TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

A kozmikus szövedék - Kryon


Kryon tanításai között, számomra hihetetlenül izgalmas, amikor olyan dolgokra világít rá, amelyet a hivatalos tudomány,  ilyen formán még nem fedezett fel, bár a 0 ponti energiáról, sötét anyagról, antianyagról már régóta beszélnek.

Az egyik ilyen érdekesség, a Kozmikus Szövedék. Hogy mi is ez valójában, azt Kryon így magyarázza:

A Világegyetem egységes energiaforrásának közös eredője. Minden ebből származik, mindenütt jelen van, és a legparányibb elemtől kezdve, az elektronfelhőn át, mindenben megtalálható. Valójában ISTEN tudatának nevezhető, amely tudatos szeretetet hordoz, energia, de egyúttal fizikai létező is, mely az összes dimenziót áthatja.

Kryon úgy szemlélteti, hogy képzeljük el, hogy az egész Világegyetem egy gömbbe zárva elfér a tenyerünkön. Bár ennek a gömbnek a belsejében, úgy tűnik, hogy milliárdnyi fényévek alatt beutazható űr, és legyőzendő idő létezik - ahogy ott tartjuk a kezünkön, számunkra ez nem így van, minden ott van, az a milliárdnyi csillag, ott van a jelenünkben. Ennek a Szövedéknek nincs ideje, mindenről egyszerre, egy időben tud, bármi is történjék a Világegyetem bármelyik pontján. 

Azt mondja, hogy ha a csillagászok, Földünkről olyan tartományban tudnának kitekinteni, hogy térhatású képet kapnának, akkor észre vennék azt a sötét energiát, (amit ebben az esetben a fény hiányakét ért), amely vékony "útvonalakat" rajzol ki a csillagcsoportok között, és amelyek egy tisztán látható mintázatot adnak ki, és amelyek feltárják a Világegyetem irányát és szimmetriáját.

Kryon szerint, ennek a Kozmikus Szövedéknek nincs látható fénye, bár ő maga a fény lényege. Az energiája 0 egyensúlyú, vagyis a legfőbb jellemzőinek a polaritása, 0-ra van kiegyensúlyozva. Elképesztő energiával rendelkezik, de közömbös, nyugvó állapotában, úgy tűnik, mintha nem is létezne. Amikor a polaritás kibillen ebből az egyensúlyból, akkor erő szabadul fel. A legkisebb tényezőtől a legnagyobbig, mindenütt megtalálható ez a hatalmas, és nyugodt energiaforrás. Csak akkor fakasztható belőle erő, ha megfelelő módon destabilizálják, kibillentik egyensúlyából. Minden energia, és az összes anyag közös eredője és egyensúlyban tartója - ez a Kozmikus Szövedék.

Amikor az emberiség számára ismertté válnak a fizikai jellemzői, akkor nemcsak a kapcsolattartás, hanem a korlátlan energia kinyerésének terén is feltárulnak a lehetőségek.

Kryon a Szövedék valódi alakját, szorosan egymás mellett lévő sejtek együttesének írja le. A lép méhsejtjeinek alakjához hasonlítja, energia sejteknek nevezi őket. Minden sejtnek 12 oldala van. A sejtek nem érnek össze, mert ellentétes polaritás tartja külön őket. Az energia továbbítása ugyanilyen módon történik az agysejtjeink nyúlványaiban is, hiszen tudjuk, hogy a szinapszisok nem érnek egymáshoz. Ez jellemző minden fizikai energia szállító rendszerre.

A Kozmikus Szövedék egyensúlyban van ugyan, de nincs nyugalomban. Óriási energia áramlás folyik benne. A Szövedékben találhatók olyan lyukak, amelyek az energia kiegyenlítését szolgálják. Ezek a lyukak általában a Galaxisok középpontjában helyezkednek el, és mindig párban vannak, egy fő és egy melléknyílás. Ezek óriási energiakapuk, és a két nyílás távolsága határozza meg a galaxis forgási irányát, valamint az anyag sebességét, a középpont körül. Ezek az energiakapuk tartják egyensúlyban a Szövedéket. (A tudomány ezeket nevezi fekete lyukaknak, lehet, hogy a fehér lyukakról is tudnak már) Kryon azt is magyarázza, hogy ezek az energiakapuk tulajdonképpen ott találhatók, ahol a Szövedék színe találkozik a visszájával, a Szövedék túloldala olyan Világegyetemet tart fenn, amelynek nyílásai pont ellenkezőleg működnek. 

Ezt úgy lehet legjobban megérteni, ahogyan Kryon egy korábbi tanításában szemléltette az Univerzum alakját. Képzeljük el, hogy van egy hosszú, cső alakú anyagunk, amelybe belnyúlva, a végét megfogjuk, és belehúzzuk a csőbe, annak elejéig, (mintha egy harisnyát fordítanánk ki) így kapunk egy dupla falú, fele olyan hosszú csövet, majd ennek a végét is behúzzuk az elejéig, és így tovább, számtalanszor. Ezután e sok réteggel bíró cső két végét úgy illesztjük össze, ahogyan egy Mőbiusz szalagot (egy papírcsíkot megtekerünk és a színoldali elejét a hátoldali végével ragasztunk össze, így ha képzeletben elindulunk a papírcsíkon, akkor végtelen hosszan, hol a színoldalán, hol a fonák oldalán haladnánk). Végeredményül egy számtalan réteggel bíró, picit megtekeredett, fánk alakot (toroidot) kapunk, amelynek bármelyik pontjából elindulva, minden rétegét végigjárva, ugyanoda jutnánk vissza. 3 dimenziósan ezért hisszük, hogy ha lineárisan haladunk, akkor soha nem érnénk el a Világegyetem végét, pedig, lehet, hogy a legtávolabbinak hitt galaxis éppen alattunk helyzkedik el, csak át kell lépnünk a Szövedék rétegződésein.

A Szövedék csillagközi sebessége, elképzelhetetlenül nagyobb, a fény sebességénél. Ennek az az oka, hogy a fény anyagot szállít, fotonokat továbbít az űrben, így a tömege miatt, valamint azért, mert át kell hatolnia más anyagokon, (por, gáz, mágnesesség), amelyek elhajlítják, a sebessége korlátozott. Ellenben a szövedékben, az energiasejtek egymáshoz ütközésével, hullám mintázatokat hoznak létre, és ez olyan sebességhez vezet, mely szinte azonnali, milliárd és milliárd fényéveken keresztül. A Szövedék energiájának átvitele tiszta, gyors és szinte azonnali, a Szövedék egész kiterjedésében.

Ha a részletek is érdekelnek, Kryon ötödik kötetében, a "Levelek Otthonról" című könyvében elolvashatod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 243
Tegnapi: 359
Heti: 880
Havi: 7 942
Össz.: 1 620 637

Látogatottság növelés
Oldal: Kryon: A kozmikus szövedék - Kryon
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2019 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »