TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

alcsuti_arboretum_013.jpg

A szerkesztőA nevem: K.S.Edit, 1958-ban születtem.

Egyike vagyok azon sok-sok milliárd léleknek, akik egykoron elválasztották magukat a TEREMTŐ ISTEN egységétől, azért, hogy megtapasztalhassák a teremtés csodáját. Elfeledve, hogy honnan jöttünk, itt a Föld nevű bolygón, sok-sok élet színpadán, különféle szerepeket eljátszva kellett megismernünk, a legmélyebb sötétséget is, hogy tapasztalatainkkal ISTENT gazdagítva, az Ő részeként, ezek tükrében meghatározhassuk, mik nem vagyunk, és hogy KIK VAGYUNK VALÓJÁBAN.

Azok közé tartozom, akikben sok évvel ezelőtt, mérhetetlen vágy ébredt, a létezés értelmének megértésére, és akik a keresésükkel kapukat nyitottak az eddig elzárt, rejtett szellemi szférákra, amelyből óriási információhalmaz és tudásanyag kezdett el áradni jelen világunkra. A hosszú évek olthatatlan tudásszomja, rengeteg olvasmányt adott a kezembe, és olyan emberek tanítottak, akik nagy hatással voltak rám. Általuk megismerkedtem különféle alternatív gyógymódokkal, és azóta is foglalkoztatnak a lélek, és a fizikai test öngyógyításának, legkönnyebben elsajátítható módszerei.  

Mindezért hálával és köszönettel tartozom ISTENNEK és az angyali világnak, akik emlékezni tanítanak, és azoknak az embereknek, akik segítségével hozzájuthattam mindezen tiszta forráshoz.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 283
Tegnapi: 359
Heti: 920
Havi: 7 982
Össz.: 1 620 677

Látogatottság növelés
Oldal: A szerkesztő
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2019 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »