TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Shaumbra
A Shaumbrák oldalára, kb. 2004. táján, a Kryon könyvek megismerése után találtam rá, természetesen nem véletlenül. A legnagyobb meglepetésemre, idehaza ekkor már több száz tagja volt e körnek, akik ezen írások állandó látogatóinak számítottak. Azóta már több ezren vagyunk.

Azt mindenképpen ki kell emelnem, hogy ez nem egy vallási szekta, vagy bármilyen szabályozott zárt kör. Aki hívást, vagy vonzalmat érez az itt olvasható tanításokkal kapcsolatban, az már hozzájuk is tartozik, mivel ezek is ugyanolyan médiumi üzeneteket tartalmaznak, (Geoffrey Hoppe csatornázásában), amely a magasabb szellemi dimenziókból, a felemelkedett Mesterektől érkeznek, és ugyanúgy az "Otthon" energiáját képviselik, mint Kryon, vagy a Plejádok. Ők éltek emberként, így tehát megtapasztalhatták a földi lét minden nyűgét, és gyönyörűségét, és jelenleg, a szellemi dimenziókból segítik az emberiség nagy váltását. Ilyenek Tóbiás, Kuthumi, vagy Szent Germain, (akiről rengeteg legenda kering több száz éve). De rajtuk kívül még sok más "vendég" is jelen szokott lenni ezeken a csatornázásokon, de időnként megszólal Jézus, Buddha, Mózes, Metatron, Mihály arkangyal, vagy Gaia, a Föld szelleme is.

Kik a Shaumbrák, és mi az a Bíbor Kör? Shaumbráknak nevezik azokat az emberi lényeket, aki vállalták, hogy elsőként tapasztalják meg a felemelkedés hullámát. Elmondásuk szerint ezek a lelkek, az univerzum minden részéből érkeztek a fény hívására, hogy emberként leszületve, segítsék behozni az új energiát, és hogy jelen legyenek az emberiség nagy kísérletének végkifejleténél, amikor is lehetőség nyílik a felemelkedésre. A Bíbor Kör ezeknek a lelkeknek a családja.

Ezek az írások, amelyek mindig élő, csoportok előtt elhangzó, rendkívül jó hangulatú, humoros közvetítések anyagait tartalmazzák, leckék, amelyek természetesen nem kötelezőek senkire, de amelyek elsajátításával megkönnyíthetjük a felemelkedés, csöppet sem egyszerű átmenetét. Kihangsúlyozzák, hogy a tanítások anyagai, mindig a tudatosodásunk emelkedésének megfelelően kerülnek átadásra, mintegy visszacsatornázva az aktuális átalakulásunk energiáit. Egy-egy ilyen Shoud (lecke) végén, a Mesterek kérdésekre válaszolnak, melyeket a jelenlévők akár személyes életükkel kapcsolatban is feltehetnek, de az interneten keresztül feltett kérdésekre is választ adnak.

 

Ugyanezen a weblapon találhatók a Fénymunkás anyagok, amelyeket egy Stewe Rother nevű médium csatornáz, és egy másik csoport (Mihály arkangyal családjából) energiáját képviselik.

Ezek a közvetítések is azt hivatottak segíteni az emberiség számára, hogy hogyan szerezhetik vissza önnön hatalmukat, és technikákat adnak arra, hogy hogyan éleszthetjük fel a bennünk szunnyadó tudását annak, hogy lehozzuk a Földre a Mennyországot.

A weblap, ezeken kívül még számtalan egyéb olvasni valót is tartalmaz, mindezeket és a fent említett írásokat megtalálhatjátok a http://shaumbra.wire.hu/ című honlapon. Weblap látogatottság számláló:

Mai: 143
Tegnapi: 396
Heti: 143
Havi: 6 925
Össz.: 2 253 596

Látogatottság növelés
Oldal: Shaumbra
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »