TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

 

A szerkesztő


 

Egyike vagyok azon sok-sok milliárd léleknek, akik egykoron elválasztották magukat a TEREMTŐ ISTEN egységétől, azért, hogy megtapasztalhassák a teremtés csodáját. Elfeledve, hogy honnan jöttünk, itt a Föld nevű bolygón, sok-sok élet színpadán, különféle szerepeket eljátszva kellett megismernünk, a legmélyebb sötétséget is, hogy tapasztalatainkkal ISTENT gazdagítva, az Ő részeként, ezek tükrében meghatározhassuk, mik nem vagyunk, és hogy KIK VAGYUNK VALÓJÁBAN.

Azok közé tartozom, akikben sok évvel ezelőtt, mérhetetlen vágy ébredt, a létezés értelmének megértésére, és akik a keresésükkel kapukat nyitottak az eddig elzárt, rejtett szellemi szférákra, amelyből óriási információhalmaz és tudásanyag kezdett el áradni jelen világunkra. A hosszú évek olthatatlan tudásszomja, rengeteg olvasmányt adott a kezembe, és olyan emberek tanítottak, akik nagy hatással voltak rám. Általuk megismerkedtem különféle alternatív gyógymódokkal, és azóta is foglalkoztatnak a lélek, és a fizikai test öngyógyításának, legkönnyebben elsajátítható módszerei.  

Mindezért hálával és köszönettel tartozom ISTENNEK és az angyali világnak, akik emlékezni tanítanak, és azoknak az embereknek, akik segítségével hozzájuthattam mindezen tiszta forráshoz.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 133
Tegnapi: 396
Heti: 133
Havi: 6 915
Össz.: 2 253 586

Látogatottság növelés
Oldal: A szerkesztő
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »