TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Nagyon fontos üzenetek, és tudnivalók Magyarországra vonatkozóan. 2009. 12. 30.

  
A Kárpát-medence, és benne Magyarország most kezdte meg annak a különleges feladatának a végrehajtását, amely ősidőktől fogva belé volt kódolva. A Galaktius Föderáció, amely a legfelsőbb mennyei hatalmak megbízásait hivatott teljesíteni, jelenleg mintegy 1300-1400 űrjárművel tartózkodik felettünk, (egyelőre még nem láthatjuk őket), 2009. december 27-én kezdte meg műveleti tevékenységét. Itt van ugyanis a központ, melyet ők Földi Mennyországnak neveznek. Egyik lényegbevágó feladatuk a tájékoztatás, hogy senki ne fogadja őket félelemmel, és értsük ittlétük jelentőségét.

Kosdi Tamás Térhiradó honlapján, az ő csatornázásában hírt kaphattunk ezekről a nagyszabású és a magyarokat leginkább érintő történésekről, az előttünk álló eseményekről  és feladatokról, mellyel segítenünk kell azt a csodát, amely hamarosan megjelenik életünkben. A Föderáció beszámolója szerint, az ő egyetlen feladatuk a Föld megmentése, és a FIÚ-i minőség lehozása a bolygóra, melyben nekünk, magyaroknak jut a legfontosabb szerep.

Amit igazán fontos kihangsúlyozni, hogy mostantól mindenkinek a szeretet és a harmónia megteremtésére kell fókuszálnia az életében, mert a diszharmóniára épülő rendszerek és életek elveszítik a talajt a lábuk alól. Ezt ajánlatos mindenkinek szívből követnie!

És egy nagyon lényeges idézet az egyik üzenetből:

"Nem lehettek hitetlenek, hogy hazátokon kívül valami is nem rajtatok múlik. Igenis tudnod és látnod kell, hogy minden, amit a magyar ember eldönt, az többszörösen tükröződik ki az egész teremtett világ mátrixába. Nem lehettek tehát sem kicsinyesek, sem pedig kishitűek. Szabadnak születtetek, és a lelketek most újra az lehet. Néhányatoknak már most is az. Szabadságotok az, ami az új életet teremti, és ez az a felfogás, amiből nem engedhettek semmikor sem. Semmilyen "szent" akarat ellenében sem."

Nagyon lényegesnek tartom ezért, hogy minél többen szerezzetek tudomást ezekről a hírekről és eseményekről, mert a tájékozódás és a tudás az elkövetkezendő időkben életbevágó lehet. Csak a szívedre hallgass mindig, és haladj a szeretet útján, akkor nem eshet bajod!

Kérlek benneteket, hogy olvassátok és adjátok tovább minél több embernek, mert az események beindultak, és a változások mindenki számára érzékelhetőek lesznek.

http://kozsditamas.info/archivum/245-flottatiszt-uezenete

http://kozsditamas.info/archivum/251-rendszerkep

http://kozsditamas.info/archivum/252-a-flotta-parancsnoka-beszel

http://kozsditamas.info/archivum/253--jar-hun-a-kapcsolatfelvetel-lehetsege


2010. 01.05.

Ma a Shaumbrák oldalára feltettek egy másik, igen érdekes üzenetet a Föderációtól, amelynek valódiságán, a hozzászólásokból ítélve, néhányan kételkednek. Az írást figyelmesen végigolvasva, semmilyen olyan ellentétes információt nem találtam benne, amit az eddigi Föderációs üzenetek ne tartalmaznának.

Amit igazán lényegesnek tartok, az az, amit ők már sokszor elmondtak, hogy nem avatkozhatnak be, csak ha a kollektív tudatosság elérte azt a kritikus tömeget, amely igényli ezt. Úgy gondolom, semmi értelme nem lenne annak, ha a Fény erői, akik a TEREMTŐ rendelkezéseinek megfelelően járhatnak csak el, nem tartanák tiszteletben az emberiség szabad akaratát. Ez ugyanis itt Isteni rendelkezés. Akik ezt nem tartják tiszteletben, azok csak a SÖTÉTSÉG erői lehetnek. Ők azok, akik mindenáron korlátozni próbálják szabad akaratunkat.

Azt is több üzenetükben hangoztatták már, hogy a kormányok nagy többsége a Földön a sötét hatalmak által van vezérelve, ezért hozzájuk hiába fordultak eddig, minden korábbi próbálkozásuk e téren kudarcot vallott. Láthatjuk, hogy ezek az őrült, mindenre kész gazemberek, hogyan próbálnak nap mint nap egyre több aljasságot bevetni, csak hogy elkerüljék egyre nyilvánvalóbb bukásukat. Sajnos, bizonyára van még a tarsolyukban jópár olyan piszkos trükk, amely ellen az emberiség többsége még nincs kellőképpen felvértezve, és a tudatlanokban könnyű félelmet, és esetleges pánikot kelteni. Ezért van szükség a felébredésre, hogy a szívünkkel lássunk és érezzünk, mert csak így van esélyünk megkülönböztetni a hiteles információt a félrevezetéstől. Így már teljességgel nyilvánvalóvá válik, hogy kik és mit művelnek velünk, hogy hogyan próbálják világunkat élhetetlenné, bennünket pedig rabszolgává tenni. Ezeknek a céloknak remekül megfelel a média, melyet még többségében uralnak.

Az Internetet is manipulatív célból engedték elterjedni, hogy minél több mocsok és tudatmódosító, villogó reklám bombázzon minket. De visszaütött rájuk, mivel a tudás és a fény terjesztésére is remekül használható. Nem véletlen tehát, hogy a fény erői is ezen az úton próbálják az egyes embert tudatni létezésükről, és jóindulatukról.

Én mindenképpen ajánlom, hogy az írást, bár egy kissé hosszúra sikeredett, figyelmesen elolvassátok, és érzéseteknek megfelelően döntsetek. És itt kihangsúlyozom, hogy felelősséget kell vállalni a döntésetekért, mert a világ sorsa múlhat rajta.

http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/2012-avagy-dimenzovaltas/4709

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 240
Tegnapi: 359
Heti: 877
Havi: 7 939
Össz.: 1 620 634

Látogatottság növelés
Oldal: Nagyon fontos Föderációs üzenetek és tudnivalók Magyarországra vonatkozóan
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2019 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »