TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

 

Olvasóimhoz szólok!
2020. 02. 10.
Kedves Barátaim, hűséges olvasóim!

Zűrzavaros időket élünk, és szinte képtelenség eligazodni a hiteles, és a sok félrevezető információ között, ezért is kell a szívünkön, az érzéseinken keresztül szűrni, hogy mit fogadunk el igazságnak. Mik is azok a világban történő valós, vagy hamis események, amelyek alapvetően meghatározzák létünket, és ezek milyen módon befolyásolhatják a jövőnket. Ember legyen a talpán, aki eligazodik.

Igyekszem mindig olyan tartalmakat feltenni, amelyek bíztatnak, és megerősítenek abban, hogy a látszatvilág történései ellenére mégiscsak jó úton haladunk, és a sok-sok negatívum sem rendítheti meg a hitünket abban, hogy az Aranykor, a felemelkedés el fog érkezni.

Azt, hogy a világban elszabadulni látszik a pokol, mindenki látja, tapasztalja. Órákig sorolhatnám azt a végtelen sok gonoszságot és esztelenséget, amit a Föld erőforrásait, és pénzhatalmát birtokló pszichopata, elmebeteg társaság elkövet az emberiség és a természet ellen. Már évezredek óta ugyanaz a taktikájuk, a női energiák elnyomásával, a természeti törvények megtagadásával, határtalan gőgjükkel, az egész világot pókhálóként átszövő befolyásukkal élősködnek mindenen és mindenkin. Úgy hiszik, még Isten sem tehet ellenük semmit, és büntetlenűl játszadozhatnak emberek milliárdjainak életével. Sajnos az látható, hogy az emberiség óriási része az általuk kreált hamis vallási dogmák, és a jelenleg tapasztalható, média általi tudati manipulációk hatására annyira el van butítva, hogy képtelen felébredni, és tisztán átlátni ármányos cselszövéseiket. Rémisztő, hogy az általunk műveltnek, és felvilágosultnak hitt nyugati társadalmak is mennyire a „píszí” befolyásoltsága alá kerültek, és már ott tartanak, hogy képesek a legperverzebb ideológiákat is normálisnak elfogadni.

A természet azonban törvényszerűségek alapján működik, és az elemek által mindig az egyensúlyra, a rendre, és a harmóniára törekszik. Természet Istenanyánk sokáig tolerálja a kibillent egyensúlyt, a végletekig megbomlott harmóniát, de egy pont után megrázza magát és nekiáll, hogy mindezt helyreállítsa, de ez sajnos az emberiségre nézve nem túl sok jót hozhat.

Pontosan ez az, amit már mindenki a bőrén tapasztalhat, hiszen az eddig sohasem látott időjárási anomáliák világszerte hatalmas pusztításokat okoznak. Az elemek tombolnak, tűzvészek, áradások, óriási szélviharok, földrengések, vulkánkitörések jelzik, hogy Természet Istenanyánk meg akarja tisztítani a Földet az élősködőktől.

De akkor mit is tehetünk mi, a Mag népe, tisztaszívű, igaz, jó szándékú, magyar lelkületű, magyar minőségű emberek azért, hogy elkerüljük a pusztulást? Azt sokan tudjátok, tudjuk, hogy a szkíták, pártusok, etruszkok, hunok, magyarok mindig is anya hitűek voltak, és Boldogasszonyhoz, azaz Természet Isten Anyához imádkoztak, és az ő elemeit, a Boldogasszony hét kisasszonyát, a hét Szentséget áldották.

Magyarok százezrei zarándokolnak most is minden évben Csíksomlyóra és egyéb helyekre, ahol Boldogasszonyunkat imádják, sajnos sokan áldozatául esve annak a megtévesztésnek, hogy a katolikus egyház Nagyboldogasszonyunkat összemosta Szűz Máriával. Ez is a szemfényvesztők ügyes trükkje volt, hogy a magyarok ősi Természet Istenanya imádatát valahogyan degradálják, és beolvasszák a tanaik közé.

De mire való az a sok-sok ima, ha nem hallgattatik meg, vagy mégis? Van segítségünk, és tanítónk, vezetőnk, aki földi testben él közöttünk, és megmutatja a helyes ösvényt a sok tévút között? Hát akkor minek imádkozott annyit a magyar, ha most meg nem hiszi, nem látja meg a tiszta, igaz tudást, a Hiteles Embert, aki azért van itt, hogy segítse a magyarjait? Miért van az, hogy a sok, magát egyedül igaznak tartó, spirituális, vagy csak a hazáért tenni akaró közösség, nem képes egy emberként beállni Nagyboldogasszonyunk zászlója alá? Hol tartanánk már, ha nem a széthúzás, egóskodás, gáncsoskodás uralkodna ezen csoportok között, amelyeket, és ezt sajnos ki kell mondani, zömmel férfiak irányítanak! De még azok a társaságok, akik a nőkkel, a nők felemelésével, az Istentől elrendelt női feladatok, szerepek visszatanításával foglalkoznak, azok sem ismerik fel Őt, és állnak mellé a legnemesebb feladat, az együtt cselekvés, Magyarország, és az egész világ felemelése érdekében.

Pedig már Pió atya próféciája is megjövendölte, hogy Magyarország egy olyan kalitka, ahonnan egszer még egy csodálatos madár fog kirepülni, amely nagy boldogságot hoz majd az emberiségre.

Ez a madár pedig már itt van közöttünk, és várja, hogy a magyarjai mellé álljanak, és tevékenyen részt vegyenek abban, hogy a természeti törvények lételvei alapján visszaépüljön a Szakrális Magyarország, amely végül példával szolgálhat a Föld összes népe számára. Az utolsó időket éljük, hogy Pió atya, és ne a Nyirkai Jóslat jövendölései váljanak valóra. Az ellenoldal pontosan tudja, hogy ki Ő, ezért is tesznek meg mindent, hogy ellehetetlenítsék, támadják, a honlapját meghekkeljék, eltüntessék.

Őseink, az anyahitű társadalmakban még pontosan tudták, hogy a természet egyensúlyát hogyan lehet folyamatosan fenntartani, erről tanúskodnak a Földön mindenütt fellelhető magurák, vagy körevetek, kőkörök. Ezekben a körökben végezték azokat a szertartásokat, amelyekben a hét elem, a létezés hét minőségének, a hét ARÁ-nak megszemélyesítésével, hálaimákkal tartották fenn a tér harmóniáját.

Most köztünk van az a csodálatos Asszony, aki ezt az ősi tudást megosztotta velünk, és kijelölte, magjaival  újraalkotta azt a hét körevetet az ország hét pontján, amelyekben ismét lehetőség nyílik a tér, az elemek megbomlott egyensúlyának visszaállítására. Mi magyarok fel sem tudjuk fogni, milyen hatalmas áldás, és megtiszteltetés, de egyben feladat is ez nekünk.

A szertartások már folyamatosan zajlanak ezekben a megszentelt kőkörökben, és az emberek gyógyulni, zarándokolni fognak majd hozzájuk, hogy megtapasztalhassák a harmóniájukat, gyógyító erejüket. Minél gyakrabban, és minél többen végezzük ezeket a szertartásokat, annál gyorsabban mutatkozik majd meg a hatásuk. Ezeken a csodálatos és felemelő szertartásokon bárki részt vehet, aki érzi és megérti a jelentőségüket, és tiszta szívvel, tiszta tudattal, függőségektől, súlyosabb betegségektől mentesen, Természet Istenanyánk legmélyebb tiszteletének szándékával kíván csatlakozni.

Ezért is fordulok hozzátok most kedves barátaim, ismert és ismeretlen olvasóim, hogy mindenki érezze át saját, személyes felelősségét abban, hogy a várva várt Aranykort csak együtt, saját tudásunk legjavát beleadva, kemény munkával tudjuk felépíteni. A politikától mindezt nem lehet elvárni, mert az a régi, omladozóban lévő világ terméke, amely, mint látjuk, csak a pusztulásba vezet. Az égi támogatást pedig csak a mi aktív részvételünkkel kapjuk meg.

Ha szeretnél csatlakozni a körevet szertartásokhoz, és részt vállalni programjainkban, a Szakrális Magyarország felépítése érdekében, kérlek jelezd szándékodat a tegyukszeppeavilagot@gmail.com e-mail címemen. Mindegy, hogy milyen szakmában jeleskedsz, minden területen szükség van rád, ahol kiteljesedhetsz, és tudásodat, ötleteidet beleadhatod, amennyiben elhagyod az egót, és kizárod az önös érdeket.

Szeretettel várunk: Edit, és a Szakrális Magyarország csapata

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 300
Heti: 1 287
Havi: 5 478
Össz.: 2 279 482

Látogatottság növelés
Oldal: Olvasóimhoz szólok
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »