TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Homorú Föld


2009. 11. 10.

Éppen a napokban adták az egyik csatornán a "Mag" című, nagysikerű mozifilmet, ami nagyvonalakban arról szólt, hogy egy titkos katonai program keretében "játszadozó" tudósok valahogyan lelassították a Föld belsejében a mag forgását, és ha az teljesen leáll, akkor a felszín mágneses mezeje megszűnik, védtelenné válik a Nap mágneses viharaival szemben, és  elpusztul az egész élővilág. Persze mindig van megoldás, és vannak bátor hősök, akik lehetetlen küldetéseket is vállalnak az emberiség megmentésére. Olyan szerkezetet építenek, amely képes átfúrni magát a Föld kérgén, köpenyén, és elérve a külső folyékony magot, szépen elszórják a robbanóanyagot, és ezzel újra beindítják a belső mag forgását. A világ megmenekül, a szerelmesek is túlélik, happy end.

Valóban, rendkívül érdekes az egész elmélet, és az, ahogyan a film, a tudományos tézisek alapján, feltárja előttünk, hogy milyen is a Föld belső szerkezete. Picit utánaolvastam, hogy mit is írnak a geofizikusok erről. Tulajdonképpen csak közvetetten, a Föld rengéshullámainak visszaverődéseiből következtették, számították ki mindenféle bonyolult képletekkel, hogy milyen is lehet belül a maghéjak szerkezeti felépítése, sűrűsége, nyomása, hiszen a mélyfúrásokkal csak kb. 10 km-re jutottak le eddig, ezért a konkrét bizonyítási eljárás tulajdonképpen csak e mélységhatárig terjed.

Igen, az iskolában és az egyetemeken ezt tanítják, ez is egy olyan dolog, amely mélyen beleívódott a tudatunkba, bár a bizonyítékok egyelőre még váratnak magukra. De mi van akkor, ha mégsem ez az igazság? Mint annyi mindenről, amiben eddig szikla  szilárdan hittünk, egyszercsak kiderül, hogy egész másképpen van a valóságban. A tudomány is egyre több olyan felfedezést tesz, amelyre már nem illenek rá az eddigi törvényszerűségek. A világunk megváltozik, és ennek megfelelően a fizikai törvények is változni fognak.

A mesékben, vagy egy-egy nép ősi legendáiban is megjelennek néha olyan történetek, amelyek valami egészen más világról szólnak odabenn, mélyen a Földünk belsejében.

Északi, tengert járó népek, régi történeteket mesélnek arról, hogy valahol az Északi Sark környékén, létezik egy bejárat a Föld belsejébe, ahol egy csodálatos másik világ rejtőzködik. És az 1800-as évek végén meg is jelenik egy regény, amelyben egy tengerész apa és fia, valahogyan behajóznak oda, és hihetetlenül érdekes élményeket írnak le az ott élő, óriási termetű, de gyönyörű, egészséges és boldog emberekről, a társadalmukról, elektromosan meghajtott hajóikról, járműveikről, (elektromosság a felszínen akkor még nem létezett).

http://www.foldimennyorszag.hu/78D41319-6870-45DB-9EF7-765966477BCA.html

http://www.foldimennyorszag.hu/4D5B7C0A-D49F-4352-9D15-09141F3DCD83.html

Vagy a tibeti Shamballa legendája, amely arról szól, hogy a Himalája hegyei között, néha felsejlik egy misztikus, fénylő kristályváros, amelyet csak a  tisztaszívűek láthatnak meg, és nyerhetnek oda bebocsátást. Arról is hallottam már, hogy a tibeti papok évszázadok óta őriznek egy titkos bejáratot, amely a belső Földbe vezet.

De gondoljunk csak Verne: Utazás a Föld belsejébe, című regényére, amelyből már több film is készült. Az utazók ott is találnak egy különös belső világot. Emlékszem, készült egy rajzfilmsorozat is, talán Verne ihletésére, Utazás a belső világokba címmel.

Legendák és mesék, de mi van akkor, ha ezeknek is van valóságalapjuk? Mi van, ha a Föld belseje egész másképpen néz ki, mint ahogyan hisszük? Mi van akkor, ha tényleg létezik egy boldogságos, gyönyörűséges édeni világ odabenn. És ha létezik ott egy magasan fejlett civilázció, akik tudnak a felszíni világban zajló erőszakos és szörnyűségekkel teli világunkról, vajon nem érthető-e, hogy még véletlenül sem akartak hírt adni magukról, hiszen csak így tudtak háborítatlanul fejlődni, saját békés társadalmukban.

Most viszont, amikor a külső felszínen élő emberiség elérte végre azt a tudati fejlődést, hogy felemelkedhet, az ő 5. dimenziós rezgésszintjükre, médiumi közvetítéseken keresztül végre hírt adtak magukról. Tudósításaikban, üzeneteikben mesélnek egy belső homorú felszínről, amelynek ugyanúgy vannak szárazföldjei, óceánjai, kristálytiszta levegője és érintetlen, háborítatlan, csodálatos természeti környezete, és egy 5. dimenziós tudatosságú, boldog, békés társadalomban élő emberisége.

Amikor először olvastam erről, bizony magam is azt gondoltam, hogy ez teljes képtelenség, és nem hiszem el, hiszen bizonyára minden geológiával, geofizikával foglalkozó tudós kinevetné ezt a teóriát, mégis elgondolkodtatott az a rajzos vázlatkép, amely az ő elmondásuk alapján készült a Föld szerkezetéről. E szerint a Földnek valóban van egy belső központi magja, egy kristályos, teljes színképpel világító, belső nap, a Földanya szíve. Ennek átmérője kb. 900 km. A Belső felszín ettől a naptól, kb. 4.720 km-re van, a külső és belső felszín közötti különbség pedig, kb. 1.200 km. Azt is látni a rajzon, hogy a Föld gravitációs mezeje a külső és belső felszín között, kb. 600 km mélységben helyezkedik el. Tudjuk, hogy a Föld átmérője 12.756,3 km.

Amikor ehhez a gravitációs mezőhöz értem gondolatban, eszembe jutott egy régen olvasott érdekesség, egy kísérletről, amelyet egy pár ezer méter mély bánya aknában végeztek el. Sajnos nem tudom már egész pontosan visszaidézni, de a lényeg az volt, hogy két ingát, párhuzamosan leengedtek ebbe az irdatlan mélységbe, és mérni próbálták azt, hogy a Föld középpontja felé. az ingák mennyire tartanak össze. Legnagyobb meglepetésükre viszont, az ingák teljesen párhuzamosak maradtak. Azért ez érdekes nem? Mintha azt igazolnák, hogy a gravitációs mező minden ponton merőlegesen hatna az ingára. Akkor hát igaz lenne a teória?

És most, hogy e képre nézek, eszembe jutott, hogy az atomok felépítése is hasonlít ehhez. Tudjuk, hogy az atommag körül irdatlan távolságban keringenek az elektronok. Tanultam, hogyha monduk egy atommagot Budapest kellős közepén, egy alma nagyságban képzelnénk el, akkor az elektronok kb. Bécs, Szeged távolságban keringenének tőle. Azért ez elgondolkodtató nem? Mi az az erő, ami ott tartja őket ezen a pályán? Vagyis az atomok nem tömörek. Ha érvényes az "Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent" Hermészi törvény, akkor miért ne lehetne a Föld szerkezete is ehhez hasonló, és belül igenis üreges.

A médiumi üzenetek, melyek ettől a misztikus civilizációtól származnak, végül annyira magukkal ragadtak, hogy tulajdonképpen meggyőztek létezésükről. Végül is, ha az ember hinni tud az angyali, vagy a Föderációtól származó üzenetekben, akkor ezeket miért ne fogadhatná el?

Elmondják, hogy mennyire várták már ezt az időt, hogy végre a Földanya belső és külső felszínének emberisége egyesülhessen. Izgatottan, a Galaktikus Föderációval együtt készülnek felbukkanásukra, a mi életünkben.

Csodálatos, és szívmelengető dolgokat mesélnek létezésükről, a társadalmi berendezkedésükről, a közös feladatainkról, melyet a Földanya felemelkedéséért, együttesen kell megtennünk.

Ha kíváncsi vagy ezekre, üzeneteiket megtalálhatod a már említett www.foldimennyorszag.hu weboldalon.

 2010.02.14.

Mostanában egyre több érdekes írás jelenik meg az üreges Föld elméletéről, ezek közül az egyiket ajánlom figyelmetekbe.

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4559&rovat=&PHPSESSID=35a1f904a03b3fd4e1f55a8d1edaa893#hozzaszolasokWeblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 300
Heti: 1 312
Havi: 5 503
Össz.: 2 279 507

Látogatottság növelés
Oldal: Homorú Föld - Agartha
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »