TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Egy izgalmas hír, amit a médiák agyon hallgatnak.


Az üzenetet e-mailben kaptam egy ismerősömtől.

David WILCOCK Benjamin FULFORD-al  készitett  riportot, aki a FORBES  Magazin Japánban élő ázsiai szerkesztője.

http://www.youtube.com/watch?v=IblwUglgFYQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uMLKwIQQncU&feature=related

A beszélgetés fordítása 

Tény:  2011 aug.22.-23.-án   USA  Colorado Denver és Wasington D.C.  alatt  földalatti  ATOMROBBANÁS  történt. A  médiák  teljes  elhallgatással  reagáltak. Obama elnök hollétéről  azóta  nem  kapunk  hírt. Helyi  források  5.1 erősségű  „földrengést” tapasztaltak.

Megerősített  hírek: a moszkvai hírszerzés adatai  szerint a műholdak  észlelték a  nagy mennyiségű radioaktív porrészecskéket a  légkörben. A robbanás helyén a föld  felszíne  kráter-szerűen  berogyott. A  robbanás  idején egyenként 30.000  lény  tartózkodott  odalent (földön kívüliek is voltak)

Hírmagyarázat:  a CIA  által  épitett  föld alatti  városokról  van  szó,  amelyeket  a 60-as évektől  építenek  „fekete” pénzekből. A  hirosímai és Nagasakira  ledobott  atombombákkal  megegyező méretű  bombákat   nem  tudni  kik  robbantották. A  Világ  Irányítását a kezükben tartók használták  ezeket a létesítményeket, és sohasem hitték,  hogy  valaha  is  ezek  támadhatók  lesznek. A  két  torony leomlásának  10  éves  évfordulóján  történt  az  eset.

PIROS  RIADÓ- van  érvényben,   jelenleg az  adatgyűjtés  folyik, ki, és  mit  tud  az  esettel  kapcsolatban. A  többi,  hasonló  célból   kiépített  létesítményben ( a  Föld körüli Nemzetközi Űrállomás, a Holdon  létesített bázisok és a Marson  lévő  bázisok ) levők  sem  érezhetik  magukat  biztonságban.

Az  ügy  oka  a dollár nyomó  gép  körül  keresendő. 1944.-ben Bretton Wood-ban született  egy   megállapodás,  amely a II.  Világháború  után a  pénznyomtatás  jogát az USA-nak, Angliának és  Franciaországnak  adta.

Kennedy elnök idején 144 000  tonna (!) aranyat dobtak  össze a  fejlődő  országok 77-en, Sukarno Malaysiai elnök vezetésével, hogy a Federal Reserve  kezéből  kivehessék  a pénznyomtatást, és  véget  vessenek a „hidegháborúnak” vagyis egy  amerikai orosz   atomháború  fenyegetésének. Kennedy  elnök   helyette  az  űrutazásokat, űrkutatást  szorgalmazta,  mint  olyat,  amelyik az  egész  Föld  javára  szolgál,  és  a  gazdaságot  is  mozgásban  tartja. Az amerikaiaknak ekkor  már  titkos  megállapodásuk  volt (1953. Roswell)  a  földön  kívüli  intelligenciák  közül a „kis szürkék”-kel, akiktől  a  bolygóközi  űrrepülés  technológiáját  kapták  cserébe  azért,  hogy 100 000  ember elviteléhez  hozzájárultak,  génkisérletek  céljából. Mint  tudjuk, Kennedy  elnököt  lelőtték, és Sukarnót  eltávolították a hatalomból. Az USA  így megmaradt  a dollár  által  gyakorolt eredeti hatalmánál, amely a Federal Reserve Bank hatalmát  jelentette.

Ez a Bretton Wood-i  egyezmény 1994-ben lejárt. A  helyzet   tisztázatlanná  vált. Az  azóta  eltolódott  gazdasági  hatalom  okán  ázsia és Oroszország  is  magáénak  követeli ezt a jogot. Kína pert  indított Hágában az  ügyben,  amit  meg  is  nyert, és a hágai  egyezség  alapján  2001 szeptember 12.-én  kezdik   leszállítani Kínának a FED-ből arany  formájában az adósságot. E  helyett  egy  hamis terrortámadással a  dolgot megpróbálták  elodázni. (megjegyzés a ford: 2010-ben mégis leszállították az  arany egy részét, csak  amikor  a szállítmányt a kinaiak  megvizsgálták,  akkor  kiderült, hogy az  csak  aranyozott wolfram  volt).

A tervük  az  volt,  hogy  kirobbantanak  Irán és  Izrael között  egy  háborút,  amely  Világháborúba  torkollik,  és  az  amúgy  is  „túlnépesedett” Föld  lakosságának 90%-át elpusztítják. Ezt  célozta Obama  elnök 2009-es  kínai  látogatása, melyben Kínának szövetséget ajánlott Oroszország és a  többi  feljövő nagyhatalom  kárára. Ennek  reakciójaként létrejött  a különféle hirszerző ügynökségek néhány emberéből egy  csoport, amelyik FehérSárkánynak, illetve Fehér Kalaposoknak  hívta  magát, azzal a céllal,  hogy  ezeket a régi fasisztákat végre  kitegye a hatalomból. A kínai maffia, az orosz katonai  maffia, a japán maffia, az  olasz maffia és  természetesen a nyugati hírszerzés „Cégei” között megindult  egy harc,  sok  halottal, - az  ügynökök  háborúja  véressé  vált. Azonban mindenki tartotta magát a nyilvánosság  kerüléséhez.

Az USA  teljes költségvetése  ekkor  már 90% -át  költötte a „hatalmi elit” fenntartására. A Kínaiak hiába  akartak a pénzükért cégeket vásárolni, valódi,  kézzel  fogható  dolgokat,  például olajmezőket, vagy  afrikai bányákat, délamerikai termőterületeket, az Amerikai Kongressus nem engedélyezte....Hiába  próbált a pénzéért  befolyást  gyakorolni a stratégiai  ágazatokban,  mint a kőolaj, vagy az  élelmiszer  termelés. Az amerikai „irányítók” lefizették a farmereket,  hogy  ne  élelmiszert  termeljenek,  hanem  energia-növényeket, ami az  élelmiszer  árak ugrásához,  és   éhinségekhez vezetett.

Ezért 2008 okt. –november -től  a kereskedést  90%-al  visszafogta Kína és Japán, és  azt mondta,  hogy  a  dollár,  mint „papír” értéktelen, hasnálják csak  amerikán  belül, nekik csak  fogható  dolgokkal  fizethet  amerika. A hatalmas  tengeri  szállítóhajók üresen  maradtak, a  média  hallgatott a kialakult krízisről.

2009-től  a Bankok megpróbálták ázsián  kívül elsütni a  pénzüket, „papír pénzt” exportálni. Ezért gyilkolták  meg Norvégiában azokat, akik a Norvég  kőolaj exportot nem akarták „dollár”-ért  adni. 1,5 trillió dollárról  volt szó. Ugyan  ez  állt  Líbia megtámadásának  hátterében  is, mert Kadhafi megtagadta a kőolaj szállítást papír dollárért.

Hogy a konkrét mostani robbantáshoz  jussunk  közelebb, a CIA benne  van a drogkereskedelemben, az elosztásban az  egész  Világon. Japánban  a drogszállítmány között egy  atombombát találtak. A szálak észak koreaiak  voltak. De tudott volt,  hogy a Kurszk orosz tengeralattjáróról még 2000-ben 4 atomtöltet eltűnt....

A dolog  lényege,  hogy Japánt megfenyegették, hogy atomtámadás  éri a FUJIyama-t ( ami a 30  milliós Tokyo mellett  van). A Fukushimai atomerőmű  biztosítását egy  izraeli cég végezte. A robbanást követően Netanjahu miniszterelnök telefonon felhívta a japán  miniszterelnököt, és  közölte  vele,  hogy Japánt hasonló  atom-robbantások sorozata várja, ha nem fizet.

Riporter kérdésére válaszolva: nem az  izraelieket  vádolom, hanem azt a kicsi, de agressiv  csoportot a vezetésén  belül,  akik egész  Izraelt  is  túszul  használják....a New World Order fasiszta elaggot katonai–bankár csoportjához tartozókat. Iráni  forrásból  tudom,  hogy George W. Bush  12 neutron  bombát adott  Iránnak. Az  Irániak  visszaküldték az  Iraki  határra. Obama nem  akart  tudni a dologról. Izrael is ugyan   úgy  áldozata ennek az őrült  fasiszta  csoportnak...

A híközlés mindössze  5  csoport   kezében  van,  és  ez az  egyik  záloga a  modern  kori  rabszolgaságnak. Walt Disney, Time Warner, Sony Universal, Bertellsmann, Murdock. Ez ellenőrzi az  összes TV-t, Rádiót, Ujságot és  nyomtatott anyagot, Filmstúdiókat és forgalmazókat, létrehozva  az EGYSÉGESÍTETT emberi  gondolatot...

800 katonai bázis őrködik  világszerte a gazdasági érdekbefolyásán  amerikának. 6000  visszatartott  technológiai találmány  van a birtokukban. Amíg az emberek  elfogadják a dollárt, addig csinálják....a pénzükkel  az  elnyomást, a félelmet  vásárolják  meg.

A folytatódó  eseményekről hallhatunk érdekes információkat Dr. Czeke András és Korsch Péter beszélgetésében.

http://www.youtube.com/watch?v=y8kPI_rtTt4&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=NSgrP4pPkUY&feature=related

http://huntv.info/cb/video/MA2YG43BKU3B/%25C3%2589l%25C5%2591-m%25C5%25B1sor

 

2012. 04. 23.

TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK

MASS ARRESTS: David Interviews Drake
© David Wilcock

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests

A riport leirata teljes terjedelmében megtalálható a következő oldalon:
http://davidwilcocktranslations.blogspot.pt/2012/04/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html

A riport hanganyaga letölthető MP3 formátumban:
http://divinecosmos.com/media/DivineCosmosDrakePart01.MP3.zip
http://divinecosmos.com/media/DivineCosmosDrakePart02.MP3.zip
http://divinecosmos.com/media/DivineCosmosDrakePart03.MP3.zip


TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK
David interjúja Drake-kel

MASS ARRESTS: David Interviews Drake
Written by David Wilcock Thursday, 05 April 2012 12:12
USA


A pénzügy, média, gyógyszerészet és a kormány [területén] vezető összeesküvők ezreit épp készülnek letartóztatni. Olvassák el a leiratát e korszakalkotó interjúnak „Drake-kel” most – mielőtt nagy jelentőségű hírré válik [az újságok címlapján].

EZ EGY JÓ DOLOG


Azok a problémák, melyekkel a mai világunkban szembenézünk, rendkívüliek. Úgy érezhetik, mintha nem lenne kiút.
Van egy „mag” csoport, mely felelős e problémák többségéért. Ha ezt a csoportot megbuktatják, bolygónk meggyógyítása sokkal könnyebb lesz számunkra.
E mag csoport tömeges letartóztatását legalább az 1970-es évektől tervezik – Drake szerint, aki egy új „leleplező szókimondó”, kit nemrégiben interjúvoltam meg.
Ez a hivatalos, teljes leirata ezen eszmecserének – ahol egyesítettük annak az erejét, melyet mindketten, egymástól függetlenül hallottunk e tervről.
Akár tetszik, akár nem, a civil lázadás egyedül sosem bírna azzal a logisztikai és taktikai képességgel, hogy ellenálljon egy ilyen jól felfegyverkezett és mélyen körülsáncolt csoportnak.
Van egy abszolút kívánalom, hogy a hadsereg, vagy legalább annak egy jelentős többsége támogassa a nép akaratát az ilyen ügyekben – annak érdekében, hogy egy valós esélyünk legyen a sikerre.
A belső paranoia és félelem ellenére, mely bármely ilyen léptékű változással társul, bizton hiszem, hogy ez egy kvantum ugrás lesz bolygónk meggyógyításában. A szabadság nem egy vágyálom. Ezt a nép követeli.

AZ ELUTASÍTÁS MEGTÖRÉSE

Habár az embereknek egy bizonyos százaléka nem elég erős ahhoz, hogy szembenézzen az igazsággal, épp most, mindenki egy bizonyos szinten tisztában van azzal, hogy bírunk a pénzügyet és a kormányt manipuláló okkult erőkkel.
Az olyan filmek, mint a „THRIVE” világosan tisztázzák az egészet – beleértve a tényt, hogy e csoportok emberek milliárdjainak elpusztítását remélik, lecsökkentve a Föld népességét egy olyan nagyságúra, melynek irányítását könnyebbnek érzenék.

[Hivatalos bejelentés, hogy a „THRIVE” film ingyenes lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=1d6bUd9q45E&list=UUMffZS4_Fp-e-xG1u1IXoNg&index=9&feature=plcp
NÉZZÉK MEG A „THRIVE” FILMET INGYENESEN – HIVATALOSAN!
Hivatalos link „THRIVE” dokumentumfilm teljes terjedelmű, ingyenes verziójához:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lEV5AFFcZ-s]

Ha még mindig van valaki, aki nem hiszi el, hogy ez a népirtó terv valós, küldjék el neki ezt a linket, és nézzék meg velük ezt a filmet – együtt.
Sok kérdésük lesz – és valószínűleg gyakran kell megállítani a filmet, és beszélgetni.

VALÓDI MIVOLTUKBAN SZOCIOPATA EMBEREK IGENIS LÉTEZNEK – ÉS SZERVEZŐDTEK


Talán lehetetlennek tűnik elhinni azt, hogy bárki is be akarna iktatni egy globális diktatúrát – azonban eredeti mivoltukban szociopata emberek valóban léteznek.

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 306
Tegnapi: 233
Heti: 306
Havi: 6 289
Össz.: 2 131 078

Látogatottság növelés
Oldal: Egy izgalmas hír, amit a média agyon hallgat.
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2023 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »