Minden egyes leélt életünk tapasztalatai, rögzülnek lelkünk és szellemünk adatbázisában, ez tulajdonképpen az un. személyes AKASHA KRÓNIKÁNK, melyből lehívhatók az információk, és az inga, vagy a pálca segítségével, képesek vagyunk lelkünk finom rezgéseit leolvasni, mitegy válaszként a feltett kérdéseinkre.

Egy fontos dolgot viszont megtudtam azóta. Az inga segítségével nyert információk nem biztos, hogy mindig a szellemünktől jönnek, mert, ha az általunk megnyitott csatorna még nem eléggé tiszta, (ez a mi lelki fejlettségünktől és tisztaságunktól is függ), akkor olyan lényektől is jöhetnek fals tanítások, akik nem állnak a fény oldalán. Ezek lehetnek az asztrális síkon itt ragadt lények is. Ezért fontos, hogy rezgésünket emeljük a fény és a szeretet hullámhosszára, mert akkor nem fogunk negatív lényeket bevonzani és hamis informácókat kapni.

A felemelkedés egy magasabb frekvenciájú fizikai létezésbe, azt is jelenti, hogy ez a multidimenziós szellemünk és lelkünk, teljes egészében kapcsolódni tud, átalakult, és így azt befogadni képes, fizikai testünkhöz, ezáltal válunk majd a tökéletes érzékelés, és a teljes tudás birtokosaivá. A fizikai testünk átalkulása jelenleg nagy ütemben folyik, és a mostani szén alapúról, szilicium alapúvá, kristályos szerkezetűvé válik.

Megj.: A NAGY AKASHA KÖNYVTÁR egy, a Teremtő által működtetett adatbázis, melyben minden, a teremtésben felhalmozott tudás, és megtapasztalt esemény rögzítve van, és amelyből le lehet olvasni a szükséges információkat. 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 236
Tegnapi: 240
Heti: 476
Havi: 5 068
Össz.: 2 251 739

Látogatottság növelés
Oldal: Kik vagyunk valójában, avagy lelkünk titkai
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »