TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Benjamin Fulford 2022.08.02-ei jelentése


 

Benjamin Fulford jelentése: A háború a Föld bolygóért új kambrium-robbanáshoz fog vezetni
közzététel 2022.08.02. szerző : EraOfLight

Figyelmeztetés az olvasóknak: A következő három jelentést előre megírjuk, hogy Kanadában végezhessem az éves digitális méregtelenítést és böjtöt. Néhány váratlan fekete hattyú eseménytől eltekintve a rendszeres jelentések folytatódnak augusztus 22- én . Megértésüket és támogatásukat nagyra értékeljük.
Néha fontos, hogy visszalépjünk a Föld bolygóért folytatott napi küzdelemtől, és az átfogó képet nézzük. Itt egyértelműek a bizonyítékok. A Föld bolygó valamiféle kambriumi robbanás jellegű esemény felé tart, és a sötét erők megpróbálják megakadályozni, hogy ez megtörténjen. Más szóval, valami sokkal fontosabb dologgal van dolgunk, mint egy 21. századi politikai küzdelem.
Hogy megértsük, mi a tét, nézzük újra a kambriumi robbanást. Körülbelül 3,5 milliárd évig a földi élet mikroszkopikus léptékű volt. Amit szabad szemmel láthattunk volna, az barna söpredék, vagy esetleg algaszőnyeg. Aztán hirtelen, körülbelül 530 millió évvel ezelőtt, a makroélet robbanásszerűen megszületett. Az óceánok sokféle életformával voltak tele, amelyek billiószor nagyobbak voltak, mint bármi, ami korábban létezett. Ez az ősrobbanás evolúciós megfelelője volt
Most egy hasonló típusú evolúciós ősrobbanással állunk szemben. Ennek az az oka, hogy az emberek megtanulták, hogyan irányítsák az életerőt. Most már rendelkezünk azzal a technológiával, amellyel az élet alapvető genetikai építőköveit felhasználhatjuk új életformák létrehozására. Közel állunk a hallhatatlanság és a szuperképességek eléréséhez is.
Például most már vehetünk egy közönséges csirkét, és néhány genetikai módosítással sok tonnás, T Rex-szerű lényt alakíthatunk belőle. Az egy másik kérdés, hogy mutáns T rex csirkékkel feltöltött vadászrezervátumokat akarunk-e létrehozni vagy sem; a lényeg az, hogy most megvan a hatalmunk ilyesmire.
Megváltoztathatjuk saját génjeinket is, hogy egy hangya ereje legyen, a sas szeme, a radar, mint a denevérek, a szonár, mint a delfinek, az elektro-érzékek az angolnákból stb. Szinte halhatatlanokká válhatunk. Tehát mindannyian halhatatlan szuperlényekké válhatunk. Ez nem sci-fi, most már tényleg lehetséges. Ez azt jelenti, hogy nyílt vitára van szükségünk arról, hogy mit tegyünk ezzel az újonnan megtalált isteni hatalommal, amellyel rendelkezünk. Legalábbis úgy gondolom, hogy a legtöbben szívesebben élnénk sokkal tovább, mint most. 
A halhatatlanság elleni általános érv az, hogy „a bolygó túlzsúfolttá válna. Ez hazugság. Először is, jelenleg, ha mindenkinek adnánk egy kínai stílusú önellátó farmot, a Föld teljes lakossága elférne Texas államban. Emellett az elnyomott energiatechnológiával teljesen új ökoszisztémákat hozhatunk létre a sivatagokban, a fagyott pusztákon és a föld alatt. Még csak nem is kell „ingyenes energiát” idéznünk. Ezt például napenergiával vízből vett hidrogénnel lehet megtenni. Ez azt jelenti, hogy a jelenleginél többszörösen több – a természettel harmóniában élő – embert tudnánk támogatni, még akkor is, ha akadályozzuk a tér gyarmatosítását.
Valami vagy valaki azonban megpróbálja megakadályozni, hogy ez megtörténjen. Ha megnézzük, mi történt velünk, különösen Nyugaton az elmúlt két évben, láthatjuk, hogy egy erős csoport megpróbálta megváltoztatni génjeinket olyan vakcinákkal, amelyek háziasított állatokká változtatnak. Ahogy Henry Kissinger egykor híresen dicsekedett: „A jövőben ugyanolyan lehetetlen lesz, hogy a hétköznapi emberek fellázadjanak ellenünk, mint a birkáknak egy farmer ellen.” Egy olyan törzsi csoport ellen harcolunk, amely monopolizálni akarja az emberfelettivé válás képességét. Azt akarják, hogy a többieknek rövid, tudatlan életünk legyen, elkerülhetetlen és állandó rabszolgaságban.
Más szóval, az emberiség válaszút előtt áll. Vagy az állandó rabszolgaság útján haladunk, vagy a létezés egy teljesen új szintjére emelkedünk. Ismerőseim közül senki sem akar embertelen körülmények között élő haszonállattá válni, szóval a harc a kezünkben van.
A minket irányító magas szintű pszichopaták legyőzése érdekében nézzük meg, mit tud elmondani egy igazságügyi, tényeken alapuló vizsgálat arról, hogy ki, vagy mi próbálja megakadályozni, az új kambriumi robbanást.
Ezért szeretném megosztani saját közvetlen tapasztalataimat (sok új olvasó javára, akik esetleg nem hallották a történetet) ezzel a rosszindulatú entitással, amely megpróbálja visszatartani az emberiséget a fejlődéstől.
Belépésem a Föld bolygóért folytatott titkos csatába, akkor kezdődött, amikor elolvastam az 1990-es évekből származó ENSZ-jelentéseket, amelyek szerint a szegénység és a környezet pusztítása 2000-re megállítható. Csak évi 200 milliárd dollárra volt szükség a szegénység megszüntetéséhez és évi 400 milliárd dollárra. a környezet pusztításának megállítására – áll a jelentésekben.
Rájöttem, hogy ezt el lehet érni, ha meggyőzöm a japánokat a cselekvésről. Japán 7 billió dolláron ült, amit a második világháború vége óta autók, tévék stb. exportjából keresett a világ többi részére. Ez azt jelentette, hogy véget vethetnek a szegénységnek, megállíthatják a környezet pusztítását, és még mindig van 6,4 billió dollárnyi pénzük, amelyet az univerzum gyarmatosítására vagy bármi másra költhetnek.
Ezért kezdtem el meggyőzni a japánokat, hogy költsék erre a célra a pénzüket. A Forbes magazin Ázsia-csendes-óceáni irodavezetőjeként rendszeres műsorvezető voltam a japán tévéműsorokban a főműsoridőben. Amikor azonban arról kezdtem beszélni, hogy Japán úgy döntött, hogy saját pénzét költi el a bolygó megmentésére, feketelistára kerültem. A TV-producerek azt mondták nekem, hogy szeretnének szerepeltetni, de parancsot kaptak, hogy ne tegyem.
Japánban a feketelistát Junichiro Koizumi kormánya, a japán hírszerzés vezére, Isao Iijima és Heizo Takenaka pénzügyminiszter hozta létre. Amikor elkezdtem leleplezni ezeket a magas rangú bűnözőket a japán kormányban, sok japán újságíró azt mondta nekem, hogy ha egy japán beszámolt volna azokról a dolgokról, amiket én tettem, már rég megölték volna. Jól dokumentált, hogy Japán megszállói a második világháború óta a japán szervezett bűnbandák segítségével gyilkoltak meg, másként gondolkodó újságírókat, politikusokat stb.
Ezen a ponton, hogy megpróbáljam megérteni, mi is történik valójában, japán ninkyo szervezetekben gyűjtöttem forrásokat (ezeket általában yakuzának hívják, de ez derogatív). Azt mondták nekik, hogy csak japánokat ölhetnek meg, és hogy alvállalkozói szerződést kötöttek a CIA-val és a Moszaddal.
Mindenesetre az igazi utazás a nyúllyukba azután kezdődött, hogy elkezdtem beszámolni arról, hogy Takenaka átadta az összes japán tőzsdén jegyzett vállalat irányítását, külföldi „keselyűalapoknak”. Egy törvényszéki vizsgálat kimutatta, hogy ezeket az alapokat olyan emberek irányították – alapítványokon keresztül –, mint a Rockefellerek és a Rothschildok. Abban az időben (2004-2006 körül) szó szerint egyetlen világ sem volt ezeknek a vezérlőknek a valódi erejéről az egész interneten. A legközelebbi dolog, amit találtam, egy izraeli csevegőfal egyetlen mondata volt, amely szerint „volt egy pletyka, hogy a Rothschildok hozzájárultak Izrael létrehozásához”.
Amikor lehetőségem nyílt interjút készíteni Takenakával (azt hitte, hogy a könyvét népszerűsíti), szembesítettem vele a ténnyel, hogy átadta az összes japán tőzsdén jegyzett vállalat irányítását a Rockefellereknek és a Rothschildoknak.
Ekkor nyitottam ki egy Pandora szelencét. Takenaka (aki nemrégiben Davosban járt) később egy önmeghatározó nindzsa bérgyilkost küldött rám. Azt mondta nekem, hogy Japán pénzügyminiszteri állását kapom, de csak akkor, ha beleegyezek abba a tervbe, hogy megölöm a világ lakosságának 90%-át. Kifejtette, hogy erre a „környezet védelme” miatt van szükség, és mivel a háború nem ölt meg elég embert, ezúttal a betegségeket és az éhezést fogják használni (ezt megvan a felvételen). Ha nem megyek bele, megölnének – tette hozzá. Ez az öngyilkos merénylő később – nagy személyes kockázatot vállalva – átadott nekem egy felvételt, amely szerint az emberiség 90%-ának megölésére irányuló összeesküvés mögött „Sion vénei” álltak.
Ekkortájt Kaoru Nakamura, Hirohito császár unokatestvére is megkeresett, és adott egy videokazettát, amelyen a 911 belső munkája volt. Akkoriban azt gondoltam, hogy „ez az az „antiszemita” összeesküvés - elmélet, amelyről a New York Timesban olvastam.
Amikor azonban végre meggyőztek, hogy megnézzem a bizonyítékokat, nyilvánvalóvá vált, hogy a 911 belső munka. Képzett újságíróként elkezdtem követni a bizonyítékok nyomát a forrásig.
Mindenesetre, hogy röviden leírjam a történetet, a nyomozás Heizo Takenakán és kezelőjén, Henry Kissingeren keresztül egyenesen David Rockefellerhez vezetett. Amikor Rockefeller Japánba érkezett, hogy népszerűsítse önéletrajzának japán nyelvű fordítását, interjút kaphattam. Nyilvánvalóan azt gondolta, hogy az emberei intézték el, hogy közzétegyék könyvét.
Miután interjút készítettem Rockefellerrel, titkos társaságok és csoportok egész parádéja pattant ki a famunkából. A gnosztikus illuminátusok Sasha Zarikot, azaz Alekszandr Romanovot küldték el hozzám. Zarik elmondta, hogy a korábbi sakkbajnok, Bobby Fischer toborozta. Ez a csoport minden generációból 6000 befolyásos embert toboroz, akik nem tartoznak az ősi uralkodó vérvonal elitjéhez. Azt mondta, csoportjuk felelős az amerikai, francia és orosz forradalomért. Ezekben a forradalmakban közös volt a vér szerinti arisztokrácia elleni támadás. Különösen nagy befolyást gyakorolnak az olyan meritokratikus szervezetekre, mint az amerikai hadsereg, és a saját magát csináló milliárdosok körében. Ezért jó feltételezés, hogy olyan emberek, mint Elon Musk és Jeff Bezos a tagok. A gnosztikus illuminátusok azt mondták nekem, hogy ezúttal világforradalmat fognak rendezni,
Aztán megkerestek a P2 szabadkőművesek Leo Zagamin keresztül. Azt mondták nekem, hogy az elmúlt 26 000 évben uralták a bolygót, egy földönkívüli lények által adott terv alapján. A cselekményt a Hold és a bolygók mozgása szerint kalibrálták – mondta. Zagami elmondta, hogy a cselekmény 2012-ben kifutott, de az irányítók úgy döntöttek, hogy ezt követően önállóan ad lib-re lépnek, hogy megkapaszkodjanak a hatalomban. Ez a csoport azt állítja, hogy uralja a Vatikánt, a maffiát és a világkommunizmust. Azt mondták nekem, hogy megválnak Silvio Berlusconi miniszterelnöktől és Ratzinger pápától, és meg is tették.
A P2 alkut kötött ázsiai titkos társaságokkal is. Azt ígérték, hogy 2008-ban egy fekete kommunistát juttatnak hatalomra az Egyesült Államokban, cserébe folyamatos ázsiai finanszírozásért. Ennek eredményeként 700 tonna ázsiai arany felhasználásával kötöttek megállapodást 750 000 tonna értékű arannyal fedezett kötvény létrehozására. Ez 23 billió dollár létrehozásához vezetett, amely 2020-ig életben tartotta az amerikai vállalati kormányt, amikor a források elfogytak.
Itt megtekintheti, ahogy Lord Blackheath beszél erről a brit parlamentben.
https://www.tweaktown.com/…/15_000_000_000_000_1…/index.html
A P2 a Japán elleni, 2011. március 11-i fukusimai támadást is elismerte. Ezzel kényszerítették Japánt a második világháború óta szerzett 7 billió dollár átadására.
Az évek során egy egész hosszú lista volt más csoportokról, amelyek megjelentek, köztük: a Sárkánycsalád, a japán háromlábú varjú társaság. A Moszad, a CIA, az NSA, az orosz FSB, az MI6, a Red Swastika, különféle kínai titkos társaságok, a Vörös Sárkány (a kommunista Kína), a Kék Sárkány (a gyilkosok ősi közel-keleti céhe) az amerikai titkos űrhaderő stb.
Valamennyi esetben személyesen találkoztam e csoportok képviselőivel, akik egyértelműen bizonyították, hogy valódiak és hatalmasak.
Ezek a csoportok most szövetséget kötöttek a Föld felszabadítására és az új kambriumi robbanás megindítására. A kazár maffiaként ismert csoport, amely az emberiség 90%-át meg akarja ölni, a többit pedig rabszolgává akarja tenni, most a túléléséért küzd.
Tehát most a KM kétségbeesetten igyekszik megvalósítani programját, hogy megölje az emberiség 90%-át olyan eseményekkel, mint a világjárvány, az oltási kampány, a mesterséges élelmiszerválság, az ukrajnai háború stb.
A szövetség a KM-alkalmazottak levadászásával és az Egyesült Államok és más, még mindig KM uralma alatt álló országok elleni nemzetközi bojkotttal küzd. .
A jövő héten mélyen belemerülünk a háború x-fájlok aspektusába.
Vége

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 258
Tegnapi: 233
Heti: 258
Havi: 6 241
Össz.: 2 131 030

Látogatottság növelés
Oldal: Benjamin Fulford 2022.08.02-i jelentése
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2023 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »