TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Kryon: A feltárt DNS


Az alábbi közvetítésben Kryon, a DNS működéséről beszél, arról a területről, amely a tudósok számára eddig még megfejtetlen.

 

        

A feltárt DNS
Melbourne, Viktória állam, Ausztrália - 2010. március 13.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel10_melbourne_1.html )


Hogy segítsünk az olvasónak, ezt a közvetítést átdolgoztuk (Lee és Kryon), adtunk hozzá, hogy még tisztább megértést biztosítson. Ami élőben történik, gyakran olyan energiákat foglal magába, amelyek egyfajta kommunikációt hordoznak, amit a nyomtatott szöveg nem.  Élvezzétek hát ezt a feljavított üzenetet, amit Melbourne-ből, Ausztráliából kaptatok.


Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez egy családi összejövetel, legalábbis ahogy azt én látom. Ez egy becses összejövetel, de ha ti valóban igazán értenétek mi történik ebben a pillanatban, úgy gondolom meglepődnétek. Habár igen lineárisnak tűnik. Egy ember ül az emelvényen, szól a zene és előlép a Szellem… hódolat, áldott energia és tisztelet van jelen. Te így látod.

Ami itt valójában történik, az sokkal terjedelmesebb, mert a mai napon itt egy jóváhagyás, egy beleegyezés történt részedről, hogy ez az energia meglátogathasson a fátyol másik oldaláról. Ez nem történne meg az emberek nélkül, akik itt ülnek a társam előtt. Nem tudná ezt megtenni egyedül. Nem tudna hangosan kiabálni Kryon hangján, anélkül, hogy ti itt volnátok és soha nem is tette. Ez azt kellene, hogy jelentse neked, hogy a folyamatban jelen vannak bizonyos jellemzők, amelyeknek szükségük van egy "adok-kapok"-ra és ezek itt vannak.

Tudjátok, az én szemszögemből a kíséret érkezik és jóváhagyásra vár. Nem egy ember az emelvényen. Nem feltétlenül előadás. Ez egy egyesülés. Mert itt előttem a székeken és az olvasók és a hallgatók olyanok, akiket én egy örökkévalóság óta ismerek. Ti mindannyian örökkévalók vagytok, mindkét irányban. Nincs olyan, hogy elkezdődtetek. Gondold csak el! Ez el kellene, hogy árulja neked az alapvető lényegét annak, ami belül van.

Ebben a pillanatban, ebben az időszakban, ebben a rövid dologban amit ti közvetítésnek hívtok, energia érkezik hozzátok. Egy angol nyelvű információ, de miközben ez elhangzik és miközben jelen van az energia, ott van fölöttetek a harmadik nyelv. Odalép minden székhez és megkérdezi: "Vajon emlékszel?"

Ti Emberek nem úgy lettetek építve, hogy spirituálisan teljesen visszaemlékezzetek arra, hogy kik vagytok a fátyol másik oldalán. Ha felkínálnánk egy tapasztalati bizonyítékot, hogy ez a közvetítés igazi, akkor egyáltalán nem lenne próbatétel. Ráadásul tudjátok, a jelenlevő tömeg is sokkal nagyobb lenne. Ha lenne bizonyíték, mindenki itt lenne. Nem, inkább arra van szükség, hogy személyenként befelé forduljatok és kérjétek a megkülönböztető képességet. "Lehetséges, hogy minden ami itt elhangzott, hiteles és igaz? Lehetséges, hogy éppen úgy van ahogy Kryon mondja?" Ez a megkülönböztető képesség az amiről olyan gyakran beszéltünk, ami az Ember számára elérhető.

Így hát, ezekben a pillanatokban tényleg energia áramlik át a fátyol túloldaláról azon a hasadékon, amelyhez, hogy megnyíljon, ti adtátok a jóváhagyásotokat. Ezen a hasadékon az otthon energiája ömlik rátok. A harmadik nyelv segítségével, engedd csak egy pillanatra, hogy megtöltse a szíved. És ha odafigyelsz, azzal az igazsággal tölthet fel, hogy sokkal több vagy mint azt gondolod.

Szerte ezen a bolygón egy ébredés történik. Nem jár nagy zajjal, mert nincsenek reklám-hadjáratok vagy tv-műsorok amelyek beharangoznák. Lassan történik. 1987 óta növekszik és ti érzitek. Az emberiség most jobban tudatában van ennek a váltásnak mint bármikor ezelőtt. Sokan kezdik elfogadni körülötted azt, amit ti itt ebben a teremben elfogadtatok. Ó, lehet, hogy nem hiszik azt amit te, de látják, hogy ki vagy. Látják a békés Embert, ott élni azok közt akik élete csupa nyugtalanság. Látják, hogy te miképpen kezeled az élet kihívásait és a többieket körülötted, hogy mekkora a különbség. Mindannyitokban ott egy próféta és erről akarunk ma este beszélni. Úgy tűnhet, amikor elárultam a témát, hogy a benned lévő prófétáról fogunk beszélni és habár ott van, a téma mégis újra a DNS.

Így hát, el szeretnénk magyarázni néhány dolgot és folytatni azt a tanítást ami alig néhány hete hangzott el a Föld felső oldalán (északi félteke), most ezt elhoztuk ide az alsó részre (Ausztrália). Persze természetesen ez akkor van így, ha lineáris módon szemléled a Földet, a megszokott módon. De ki fogja megmondani, mi van lenn és mi van fenn? Vagy akár jobbra vagy balra?

(Kryon humor)

Folytatódik a DNS oktatás…

DNS - maguk a betűk is a magas fokú biológiai tudomány kémiájáról és komplexitásáról árulkodnak. A valóságban még annál is sokkal több van itt, mint amit a tudomány lát, mert kétséges, hogy a tudomány valamikor is meglátja azt amiről szólni akarok nektek. A DNS-eteknek vannak olyan alkotóelemei és tulajdonságai, amelyek egyszerűen láthatatlanok a 3D-ben. Mondtam már nektek a múltban, hogy ami pillanatnyilag hiányzik a tudományos igyekezetben - ami szó szerint megváltoztat majd mindent - az egy műszer, ami mérni tudna egy interdimenzionális mezőt. Ha már egyszer ez a műszer vagy módszer elkészül és el fog készülni, az lesz a leginkább közelítő dolog, amivel valaha is rendelkeztetek, hogy bizonyítsa mindazt amiről mi itt beszélünk. Például, ha ezt a műszert ráirányítjátok a bolygó különböző dolgaira - beleértve az Emberi biológiát - felismerések fognak történni a tudományban, mindenhol. Megjelenik az energia, ami láthatatlan, vagy legalábbis megmutatja az árnyékát. Akkor majd valós lesz az is, ami pillanatnyilag csak feltevés.

Az interdimezionalitás, olyan sok formában ma is itt van. A gravitáció egy interdimenzionális erő. A mágnesség egy interdimenzionális erő. Még a fény egyes komponensei is… mind láthatatlanok és megmagyarázhatatlanok pillanatnyilag számodra. De mint olyan sok más dolgot, ezeket is használod minden nap, a tested is része mindennek.

Hadd magyarázzak meg néhány dolgot, ami majd hangsúlyozza azt, amit éppen elmondtam. Ennek érdekében tegyünk egy áttekintést. Röviden át fogom tekinteni azt amit már az előbb mondtam, úgy hogy esetleg bővítek rajta és hallotok majd olyan dolgokat is amit eddig nem.

Az áttekintés

Te is és a tudomány is azt feltételezitek, hogy a DNS biokémia. Ami a testedben van az biokémia, amiről azt hiszed, hogy az élet-lenyomatáért felelős. Ez teljes mértékben megmagyarázható a tudomány által, kémiai és biológiai folyamatokon keresztül. De ott vannak a DNS-ben azok a tulajdonságok, amelyekről ismét beszélni akarok. Ott vannak a DNS-ben olyan spirituális attribútumok, amelyek kvantum jellegűek. A kémiai dolgok tényleges többsége amit látni tudtok az Emberi Génállományban, kvantum állapotban vannak. És habár a tudományotok pillanatnyilag nem tudja mérni a kvantum állapotot - sem a körülötte levő mezőt - a bizonyíték az Emberi Génállomány rejtélye.

Mondtuk már, hogy a testedben lévő DNS rettenetes mennyiségű láthatatlan információt és energiát hordoz. Mi úgy beszélünk a DNS-ről, mint egy entitásról, nem mint egy kémiai kettős spirálról. Ez azt jelenti, hogy százbillió DNS hurok mind együttműködik mint egy energia, ahhoz, hogy "a DNS-ednek" hívjuk. Egyedi ez a csapat. Az kell, hogy legyen, mert ez teljes mértékben, 100%-ban te vagy. Mivel a DNS kvantum természetű, tartalmazni tudja spiritualitásodnak roppant nagy részét. Ezt majd abban a publikációban definiáljuk, amelyen a partnerem most dolgozik. (A 12. Kryon könyv) A DNS nem csak mindannak a feljegyzését tartalmazza ami eddig voltál a bolygón, de a kapcsolatodat Gaiával egyaránt. Tartalmazza mindazt amit valaha tettél és a spiritualitást, amit elsajátítottál az összes életedben. Ez az információ szó szerint lenyomatként van benne.

Figyelj csak tovább: Korszakokon keresztül, egyetlen Ember sem veszített el egyetlen spirituális felismerést sem, amit már egyszer megszerzett. Vajon érted ezt? A szándékkal bármelyik Ember felébredhet addig a pontig, amit a DNS-e tartalmaz, amit az összes élete alatt megtanult. A DNS-t magát a szándékoddal ébreszted fel és annak a felismerésével, hogy Isten ott van benned. Az összes spirituális dolog amit megtanultál, sietve visszatér és újra a tiéd lesz. Hogy is ellenkezhetne? Eredetileg kinyitottad az ajtót és hozzád tartozik. Ez jó hír kell, hogy legyen annak a személynek, aki kíváncsi arra, hogy milyen is lesz az, ha majd újra visszajön. Vajon mindent újra kell kezdenie? Vajon újra át kell esnie azokon a dolgokon, amelyeken már átesett ebben az életében? A válasz nem. Megmarad a szabad döntés és sok élet eltelhet mindenféle spirituális keresés nélkül, ebben a váltásban azonban sokan elkezdtek "emlékezni" arra, hogy kik ők és mit tudnak.

Vannak köztetek akik tényleg kijelentettétek, nem fognak amellett dönteni, hogy újra visszatérjenek, mert ez alkalommal is nagyon nehéz volt. Ezeknél van egy belső ösztönös érzés, hogy nekik ez az utolsó alkalom. Én mégis azt mondom kedvesem, csak azt mondod, hogy ez volt az utolsó! És mi történik valójában? Az első dolog, amit a mesterek és az öreg lelkek tenni akarnak amikor megérkeznek a fátyol túlsó oldalára, hogy visszatérjenek… ezek vagytok ti! És a legtöbben vissza is tértek, felszeditek a szálakat ahol letettétek, nem mindent elölről. Ott van a DNS-ben. Gyönyörű. A századok bölcsességének ott a lenyomata a DNS-ben. Kvantum természetű, ezért roppant nagy. A kristály, a Teremtés Barlangjában őrzi ezt a számodra és aktiválja a DNS-ed, amikor visszatérsz egy másik Ember-testben.

Hát nem érdekes, hogy ez a mostani emberiség meglátta az Emberi Génállományt és látja, hogy mennyire egyedi? Hát nem lenyűgöző? A DNS teljesen egyedi. Nincs olyan Emberi Lény, akinek olyan a DNS-e mint a másiknak, még az egypetéjű ikreknél sem. Az ikreknél is csak töredékekben azonos (kevesebb mint 5%). De különösen a nem protein-kódolású, kvantum részeknél. Azok teljes mértékben egyediek minden Ember számára.

De mondom tovább. A DNS-ben ott vannak Isten darabkájának jellemzői, ami te vagy. Ott van a Felsőbb Én lenyomata. Ott van az angyal-neved, amelyen én ismerlek. Az a név nem a linearitásban kimondott név, ami a levegőben vibrál. Inkább egy olyan név, amit mi a fényben énekelünk. És amikor az elhangzik, az fenségesen vibrál. Ez az igazság. Érezd meg! Ott van annak a lenyomata, hogy valóban ki is vagy. Magaddal hordozod a rokonságod nyomait más bolygókról, az Univerzum más térségeiből. Azok energiája akik segítettek az emberiség nemesítésében, annak spirituális részével, szintén ott van. (A plejádok)

Ez így helyénvaló. Így gyönyörű. Szeretettel teljes. Mindez ott van a DNS-edben és ahhoz, hogy ott lehessen, kvantum energiának kell lennie.

Most beszéljünk újra a 3D-s biológiáról. Amikor az Emberi Génállomány kutatása befejeződött, a dupla spirál minden kémiai alkotórésze beazonosítást nyert. Ebben a nagyon-nagyon kicsi dupla spirálban hárommilliárd kémiai rész vált ismerté és került beazonosításra. Ez olyan kicsi, hogy a DNS molekulát csak elektronmikroszkóp segítségével lehet tanulmányozni. Olyan összetett, hogy hárommilliárd kémiai alkotórésze van. És ekkor kezdődött annak a meghatározása, hogy mit tesznek ezek a részek és a tudomány elkezdte tanulmányozni azt a rettenetes mennyiségű anyagot. Valójában azután kutattak, ami létrehozza azt a több mint 23.000 Emberi gént. Vagyis a kódolás, a proteinek lineáris kódolása után, úgyhogy meg tudták érteni, hogy azok a dolgok hogyan működnek.

A tudomány sokáig várt arra, hogy meglássa "a lenyomatot akcióban" és sikerült. De a sokk akkor következett, amikor kiderült, hogy a DNS-nek kevesebb mint öt százaléka hozza létre a géneket. Valójában csak a lineáris részt látták, vagyis a DNS protein-kódolású darabjában lévő kódolást. Az a kis rész hozza létre a géneket, a többi viszont véletlenszerűnek tűnik, sőt kaotikusnak. A DNS több mint 90 %-a zagyvaságnak és haszontalannak tűnik.

Társam beszélt ma arról (az előadásban), amikor a kvantum állapot kaotikusnak látszik. Véletlenszerűnek látszik, mert egy valódi kvantum valóságban, egyáltalán nem lehet linearitást felfedezni. Az egyik dolog ami megakadályozza, hogy lásd a kvantum állapotot, a lineáris elfogultságod ami a 3D-s valóságod része. Így akármennyire is bámulsz arra ami kvantum, számodra láthatatlan marad, hogy mi lehet az. A DNS-nek ezt a véletlenszerű jellemzőjét nem szabad könnyelműen kezelni, mert a tudomány egy olyan dolog után kutatott ami megmagyarázhatatlan. Képzeld el, úgy tűnik a DNS 90 %-a egyáltalán semmit nem csinál! A biológusok jól tudták, hogy ez lehetetlen, de egyszerűen nem volt rá magyarázat.

Az új információ felé

Így hát innen indulunk, azért, hogy feltárjunk néhány dolgot amit tudnotok kell, végül ezek közül sokat majd alá is támasztanak. És ha így lesz, emlékezz hol hallottad először. (Kryon humor)

A DNS sokkal nagyobb annál, mint ahogyan te azt gondolod. Még csak most kezdi a tudomány tudomásul venni, hogy talán nem is a DNS 90%-a ami látszólag véletlenszerű, talán egyáltalán nem is ez a kódolás nyelve. Inkább lehet, hogy az, amit "befolyásoló kémiának" hívnátok, ami valami módon módosítja vagy beállítja az öt százalékot, ami a genetikai lenyomat motorja. Ebben az irónia az, hogy pontosan ez történik, csak nem olyan módon ahogy azt a tudomány szemléli.

A DNS 90%-a a spiritualitásod visszatükröződése. Az Akasha Krónika, a Felsőbb Én, aztán ami után kutattok és amit úgy hívtok "kapu a túlsó oldalra", az is itt van. Kvantum állapotban ezek a dolgok valójában egyáltalán nem a kémiában vannak. Képzeld el együtt mindezt a kémiai részt, mint hidat vagy csővezetéket, kaput illetve kvantum-mutatót minden dologhoz. Ahelyett, hogy lineáris módon gondolkodsz, hogy van egy rekesz vagy skatulya ahol a Felsőbb Éned van, képzeld azt bejáratnak. Ha el tudnál oda menni és meglátnád annak kvantum állapotát, belépnél egy csővezetékbe, ami aztán elvisz minden létezőhöz. Értsd meg tehát, hogy az a 3D vagy kvantum kémiai híd egy szent befolyásolója a génállománynak, nagyon nagyméretű és tartalmazza az Emberi élet-lenyomat legnagyobb részét.

A DNS több, mint gondolod

Most beszéljünk a DNS-ről úgy, ahogy még ezelőtt soha nem hallottad tőlünk. Azt szeretnénk ha ez megjelenne és része lenne annak a válogatásnak amelyet a társam összeállít. A tanításnak egy hároméves sorozatában ezt majdnem utolsóként adtuk elő, a hármas évében, a 12. Kryon könyv számára, ami szintén hármas a számmisztika szerint. Itt van tehát a 333, ami az információ befejezését jelenti ebben az évben. Itt az ideje, hogy megtudjátok a történet folytatását.

A tudomány az agyatokat úgy tekinti, mint a tudatosság központja, de nem így van. Az agy a legnagyobb mértékben rendezett idegcsoport amit látni tudnak, teli van összetett idegi kapcsolatokkal. Ezért az agy kell hogy felelős legyen azért amit úgy hívtok Emberi tudatosság. Nem így van. Az agy csak a 3D-s motor, ami engedelmeskedik a DNS 90% kvantum részének. Az agyi kapcsolatok motorja és mérhetetlenül bonyolult. Az agy csupán az információk vevőkészüléke, arra szolgál, hogy elektromos jeleket hozzon létre. Aszerint ahogy az utasítása szól, ahogy a DNS hatást gyakorol rá.

A DNS százbillió része működik együtt, úgy kommunikál mint egy darab. Vajon felfogod ezt? A tudomány nem tudja, hogy ez miképpen lehetséges és a kommunikációs kapcsolatnak a fejed tetejétől a lábad ujjáig valami módon egy rendeltetése van. Vajon ezt az agyad teszi? Nem. A DNS, az összes együtt hozza létre az Emberi Lényt. A DNS "tudja". Az összes közösen működik. Ez nem egy olyan dolog amit megtalálsz az orvosi könyvekben, de ez betölti annak a hiányzó láncszemnek a szerepét, aminek a tudomány továbbra sem ad hitelt. A DNS kommunikál saját magával! Egy "elméje" van és "tudja", hogy mi történik a tested minden részében.

Az új információ, hogy a DNS egy "mezőt" hoz létre körülötted, ami interdimenzionális. Ez a mező a tudatosságod, nem az agyad. Amit az agyad tesz, azt a DNS-eddel együtt teszi. Az agyad álmodik… vajon az agyad? A szinapszis tudja ezt megmutatni éspedig a legmélyebb REM fázisban, olyan sok bonyolult dolog jelenik meg. Mindazok a dolgok ott vannak a DNS-edben, onnan töltődnek be az agyadba. Ilyen formán a DNS még utasításokkal is ellát és hatást gyakorol agyad álombeli tevékenységére, így jut el hozzád. Ezeket a dolgokat nehéz elmagyarázni, mert nem lineáris dolgokról beszélünk, hanem a kvantum állapotúakról.

Minden álmodásod kvantum állapotú. Ezért nincs benne linearitás és a dolgoknak nem mindig van értelmük. Álmaidban mind együtt vannak, akik már meghaltak és akik még nem, még néznek is egymásra. Azért nincs értelmük az álmoknak, mert nem abban a valóságban vannak amihez te hozzászoktál. Ilyenkor a DNS-ed beszél… az Akasha Krónika lép előtérbe és játssza "a mozit" az agyadnak. A tudomány ezt nem ismeri el, mert nem láthatja a mezőt, de a DNS az Emberi tudatosság, az agy pedig egyszerűen a szinapszisok 3D-s motorja, ami a híd szerepéül szolgál a valóságod számára.

"Kryon, van erre valami bizonyíték?" Ó, igen. Nagyon is. Amikor egy Ember balesetet szenved és a gerincoszlop teljes mértékben elszakad, a test mégis tovább működik. Ilyen az a beteg, aki nem tudja többé mozgatni sem a kezét, sem a lábát, egyetlen tagját sem. A szíve mégis tovább dobog, vagy nem? Az emésztése működik, a veséi és más belső szervei működnek, vagy nem? Még az utód nemzése is lehetséges! Minden működik tovább, habár azt tanultad az iskolában, hogy az agy küldi az elektromos jeleket a gerincoszlopon keresztül, hogy tovább dobogjon a szíved, ugye? Nos, ha a gerincoszlop sérült, mitől működik tovább a szíved? Elárulom - a DNS-ed lenyomata!

Amikor a szinapszis (az agyi kapcsolatok) motorja lerobban, a DNS talál más ösvényeket és utasítja a testet, hogy vigye tovább az életerőt. Ezért van az, hogy a szervek tovább működnek, még akkor is ha az izmok ellenőrzése megszűnt. Érdekes, ugye? Van rá bizonyíték, csak keresd meg. A tudomány furcsának találja, nem? Ezért ha azt mondanád, hogy a DNS-ed valójában egy ezoterikus éteri agy, ami folytatja azokat a dolgokat amelyeket a normális agy nem folytat, igazad lenne. DNS-edben jelen van mindenféle látványos tulajdonság, amelyeket meg kellene vizsgálni és amelyeket a jelenlegi tudomány még csak nem is lát.

A DNS "tudja"

A legfontosabb jellemző amiről szólni szeretnénk: ez az interdimenzionális DNS mező a megismerés. Hogy úgy mondjam, arra van építve, hogy kiterjessze az életet. Ez tudja, hogy ki vagy. Tartalmazza a szent mivoltod lenyomatát és az egyik leghatásosabb eszköz a kezedben az egészség és az öröm érdekében és ahhoz, hogy kinyisd azt a bizonyos ajtót. Ez a DNS mezőjében van, nem pedig az agyban. Hát, ott van. És ebben a megállapításban ott az ünneplés. Mert ez felment azalól a kényszer alól, hogy olyan valamit kelljen létrehoznod, amiről azt gondolod, hogy szükséged van rá.

Hadd magyarázzam el másként. Ha eszközként fogod használni ezt a mezőt, most, hogy tudod mire képes, a saját sejtszerkezeteddel leszel képes létrehozni dolgokat. A szokásos emberi tapasztalat a hogyan-al kapcsolatos információt gyűjti össze. "Hogyan közöljem? Mit lenne a legjobb kérni? Hogy magyarázzam el, hogy a DNS tisztában legyen vele, mit kérek? Vajon egy meghatározott módon, egy meghatározott helyen kell lennem? Vajon követnem kell bizonyos lépéseket, ami majd kinyitja az ajtót?"

Egyiket sem ezek közül! Ha meg tudnád látogatni a sejtszerkezetedet, az Akasádat, a szent élet-feladatodat, vajon nem gondolod, hogy ők tudnák mi történik? De igen, talán még többet is mint te magad! Annyit kell csak tenned, hogy beszélsz ahhoz ami a kvantum részed és az tudja mire van szükséged. Arra kérünk tehát, hogy töröld a linearitást azokról a listákról amit Istennek adsz. Mert azt állítjuk, hogy most egyszerre ott egy kvantum energia, ami a te szent mivoltod, aki tudja mire van szükséged.

Ezért a meditációid és az imáid megváltozhatnak, bölcsebbé válhatnak, ahogy a saját sejtszerkezetedhez, a Felsőbb Énedhez beszélsz. Mondjuk, a következőképpen: "Kedves Szellem, drága DNS, vizsgáld meg az életem és add meg nekem azokat a dolgokat, amelyek majd kiteljesítik azt!" Drága Ember, talán ez a gyógyulás az amiért jöttél? Vajon nem gondolod, hogy tudom kik vannak itt? Talán ez a csoda az ami majd örömet okoz, szemben azzal a szomorúsággal amiben éppen most vagy? Vajon nem gondolod, hogy ismerlek téged is és, hogy tudom mi mindenen mentél keresztül az elmúlt napokban? Számoltam a könnyeid, ahogy hullottak és ezt tette a DNS-ed is! Olyan magányosnak érzed magad és meg nem érted, hogy ott van egy kíséret körülötted egész idő alatt és szeretnék megérinteni azt a mezőt, ami a DNS-ed! Szeretnék megérinteni. De addig nem, amíg te azt nem mondod: rendben, megtehetitek.

Értsd meg: a DNS több mint kémia! Egy mező, egy átjáró. Ezek a dolgok a Szellem mechanikája. Magas szintű információt kezdünk most közölni és mindig voltak olyanok, akik tudták, hogy ez hogy működik és szent geometriával ruházták fel mindet. Nagyon precízek voltak és ez helyes. De egy mezőről van szó.

A mester felemelkedése

Szeretnék veled felidézni valamit, egy ősrégi bölcs eseményt, a sztori egy nagyon mélyreható történet. A nyugati világ feljegyzéseiben megtalálható egy történet egy mesterről, akit Illésnek hívtak. Ő volt az egyetlen ember a történelemben, aki maga választotta ki felemelkedésének időpontját anélkül, hogy meghalt volna és mindezt feljegyeztette valakivel, aki majd elfoglalja az ő helyét. Következésképp, ezt meg is tekinthetitek azokban az írásokban, amit a szemtanú lejegyzett. Szeretném ezt feleleveníteni, mert éppen ez a régi történet is ennek a mezőnek a bizonyítéka.

Úgy mesélik, hogy Illés belépett egy nyílásba, arra kérve Elizeust a tanítványát, hogy jegyezze fel ami történni fog. Illés már mester volt, óriási bölcsességgel és tudással, mostanában ő már… az, amit úgy hívnátok, hogy megvilágosodott mester. Elizeus nagyon szerette. Az emberiség lineáris világában létezik az embereknek egy egész csoportja, akik ma is várják Illés eljövetelét. Van néhány hírem a számukra. Lépjetek ki a linearitásból, mert ő már régen visszatért! Mert a mesterek energiája része a most történő nagy váltás energiájának. És belevegyül ennek a bolygónak a rezgéseibe. Mind visszatértek és ez az, amit éreztek. Kvantum állapotban ott vannak a DNS-edben. Hát nem érzed? Olyan sok az elvárás 3D-s dolgok iránt, amelyek sosem voltak arra szánva, hogy 3D-sek legyenek. Olyan sok információt kaptok képletes formában, megérthetnétek már, hogy maga a prófécia esetleg olyan dolgokat jelenthet, amelyek nem tartoznak a ti lineáris valóságotokba.

Illés a magasba emelkedett Elizeus szeme láttára, de nem halt meg. Ellenkezőleg, igényt formált szent mivoltára. Valóban eltávozott, de nem minden tűzijáték nélkül. Mert Elizeus megemlíti, hogy tűz-szekérré változott, három entitás kíséretében. Amit a linearitásban láthatott és leírhatott, Elizeus leírta mihez hasonlított a látvány és mihez hasonlított az érzés. Nos, szemléljük csak meg ezt a dolgot, mert úgy fogjátok találni, hogy nem feltétlenül angyalok voltak azok a magasból, akik eljöttek és elragadták Illést. Inkább valami lenn a földön történt, Illés fénnyé változott és eltávozott.

Hadd mondjam el mi volt ez. Az történt, hogy Illés gerjesztette a DNS-ének mezejét! Ennek a mezőnek neve van, amit abban a pillanatban kapott, amikor Illés felpattant a fény-szekérre. Az elnevezése héber nyelven: Merkaba. És most elárulom, amit már két alkalommal megtettem korábban is, hogy valójában a DNS meződ a Merkaba. És ez egy szent geometriába rendeződik, mert ennek az interdimenzionális mezőnek szerkezete van. Ha láthatnád, egy kettős tetraéder szerkezetét látnád és ez gyönyörű. Nem csupán egy fénygömb. A Merkaba név azt mutatja, hogy valamit magában hordoz, az pedig a te isteni mivoltod szekere. Amit Elizeus leírt, szemlélve mestere felemelkedését, azzal minden Ember rendelkezik. Ráadásul, a szekér három részből áll és ez volt az újra egyesülése ennek a három résznek, amiről már beszéltem a múltban, amelyek akkor váltak le rólad, amikor megérkeztél a földre és újra összeállnak majd amikor távozol. Többet elmondok majd erről a következő közvetítés során. Most ennyit szerettük volna elmondani, mert pontosan azzal amivel Illés rendelkezett, mindannyian rendelkeztek.

A biológia és a szándék

Beszéljünk még a biológiáról, mert most majd egy kicsit bonyolultabbá kezd válni. Mostanában egy összefonódás történik a 3D és a kvantum állapot között, ezt szeretnénk most leírni nektek. Ez valami új dolog, mert a bolygó és az emberiség rezgésszáma egy új eszköz-készletet hoz létre, különösen azoké, akik a fénnyel dolgoznak. Ti majd kezditek ezt látni és a DNS 3D-s kémiájának tanulmányozásán keresztül láthatóvá fog válni még 3D-s szinten is.

A tudomány most az általa markereknek nevezett dolgokat vizsgálja a DNS fehérje-kódolt részében, amelyek az Emberi géneket hozzák létre. Ezek a markerek, ahogy a tudomány leírja őket, azok az alkotóelemek, amelyek megmutatják a hajlamokat, azokat a tulajdonságokat, amelyek legyengíthetnek bizonyos sejteket, hogy aztán később, az élet folyamán lehetővé tegyék a betegségek, mint például rák kialakulását. Kezdik látni ezeket a markereket. Talán olyan családokban, ahol az anyák és a lányaik és azok lányai mindannyian ugyanabban a betegségben szenvedtek. Kezdik felismerni azokat a genetikai markereket, amelyek létrehozzák a gyengeségre való hajlamot.

Beszéljünk a markerekről, mert most az első alkalom, hogy elétek tárjuk ezt. Először a tétel. Már évekkel ezelőtt mondtuk: a szándéknak, hogy beszélj a sejtszerkezetedhez, ereje van. Ez a szándék a te kommunikációd a DNS meződdel, hogy módosítson valamit a 3D-s sejtszerkezetben. Azt mondhatnád, hogy a te saját interdimenzionális "hangod" adja az utasításokat a DNS-ed kvantum részének és ennek az eredménye a tényleges kémiai változásokban az, ami bekövetkezik a 3D-s génállomány kódjaiban. Most azonban az eredmények majd láthatóvá válnak, te pedig megkezdheted a markerek eltávolítását és ha ezt egyszer megteszed, azok már nem kerülnek vissza. Ez azt jelenti, hogy ha ma végrehajtasz valamilyen kvantum műveletet, az olyan nagy mértékben megváltoztathatja a gén-előállító DNS kémiáját, hogy az már NEM fog egyezni a gyermekeidével. Meg tudod szakítani a láncot.

Áldottak az Emberi Lények akik felfogják, hogy amint megtisztítják életüket a Teremtő fényével, az hatással lesz a fehérje-kódolt részek biológiájára. Eltörölheted a markereket. Ez az első alkalmak egyike, hogy a 3D összekeveredik a kvantummal, úgyhogy a tudomány ha valamikor majd megvizsgálja ugyanazt az Emberi Lényt - hosszabb idő elteltével - gondolván, hogy a DNS sosem változik… aztán, mégis! A DNS-ed a tiéd, egyedi és te megváltoztatod. Számukra nem lesz magyarázat, de a 3D-s tények majd megmutatják, hogy törölted a markereket.

Az örömet ebben és a szépséget majd annak a fiatal nőnek a származási vonala jelenti, aki ezt megteszi, mert a lányainál már nem jelentkezik a betegség, sem a lányainak a lányainál. Egy új ajándék ez, ami ezeknek az időknek a hatalmát tükrözi. Vajon valóban meg tudod változtatni azokat, akik majd a gyermekeid lesznek? Igen, valóban!

Tudom, hogy mit gondolsz. A közönség aki most itt ül, azt mondja: "Nos, Kryon, egy kissé elkéstél. Már vannak gyerekeim. Mért mondod hát ezeket a dolgokat nekem?" Hát nem értitek merre tart ez az üzenet? Nem értitek a mélységét, hogy mi történik, amikor az öreg lelkek jóváhagyják, hogy ezt az információt közöljük a Földdel? Hát nem értitek, hogy a ti energiátok hozta létre számunkra a mostani időbeosztás lehetőségét, hogy idejöjjünk és közöljük veletek ezt, hogy mindazok a fiatal nők és férfiak akik Fénymunkások, hallani fogják és tudni fogják mit jelent ez számukra? Vajon nem értitek, hogy ti vagytok a saját őseitek? Megtörtént veled ez a dolog? Én úgy látlak benneteket, mint jelen történelmet, itt ültök ezeken a székeken a világ minden tájáról! Ezt szerettem volna ma elmondani nektek.

Számomra nem mindegyikőtöknek van neve. Még azt sem látom feltétlenül, melyik nő és melyik férfi köztetek. Én kvantum állapotban látlak benneteket és ezért olyan mélyenszántó az, hogy lehetővé teszitek, hogy ilyen módon eljöjjünk és meglátogassunk benneteket. Egy nő ül velem szemben a széken. Fogalma sincs arról, hogy milyen harcos volt ő, vagy, hogy milyen nagydarab volt, amikor férfi volt. Még mindig magával hordozza azt az érzést, amikor harcos volt és tudatában van erejének. Egy megtermett férfit szemlélek és egy anyát látok, aki ott fáradozik minden gyermekével, a férfi tisztában van ezzel. Érezni tudja. Finomlelkű, valóban érezni tudja egy anya szeretetét. Melyik az, amelyik lenni szokott? És milyen hatással van ez most őrá?

Te, öreg lélek, azért van ez most hatással rád, mert minden egyes életed a bölcsesség rétegeit rakja rád. Ez hozott el ma erre a helyre, vagy adta a kezedbe azt amit olvasol. Mert ez az életed az, amelyben felébredtél és felfogtad, hogy ez nem minden, valami többnek kell lennie, sokkal többnek. Ez hozott el, mint keresőt egy olyan helyre, ahol megkérdezheted: "Mit tehetek magamért és a földért?"

Elmondom mit tehetsz. Együttérzővé válhatsz ezen a bolygón. Táncolhatsz és hordozhatod a fényt ezen a bolygón. Megváltoztathatod a markereket saját DNS-edben! Gondolj csak rá, hányan hallgatják ezt az üzenetet és mit jelenthet ez számukra, a gyermekeik számára és a gyermekeik gyermekei számára. Ezek azok az eszközök, amelyekről olyan régóta beszélünk, a bizonyíték pedig majd megérkezik ennek az üzenetnek a valóságába.

Mindaz amiről ma szóltam nektek, valós és helytálló és természetesen majd láthatóvá válik a maga módján. De azt akarom, hogy tisztában legyetek annak a szent mivoltával, ami ott van ebben a struktúrában és amiről azt gondoltátok, hogy csak kémiai alapú. A DNS jóval kiterjedtebb és szentebb, mint azt bárki valaha is elképzelte.

Nos, vajon mihez kezdesz ezzel az információval? Miért nem úgy sétálsz ki innen, hogy más lettél, mint amikor megérkeztél? Érezd, hogy egy kicsivel többre vagy képes. Talán egy kicsit jobban fogod érezni magad az előtted álló lehetőségekkel kapcsolatban? Talán még azzal is tisztában leszel, hogy ami ma itt történt, az valóságos.

És ez így van.

Kryon

        

 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 197
Tegnapi: 240
Heti: 437
Havi: 5 029
Össz.: 2 251 700

Látogatottság növelés
Oldal: Kryon: A feltárt DNS
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »