TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Plejádok tanításai


Erről a könyvről, ami 1992-ben íródott, Magyarországon 2002-ben adták ki, és 2003-ban került a kezembe, mint életem egyik meghatározó élményéről kell beszélnem.

Előtte már megszámolhatatlan ezoterikus olvasmányon voltam túl, elvégeztem energia adó tanfolyamot, majd az Agykontrollt is. Az ezeken megtanult módszerekkel lelkesen, és mondhatom sikeresen kezeltem másokat, és önmagamat is. De valami megmagyarázhatatlan tudásvágy tovább hajtott, és mindig kerestem az újabb könyveket, amelyek még több magyarázattal szolgáltak kiváncsiságomra.

Így jutottam el a Plejádok tanításaihoz. Emlékszem, milyen izgatottan kezdtem olvasni, munkából hazafelé tartva a vonaton, hiszen alig pár perc alatt döntöttem a megvásárlásáról, a pályaudvaron lévő könyvesboltban. Valahogy mindjárt erre a kötetre esett a tekintetem, és ahogy a hátoldalát elolvastam, éreztem, ez kell nekem.

És valóban, nem tudtam letenni, annyira érdekesnek és izgalmasnak találtam. A könyvben a Plejádokról, azaz Fiastyúk csillagrendszerből érkezett, Barbara Marciniak médium által csatornázott, és leírt tanításokat olvashattam. A könyv olvasásakor, valahogyan olyan ismerős érzés fogott el, igen, ezt én értem, ez nekem szól, ez én vagyok!

Ők, akik a mi idősebb testvéreinknek mondják magukat, és akiknek a DNS-ünk kromoszómaállományát is köszönhetjük, most eljöttek hozzánk, sok más csillagnemzet képviselőivel (Szíriusz, Arkturusz, Orion) együtt, hogy segítsék az emberiséget a felemelkedésben.  Rendkívül sokat tudtam meg a "meséik"-ből Istenről, az Univerzumról, arról, hogy kik vagyunk, és miért is vagyunk a Földön. Elmondják, hogy mi emberek a fény családjához tartozunk, és sokdimenziós szellemünk, lelkünk, valójában az az isteni részünk, melytől emberként, elválasztva érezzük magunkat. Sok-sok ezer évvel ezelőtt ugyanis még megvolt ez a kapcsolat fizikai testünk és lelkünk között, de az eredeti 12 szálas DNS-ünk "szétszedésével", ezt a kapcsolatot lezárták. Ezzel egy korlátozott frekvenciatartományba helyeződtünk, (ez volt a tudatosság visszaesése), amelyben az isteni lényegünket elfelejtettük. 

Tőlük tudtam meg, hogy milyen sokféle a fizikai univerzum, és a mi galaxisunk is mérhetetlenül sok értelmes civilizációnak ad otthont, és csak azért nem láthatjuk őket, mert nem a mi frekvenciánkon és időkeretünkben léteznek. Vannak magasan fejlett, békés, szeretet alapú társadalmak, de léteznek olyanok is, amelyek nem a fény útját járják, szeretet nélküliek, és a negatív, félelem energiái táplálják őket. A fejlődés azonban ezeknek a társadalmaknak is megadja a lehetőséget, hogy egyszer a fény útjára lépjenek.

Döbbenetes volt számomra az, hogy valójában, kb. 13 ezer éve, a mi Földünk is egy ilyen szeretetnélküli, földönkívüli intelligencia uralma alatt van. Az ő földi hűbéruraik és helytartóik azok, akik befészkelva magukat az egyházakba, a kormányokba, a bankokba, a médiákba, és minden fontos helyére az irányításnak, időről-időre azon dolgoztak, és dolgoznak még ma is, hogy az emberiség között, mindig legyenek viszályok, háborúk, éhezések és nélkülözések, akik rendre a többség tudatlanságban tartásán, kifosztásán és megnyomorításán munkálkodtak. Ezzel szerezve mérhetetlen gazdagságot maguknak, hogy mindig módjuk legyen az uralmat fenntartani, és ezzel táplálékot szolgáltatni, nem evilági uraiknak.

Hát, azt hiszem, mai szemmel már mindenki tisztán láthatja, hogy mennyire igazak lehetnek a fenti állítások. Hiszen annyian feltették már a kérdést, hogy miért kell ennek a világnak így működnie, miért kell ennyi ellenségeskedés, amikor békében is élhetnénk? Miért kell emberek millióinak éhezniük és nélkülözniük, ha mindenkinek bőven jutna abból a megtermelt mennyiségből, amit a gazdagabb országokban, feleslegként a szemétbe dobnak? Egyre világosabbá válik, hogy szándékosan manipulálnak, butítanak bennünket a médiák, hogy módszeresen, és fortélyosan fosztanak ki népeket, országokat a korrupt  politikusok és a bankrendszerek. Hogy megrendezett színjátékokkal (lásd: 9/11) ma is háborúkat lehet kirobbantani, és összevissza hazudozni a világnak, terrorizmusról, nehogy kiderüljön, hogy csak Irak olaj és aranykészlete kell, de nagyon.  Valóban érezhető, hogy van valamilyen titkos összeesküvés, valamilyen sötét erő a háttérben, amely ezt az egészet irányítja. Az a tény viszont, hogy ezek a disznóságok egyre nagyobb számban lepleződnek le világszerte, az emberiség felébredését, és a fény erősödését igazolják.

A plejádiai testvéreinknek, e tanítások átadásával, pontosan ez volt a céljuk, hogy segítsék az ébredőket, hogy ez a több évezredes fennhatóság végre megszűnjön. Hogy segítsenek tájékozódni a helyünkről, és a szerepünkről a világegyetemben.

Tulajdonképpen ők ébresztettek rá arra, hogy ebben az óriási átalakulásban, nekem is feladatom van. Elmondják, hogy azok, akik e könyvet elolvassák, és vonzódnak a benne foglaltakhoz, nem véletlenül érzik ezt. Ők azok a lelkek, akik az univerzum minden részéből sereglettek össze a Mennyország hívására, és vállalták, hogy emberként leszületve a Földre, testükbe fogadják, és lehorgonyozzák az isteni Forrás fényét, és "rendszerromboló"-ként behatolnak a régi, megfáradt  megrekedt struktúrákba, és szétrombolják azokat, hogy behozzák az újat. Hajnalhozóknak, fényhozóknak neveznek bennünket, akik ezt az új energiát, új tudatosságot képviseljük.

A könyvet azóta többször is átolvastam, és bármikor belenézek, ugyanolyan érdekesnek találom, sőt rendkívül izgalmas látni, hogy a mai ismeretanyagom, amelyet azóta számtalan más forrásból merítettem, teljesen egybevág a könyvben foglaltakkal. Ajánlom figyelmetekbe.

A teljes könyv szövege letölthető és olvasható itt: http://www.feny-angyalai.hu/magyar/svetelna_knihovna/htm/hu/hu_kniha_poslove_usvitu.htm

 

Alaje, egy plejádi fénylény emberi testben, filmsorozatot készített és készít folyamatosan, amelyet mindenkinek szívből ajánlok, mivel nagyon lényegretörő és átfogó ismereteket közöl.

Az első rész az alábbi linken nézhető, a következőket pedig mindig meg lehet találni.

http://www.youtube.com/watch?v=8psNUsqpFr8&feature=relatedWeblap látogatottság számláló:

Mai: 209
Tegnapi: 240
Heti: 449
Havi: 5 041
Össz.: 2 251 712

Látogatottság növelés
Oldal: Plejádok tanításai
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2024 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »