TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

2012. 04. 16.

Szent Mihály arkangyal üzenetei a mágus-magos-magas nép fényküldötteinek (Hamikus Zsuzsi tolmácsolásában)


Új üzenet 2012. nov. 14-én.


"SZERETTEIM!
HATALMAS ERŐKKEL KÉSZÜLÜNK AZ ARANYKAPU MEGNYITÁSÁRA, HOGY AZ ÚJ ENERGIA ÁTVEGYE A FÉNYHATALMAT. MINDEN DRÁGA MAGYAROMAT, ÍGY BENNETEKET IS EMELÜNK, TÁGÍTUNK, KÉSZÍTÜNK ERRE AZ EMELÉSRE. AZT KÉREM TŐLETEK,  HOGY LEHETŐSÉG SZERINT KARÁCSONYIG SZŰKÍTSÉTEK BE AZ ANYAGI, A FIZIKAI SÍKOT. ERRE AZÉRT VAN SZÜKSÉG, MERT ÍGY TUDJUK TÁGÍTANI A SZELLEMI, A MAGASABB VALÓSÁGOTOKAT.
KÖLTSETEK KEVESEBBET, CSAK A VALÓBAN SZÜKSÉGES DOLGOKAT VEGYÉTEK MEG (ÉTEL, TÁRGY, AJÁNDÉK), ÉLJETEK VALAMIVEL SZERÉNYEBBEN, MONDJATOK LE VALAMIRŐL (MOZI, VENDÉGLŐ, DRÁGA HOLMI, NEM SZÜKSÉGES UTAZÁS) ÉS VÁLOGASSÁTOK ÁT A TÁRGYI KÖRNYEZETEKET. HA FÖLÖSLEGES HOLMIT TALÁLTOK, AJÁNLJÁTOK KI. HA NINCS FÖLÖSLEGES TÁRGYATOK, AKKOR JELKÉPESEN ÁLDOZZATOK MEG VALAMI APRÓSÁGOT VAGY TAKARÍTSATOK KI EGY OLYAN RÉSZT, AMIT MÁR RÉGÓTA NEM.
TUDOM, HOGY NAGYON SOKAN KÖZÜLETEK NEHÉZ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLNEK - TERMÉSZETESEN RÁTOK NEM EKKORA ERŐVEL VONATKOZIK A KÉRÉSÜNK.
ÍGÉREM, MINDENÜNKKEL AZON LESZÜNK, HOGY MINÉL KEVESEBB TESTI KELLEMETLENSÉGGEL ÉLJÉTEK ÁT A TÁGÍTÁST, ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY MEGFOGADJÁTOK FENTI KÉRÉSEMET. A JUTALOM NEM MARAD EL.
ÁLDÓ SZÍVEMMEL VAGYOK MINDÖRÖKRE VELETEK!
SZERETETTEL, SZENT MIHÁLY FŐANGYAL"

 

 

Új üzenet 2012. 07. 26-án.

 

"SZERETTEIM!
MÚLT VASÁRNAP, JÚLIUS 22-ÉN MEGTÖRTÉNT AZ A MÁRIA-FÉNYKAPU NYITÁS BODAJKON, AMELYNEK MŰKÖDÉSE MÁR AZ UTOLSÓ VILÁGKARMÁK FELOLDÁSÁBAN SEGÍTI A HÁROMDIMENZIÓS VILÁGOT. ÓRIÁSI NYITÁSOK, TISZTÍTÁSOK ÉS EMELÉSEK ZAJLANAK AZÓTA.
MÁTÓL HATVÁNYOZOTT EMELKEDÉSEKET TUDOK VÉGREHAJTANI A RENDSZERETEKBEN, ÍGY ELŐFORDULHAT NÉMELYIKŐTÖKNÉL, HOGY ERŐTELJESEBB TESTI-LELKI ÉS ENERGETIKAI TISZTULÁSOKON MEGY ÁT.
MINDEN ERŐMMEL AZON VAGYOK, HOGY A MAGYAR SZÍV EMELKEDJEN, ÉS HOGY A KEGYELMES MEGVÁLTÁS ELÉRJEN MINDENKIT.
ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS,
SZENT MIHÁLY FŐANGYAL"


Új üzenet 2012. 06. 03-án.

 

"SZERETTEIM!
AZ IDEI PÜNKÖSD ÁLDOTTSÁGÁBAN MEGSZÜLETETT AZ ÚJ, A KÖVETKEZŐ, SORRENDBEN ÉPPEN A TIZENEGYEDIK MÁRIA-FÉNYKAPU, AMELY A MAGYAR FELVIDÉKEN, A KASSAI DÓMBAN NYÍLT MEG A MAI NAPON, NAP ZENITJÉN.
ENNEK A FÉNYKAPUNAK NEM CSAK AZ A FELADATA, HOGY ÁLDOTT ÚRNŐTÖK KEGYELMÉT ÉS SZERETETÉT HOZZA MAJD EL A TÜNDÖKLŐ MAGYAR FORRADALMI VÁLTOZÁS IDEJÉN, HANEM AZ A TRIANON-KAPU IS, AMELY A CSÍKSOMLYÓI TÜNDÉRANYA-KAPUVAL ÉS A FREUENKIRCHENI BOLDOGASSZONY FÉNYKAPUVAL EGYETEMBEN A MAGYARSÁG EGYESÍTŐ SZERETETÉT SUGÁROZZA.
ÖRÖMMEL SZÓLTAM, SZENT MIHÁLY FŐANGYAL"

 


 

Új üzenet 2012. 05. 11-én 

 

SZERETTEIM!

A MÁJUSI ENERGIÁK MÁR LEHETŐVÉ TETTÉK, HOGY ÉDES MAGYAR HAZÁTOKAT MEGNYISSUK A SZABADSÁG SZENT ESZMÉJÉNEK.
MÚLT VASÁRNAP ANYÁK NAPJA VOLT, AMELY A LEGFŐBB ÉDESANYA, AZ ÉGI NAGYBOLDOGASSZONY ÜNNEPE IS.
A TELIHOLD ENERGIÁIT IS SEGÍTSÉGÜL KÉRVE NYITOTTUK MEG A SZENT TETŐ SZÍVCSOKRÁBAN A MENNYEI GRÁL-ENERGIÁT.
EZ VOLT AZ ÉN AJÁNDÉKOM AZ ÉN ÚRNŐM SZÁMÁRA.

MINT TUDJÁTOK, A LEGMAGASABB RANGÚ GRÁLERŐ MAGA AZ ÉGI NAGYBOLDOGASSZONY: ISTEN SZENT TÜZÉNEK BEFOGADÓ KELYHE, MELYBEN A TEREMTŐ ENERGIÁK MEGVALÓSULÁST NYERNEK. ÉGI ÚRNŐTÖK GRÁL-EREJÉNEK MAGYAR JELLEGE TELJESSÉ VÁLT, ÍGY MEGNYITHATTAM A SZABADSÁG SZENT EREJÉT.

ÖRVENDJETEK HÁT! VASÁRNAPON, NAP ZENITJÉN ELINDULT A TÜNDÖKLŐ FORRADALOM NYITÓ ENERGIÁJA. MINDEN KÓDOT ÉN HORDOZOK, S ÍGÉREM NEKTEK, HOGY HAMAROSAN ÁT TUDOM ADNI EMBERI SZINTEKNEK IS.

ÁLDÁS, ÁLDÁS, ÁLDÁS,

SZENT MIHÁLY FŐANGYAL"


2012. 04. 16.

Aranykor 

            Isteni Rendben élünk, melynek alapja a Szeretet. A Teremtett Világ és annak Ura olyan, mint az Örök Forrás, és annak kisugárzása. Fényből vagyunk hát, és Fény az Otthonunk is. Az Örök Mérték (=Szeretet) határozza meg a teremtett világban zajló valamennyi életfolyamatot – azokat a megnyilvánulásokat, amelyeket születésnek és halálnak, napsugárnak, vízcsobogásnak, virágnyílásnak élünk, és tapasztalunk meg. Az Isteni Terv tökéletes, nem is lehet más. Ennek a Tervnek (Fényóceán) ránk eső része az egyéni életterv (fénycsepp-lét), amely szintén csak tökéletes lehet.

            A Föld eljutott szakrális történelmének abba az új korszakába, amelynek Aranykor a neve. 2004. december 21-én déli 12 órakor, Szent Mihály Főangyal vezetésével, angyali erők érkeztek Dobogókőre, a Pilis Szívcsakrába, és megnyitották azt a Fénykaput, amelyen át elindulhatott a Dimenzióváltás. Az a folyamat, melynek során az emberi kultúrák kezdetéig visszamenőleg, teljes karmaoldást kap minden olyan lélek, akinek életterve úgy van írva, hogy az Aranykor fényküldöttje.

            Szívcsakra. Az az energiaközpont, amely az Isteni Szeretet lakhelye a bolygón. Hazánk Aranyos Szegelet, ahol az Úr lakik. A magyar a Mag Népe, vagyis Isten lényegi tudásának hordozója. Mágus, vagyis magos, magas, tehát égig érő tudással rendelkező, varázsló nép. A Magyar Angyali és Apostoli Szent Korona Őfelsége pedig az egyetlen olyan korona a Földön, amely csak Istenhez tartozik, közvetlen összeköttetésben áll az Isteni tartománnyal.

            Szent Mihály a 2004-ben elindított folyamat őre, energetikai főnöke, aki – sok más égi erővel együttműködve – felügyeli, irányítja és végzi a világtörténelmi karmaoldást. Fényküldöttek egy kis csoportját készítette fel arra, hogy vele szoros energetikai fénykapcsolatban segítsék ezt a fenséges munkát. A cél a tágulás, az emelkedés, a rezgésszám emelése. Ez a záloga annak, hogy újra régi állapotában ragyogjon mindenki, fényben, szeretetben.

            Mihály megadja nekünk azt a kegyelmet, hogy minden olyan régi életünket megtisztítja, ahol a fekete mágia tárgykörébe eső dolog történt velünk – akár cselekvő akár áldozati szerepben éltük azt át. Meggyógyítja lelkünket, hogy a régi életekből feldolgozatlanul áthozott fájdalmak, félelmek, gyász, tragédiák, megaláztatások ne bántsanak tovább minket. Ezek a terhek, hónapokig tartó tisztulási folyamat keretében oldódnak ki belőlünk. A tisztulás természetes következménye a tágulás-emelkedés-fényesedés. Ahogy emelkedik a vibrációnk, úgy hatalmasodik fényerőnk is, és bármerre járunk, bármerre nézünk, erre felkészített energetikánk, óriási tisztulást, gyógyulást, emelkedést indít el a többi lélek energiarendszerében is. A folyamatot Szent Mihály felügyeli, ahogy az energiákat is ő adja hozzá. Ez a mi fényküldötti kiegyenlítő szolgálatunk, amit cserébe adunk Szent Mihálynak a teljes karmaoldásért.

            A magyar karma hamarosan eléri azt a tisztaságot és emelkedettséget, ahonnan elindulhat a Megváltás. Az elmúlt évezredek során a yang-energia sötét oldala (bántások, erőszak, háborúk) került túlsúlyba. Ezt csak a legmagasabb rangú yin-energia, vagyis az Égi Úrnő kegyelme és szeretete lesz képes visszabillenteni, újra harmóniába hozni. Hazánk Regnum Marianum, vagyis Mária Országa, hiszen I. István az Istenanya kegyelmébe ajánlotta országát és koronáját.

            A világtörténelem, Nagyboldogasszony Tündöklő Forradalmaként jegyzi majd azt az eseményt, amelynek keretében magyarok milliói jönnek ki az utcákra, terekre, és követelik hazájuk szabadságát. A forradalom vezetője az a fényharcos lesz, aki 300 éve Rákócziként vezette a Habsburgok elleni szabadságharcot, és aki a magyar történelem más korszakaiban is nevével jegyezte az akkori fordulatokat és fontos eseményeket. A Tündöklő Forradalom győzelme után, kikiáltásra kerül a Magyar Szent Korona égi hatalma, és törvényes államformánk újra Magyar Királyság lesz. Az uralkodó maga a Szent Korona lesz, a forradalom vezetője pedig az új szabad haza első kormányzója.

            Hazánkból indul el a Világbéke, az Örökös Jó, az Aranykor. Több éves folyamat keretében zajlik az átalakulás, és ennek Világközpontja a Kárpáthaza lesz.

2012. hát a változás éve.

    Arany szívvel készülj reá!    

           

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 359
Heti: 869
Havi: 7 931
Össz.: 1 620 626

Látogatottság növelés
Oldal: Szent Mihály arkangyal üzenete a mágus-magos-magas nép fényküldötteinek
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2019 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »