TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Ashatar üzenetei


Sámán kezelések

Pars Kutay közvetítésében

Spirituális hírek a Plejádi Fény Erőktől 2020 november

Eljött a Nagy Pillanat!
Üdv!
Mindazok közületek, akiket érdekel, hogy többet tudjanak meg azon fény munkások folyamatos erőfeszítéseiről, akik a Föld emelkedését segítik élvezni fogják ezt a részletes üzenetet az emberek testében található nanotechnológia átalakításával és eltávolításával kapcsolatosan.
Legyetek tisztában azzal, hogy ez az egész a rezgésekről szól és a nanotechnológiát a lény testének leggyengébb rezgései táplálják.
Összpontosítsunk hát a rezgés szintetek emelésére jobb szó híján ebben az elég komplex magyarázatban.
Azt mondhatjuk, hogy a nanotechnológiát deaktiválják vagy inkább energetikailag lebontják. Úgy gondoljuk, hogy a jövőben mindazok, akiknek nehezen megy, hogy emeljék a rezgés szintjüket és deaktiváljanak minden nemű nanotechnológiai implantátumot, ami ott lehet a fizikai testében, azzal az eszközzel fogják ezt megtenni, amit Medical Bednek nevezünk. Nem feltétlen hívjuk őket Medical Bednek, de ez a kifejezés ismerős számotokra. Mi igazából FÉNYKAPSZULÁNAK hívjuk őket. Ez a fénykapszula erőteljes fényt hordoz magában, ami kiküszöböli a patogén mérgeket vagy bármilyen más miniatűr vagy apró technológiát, ami jelen lehet a testetekben.
Ez kicsit hasonlít a lézer kezelésre, viszont ez NEM egy ilyen fajta eljárásra, hanem egy újabb és fejlettebb fény alapú technológia, amihez a bolygótokon néhányan hozzá férnek, de amit széles körben még nem terjesztettek el.
Így tehát mindaddig, amíg ezek a fénykapszulák vagy Gyógyító Ágyak elérhetőek nem lesznek, az egyetlen lehetséges módja, hogy megszabaduljatok a nano implantátumoktól, ha emelitek a rezgéseteket.
Azok közületek, akik jobb képességekkel rendelkeznek e gyógyító folyamat kapcsán, egyszerűen beállítják a szándékukat, hogy nem akartok kitéve lenni semmilyen külső dolognak a testetekben, ami nem szolgálja a legmagasabb javatokat.
Megértjük, hogy közületek sokan még nem sajátították el ezt a gyakorlatot megfelelő szinten, mivel ez még mindig túlmutat a megértési szinteteken. Ha ez a probléma aggaszt benneteket, legyetek tisztában vele, hogy a jövőben el lehet távolítani a testetekből ezeket a patogén mikro chipeket és implantátumokat és el is lesznek távolítva.
Mindenki a saját testének szuverén birtokosa. Hívhattok különböző lényeket, hogy segítsenek nektek a gyógyulásotokban és eltávolítsanak minden nano implantátumot, amit csak találtok, mivel nincs semmilyen korlátja az emberi szándéknak és fókusznak.
Őket mind arra tanították, hogy korlátozzák önmagukat és ne hagyatkozzanak az igazságra és nagyon kicsi különbség van a mögöttes technológia és a nano implantátum szerkezete között.
Ha szándékaitok nagyon erősek, akkor ezek még erőteljesebbek lesznek, amikor összekombináljátok ezt a fókuszotokkal és avval a megértéssel, hogy képesek vagytok rá.
Mindenki a saját testének szuverén tulajdonosa. Mindenki irányíthatja a saját egészségét és jólétét, méghozzá sokkal erősebben, mint ahogy gondolják.
Tőletek mind elvették a saját erőtöket és képességeiteket és azt reméljük, hogy a nagy ébredés kapcsán mindannyian vissza fogtok emlékezni a belső szépségetekre valamint a képességeitek hatalmas és széleskörű tárházára felfedezvén azt, hogy amit meg tudtok tenni önmagatok és mások gyógyítása érdekben, az egy nagyszerű és örömteli dolog lesz sokatok számára, amit megtehettek és ez az ébredési folyamatotok nagy részét képezi.
A fénykapszulák mindenki szándékaival és tudatával fognak dolgozni.
Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy ezek a Medical Bedek fénykapszulák azzal együtt, hogy ezek technológiailag rendkívül fejlett készülékek, melyek minden egyes ember tudatával és szándékaival összekapaszkodva dolgoznak.
Ez nem olyas valami, amit egy egyén külsőleg tesz meg. Nem tudtok igazából megtenni semmilyen egyéni felhatalmazást vagy engedély adást, hiszen mind a saját birodalmatok saját urai vagytok.
Ha e fénykapszulákhoz azzal a szándékkal mentek oda, hogy regeneráljátok a magas rezgések magasan intenzív energiáját, akkor ez a szándékaitokkal összekapaszkodva fog működni, hogy elérje a kívánt hatást. Egyszerűen arról van szó, hogy felerősítsétek a saját szándékaitokat, hogy ezzel felgyorsítsátok a végeredményt. Ez egy nagyon leegyszerűsített magyarázat, de úgy gondoljuk ez segíteni fog nektek, hogy megértsétek hogyan működnek ezek a Medical Bedek.
Ha a patogének kiküszöbölési szándékával mentek bele, akkor ez meg lesz.
Ha azzal a szándékkal mentek oda, hogy megfiatalodjatok, ez is meg lesz.
Ez a fény felerősíti a saját fényeteket és a saját vágyatokat.
Legyetek tisztában azzal, hogy sok technológiát tudunk felkínálni nektek. Még mindig csak nagyon kevesen férnek ezekhez hozzá. Néhányaknak már sikerült megerősíteni a saját fényét ezen fénykapszulákkal. Ezek a Medical Bedek fénykapszulák, melyet azon fény munkások és fény harcosok rendelkezésére bocsátották, akik az orvosi és egészségügyi ellátás élvonalában vannak.
Ők kipróbálták ezeket, megtapasztalták a használatukat és a hasznukat, így ismerik, tudják hogyan működnek.
A Medical Bedeket lassan és fokozatosan fogják bevezetni.
Úgy véljük néhány év múlva közismertebbek és érthetőbbek lesznek. Ez a tudás egyre elterjedtebbé és hétköznapibbá válik.
Sokan lesznek, akik azon dolgoznak majd, hogy megépítsék ezeket a fénykapszulákat és terjesszék a használatukat. Így fognak idővel globálisan elterjedni.
Meggyógyíthatjátok önmagatokat a szándékaitokkal. Néhányan közületek valamint az álmaitok még ha csak minimális mennyiségben is az asztrális síkon, de hozzáfértetek ezekhez a Medical Bedekhez spirituális és energetikai gyógyulás és megnyugvás céljából. Míg mások ezt fizikai síkon tették meg .Azt mondjuk, hogy közületek mindenki egy fény kapszula, ugyanis az énetekben rendelkeztek ugyanazzal a gyógyító képességgel a saját erőtök és képességeitek felhasználásával.
A saját szándékaitokkal, módszeretekkel és hit rendszereitekkel korlátlan gyógyító erővel rendelkeztek.El tudtok kezdeni sejt szintű megfiatalodásra és gyógyulásra fókuszálni sok szinten. Ezek a fénykapszulák mindenki rendelkezésére fognak állni a közel jövőben.
Szeretettel és Fénnyel
Ashtar Vagyok
by Kate Woodley 2020 november 19.
Megosztotta sok szertettel

https://www.facebook.com/pars.kutay1/posts/10159113413374235?__tn__=K-R

Pars Kutay
Sámánkezelések   --- Facebook cikk
Letöltve: 2020 július 28.

Az egyesülés fontossága….
A Fénnyel és a Szeretettel – Ashtar Parancs a világ minden fény munkásának!

Üdvözöllek Benneteket Galaktikus testvérek Gaia bolygóról.
Ma közvetlenül kommunikálunk mindannyiótokkal, akik elegendő tudatossággal rendelkeznek ahhoz, hogy megértsék ezeket a szavakat, amelyek arról szólnak, hogy tudatos kapcsolatfelvétellel Egyesüljünk újra ezen új napon, amely mindannyiótok számára megnyílik.
Itt és Most kapcsolódunk hozzátok, hogy körültekintést, türelmet és mindenek felett együtt működést kérjünk Tőletek.
A bolygótok ezen különleges pillanatai során, melyek különlegesek a Naprendszer és az egész Galaxis számára is átrepülünk a teretek felett, hogy megfigyeljük, nyomon kövessük és bebiztosítsuk azt a nagyszerű Tervet, amelyet azok állítottak fel, akik felelősek az Univerzum ezen sarkáért, amelyeket ti a Tejút rendszernek hívtok.
Mi a Galaktikus Szövetség már felkészültünk arra, hogy együtt működjünk a következő események során, amelyek le fognak zajlani és amelyeket meg fogtok élni a bolygótokon.
Ezüst színű csillag közi hajók teljes és átfogó flottája foglalta el pozícióit Ashtar Parancsnok előtt annak érdekében, hogy semmilyen entitás vagy entitások csoportja ne sérthesse, ne gátolhassa meg a Terv végrehajtását valamint az Aranykor manifesztációját a bolygótokon, amit létre kell hozni és ami most létrehozás alatt áll.
Az Idő-tér vonalakon meghatározott határidőket be kell tartani!
Mindazok, akik a legnagyobb kormányokért felelősek a bolygón tájékoztatva lettek, megkapták a figyelmeztetést és az instrukciókat azon feltételekről és változásokról, amelyeket meg kell tenni ezen kozmikus ciklusban, amely már lezárult. Meg fogjuk adni nekik a bizalmat és remélni fogjuk, hogy azt fognak kezdeni mindezzel, amit megmutattunk nekik. Amint lejár a határidő a fény hadseregünk megjelenése megállíthatatlan lesz, a technológiánk, ami a Fényt és az Isteni tervet szolgálja könyörtelen lesz mindazokkal, akik meg akarják gátolni a bolygó emelkedési folyamatát.
Nem lesz harc, nem lesz elnyomás, nem lesz invázió!
Egyszerűen csak meg fogunk jelenni, hogy gondoskodjunk arról, hogy az Új Föld folyamat politikai, gazdasági, vallásos, rasszista gátak nélkül történhessék meg.


Az ezüst színű hajóink megjelenése együtt más eseményekkel, amelyek egymással párhuzamosan fognak megtörténni biztosítják azt, hogy felállításra kerüljön egy új paradigma az egész bolygón.
Abban a pillanatban az emberiség nagy ébredése a fény nagy kibocsátásával fog járni, ami lerombolja mindazt a sűrűséget, ami mindez idáig ott gyűlt össze a bolygó asztrális síkján. Mindez elengedésre kerül, ami megszabadítja a Földet mindettől a sűrű energiától és átalakítja azt Fénnyé.
Minden nemű szenvedés, betegség és agresszivitás és önzés kiradírozásra kerül az emelkedés e masszív cselekedete által.
Ez elképzelhetetlen a ti elmétek számára ez a pillanat, amit most itt körül írunk nektek, elképzelhetetlen az emberiség legnagyobb része számára, aki továbbra is belemélyed a bolygó ellenőrizetlen pusztításába.
Legyetek felkészülve arra, amikor szükség lesz a szolgálataitokra, mivel ebből a frekvenciából, ahonnan kapcsolatba lépünk veletek, mindannyiótokat egyenként ismerünk, mindenkit közületek beazonosítottunk, azokat is akik tisztában vannak a jelenlétünkkel és azokat is, akik nem.
A mi hajóink flottáján számotokra túl kifinomult és érthetetlen technológia van. Egyszerűen fogalmazva ti mind benne vagytok egy file rendszerben, ahol benne van minden eredményetek, sikeretek, az aktuális tudatállapototok valamint az elkötelezettségetek mértéke a bolygó szintű emelkedési folyamat iránt.

Ebben a file rendszerben követünk nyomon benneteket, hogy megfigyelhessük minden fejlődéseteket, így tehát gyakorlatilag azonnal tudjuk a képességeiteket és azt, hogy milyen mértékben működtök együtt a folyamat során. Ez lehetővé teszi számunkra azt, hogy maximális mértékben tiszteletben tartsuk azt a szabad akaratot, ami a tiétek.
Mindig tisztában vagyunk azzal, hogy milyen mértékű együttműködésre és támogatásra számíthatunk mindannyiótok részéről.


Az nagyon fontos, hogy most ne inogjatok meg, mivel minden egyes lépés, amit most megtesztek önmagatok számára lehetővé teszi számunkra azt, hogy több vagy kevesebb mértékben számíthassunk rátok az elkövetkező időszakban.
Tudnotok kell azt, hogy mindaz, ami gátol benneteket a fejlődésben, minden, amiről most úgy tűnik számotokra, hogy akadály azon ellenállás része, amely jelenleg az emberiség egy részének a szektorában történik. Ez a rész nem fogadja el az új feltételeket, amelyeket követni kell ezen a bolygón és megpróbálja meggátolni e terv végrehajtását. Ők a Nagy Terv ellen vannak, valamint az ellen, hogy teljes mértékben a Fény uralkodjon ezen a bolygón. Mindezen okból kifolyólag ők megpróbálnak félelmet, erőszakot, kétségbe esést, elbátortalanodást és tudatlanságot teremteni.
Ne adjatok nekik erőt. Ez az utolsó töltet, amit nagy kétségbe esés mellett végeznek. Fókuszáljatok önmagatokra, egyesüljetek a többi fény munkással, dolgozzatok csendben és mindenek felett használjátok a józan eszeteket. A józan ész ezekben a végső napokban nagyon fontos, mivel nem minden a Fényért van, amiről a Fény nevében beszélnek és tesznek.
Fókuszáljátok az erőfeszítéseiteket, a tudatotokat, a szolgálatotokat a Fényre. Ne próbáljátok levenni a többiekről az álarcot! Csak elfecsérelitek az időtöket és erőfeszítéseiteket. Összpontosítsátok az erőfeszítéseiteket, a lelki ismereteteket,, a szolgálatotokat a bolygóra. Ne fecséreljétek az időtöket azzal, hogy olyasmi ellen küzdötök, ami hamarosan nem fog létezni. Ne tápláljátok azt még a gondolataitokkal sem. Az Itt és Most pillanat most a kulcs, fókuszáljatok a Fényre, dolgozzatok a Fényből és sugározzátok azt ki teljes intenzitással. Hagyjátok meg nekünk a gonoszakat, a felbujtókat, az átverőket, akik már választottak és ők a mi dolgunk! Ne ma tiétek!

Minden egyes alaklommal, amikor erőt adtok nekik az elmétekkel vagy az érzéseitekkel, akkor kiszolgáltatjátok magatokat nekik egy olyan szabad akarat béli cselekedettel, amibe nem tudunk belépni!
Itt csak erőt, hatékonyságot és időt vesztegettek, ami legyengíti a Fény hadseregünket a Földön és ezáltal késleletei a végső győzelmet! Ne essetek bele ebbe az alattomos csapdába, mivel ha bele estek nem tudunk belépni!
Maradjatok éberek, mivel az egyetlen módja, hogy a csalók elessenek az, hogy tudjátok hogyan lehet beazonosítani és ennek az egyetlen módja az, hogy magatok elé helyezitek őket, hogy érezhessétek hogyan rezegnek. Ne figyeljetek oda arra, hogy ők kik vagy mik vagy akár mit tesznek. Érezzétek a rezgésüket, az energiájukat, érezzétek a fényét és ha nem találtok ilyet egyszerűen menjetek tovább. Mi megvédünk benneteket.
Ha minden képen ragaszkodtok hozzá, hogy harcoljatok és levegyétek róluk az álarcot, akkor vissza kell vonuljunk és a sorsotokra kell hagyjunk benneteket.
Szeretnénk, hogy megértsétek hogy a Fény az a Fény. A Fény teljes megértésében pedig látjátok azt is, hogy ez nem megy senkivel vagy semmivel szemben többé. Egyszerűen kifejezve Ő csak van!
Fény munkások legyetek nagyon tisztában ezekkel a szavakkal!
Egyesüljetek és létezzetek! Ez elég! Hagyjátok a harcot másokra! Hagyjátok, hogy mindig megvédjünk benneteket!
Ne tegyetek semmit, ami elvenne a védelmetekből, mivel ez az erő veszteségét jelenti az energia mezőtökben, azaz csökken az erő, amit bele tehettek a küldetésbe fény munkásként. Ezen túlmenően csökkenti a fény munkások nagyszerű seregének is az erejét a bolygó minden sarkában.
Itt van a teljes Galaktikus Szövetség és támogat benneteket, ezért adjuk nektek ezt az üzenetet, hogy legyetek ezzel tisztában, hogy egyesüljetek, hogy tudjátok hogyan kell kézben tartanotok az érzéseiteket és az elméteket.


Én Ashtar Sheran Parancsnok, aki felelős vagyok a Galaktikus Szövetségért és az ezüst színű csillag hajók parancsnokaként azt kérem Itt és Most, hogy a bolygó minden lénye működjön együtt, hogy legyetek azon a frekvencián, ahol meg tudjátok érteni ezt a kommunikációt, amit kivétel nélkül minden felébredt léleknek szánok ezen a bolygón ott, ahol most vannak és minden léleknek, akik a bolygó felszabadításának folyamata során fel tudnak ébredni a Fényre.
Ezen üzenet fontossága, terjedelme és következményei miatt tegyetek róla, hogy a bolygón a lehető legtöbb lényhez eljuthasson, akik ezt meg tudják érteni és tudják alkalmazni.
Ne féljetek attól, hogy ez tudatlan kezekbe kerül, ugyanis ők nem fogják megérteni vagy elhinni.
Ne féljetek attól, hogy manipulatív vagy tiszteletlen kezekbe kerül, mivel ha követitek ezeket az instrukciókat, akkor nincs semmi dolgotok csak meg kell engedjétek mindezt.
Fogadjátok ezt az üzenetet, mint egy irányvonalat, melyet követtek, egy kinyilatkoztatásként és gratulációként.

Vegyétek ezt az üzenetet akként, ami. A Fény, a Szeretet és az Erő felállításaként a bolygótokon.
Fontolgatás, engedmények, ellenállás, küzdelem és manipulációk nélkül.
Itt a Fény felállítására kerül sor a létezés folyamata által. Ezt egy tudatos emberiség hozza létre, melyet támogat a Fény Galaktikus Szövetsége, melynek a parancsnoka a beszélő Ashtar Sheran Parancsnok.
A felszabadítás ezüst hajóiból arra bátorítalak mindannyiótokat, akik együtt rezegnek ezzel az üzenettel, hogy dolgozzatok rajta és terjesszétek mind addíg, amíg el nem jut az utolsó fény munkás kezébe is.
Nagyon szeretlek Benneteket!
Ashtar Sheran Parancsnok vagyok
A Galaktikus Fény Szövetség Parancsnoka

https://www.facebook.com/lotte.lys/posts/10221712412671359
by Kate Woodley www.AscensionCalling.com 2020 július 12.

 

 
2020. 05. 06.

Ashtar Sheran by Sharon Stewarton 2020 április 25.
Per Staffan 2020 április 26.

mit mutat meg nekünk a Covid-19? Ashtar Sheran vagyok és ismét van egy üzenetem a fény munkások számára.
Ezekben a változást hozó megpróbáltatásokban több minden zajlik, mint amit látni vélünk. Hallunk változásokról, amelyek politikai szinten zajlanak és azt látjuk, hogy a hatalom áthelyeződik a Cabaltól a Fehér Kalaposokhoz. Egy ilyen vezetővel, mint Trump, aki keményen tartja kurzust a sok fenyegetés ellenére, ami ő ellene és a családja ellen irányul, igen, még a nép részéről is kap ilyeneket. Mindezen fenyegetések ellenére tartja az irányt. Mi a fény oldalon megesküdtünk, hogy megvédjük a családját az ártásoktól cserébe azért a munkájáért, hogy egyenesbe hozza a világot.
Közületek sokan tudják, hogy végjáték volt, amint az új világrend elkezdett belépni az utolsó fázisok átültetésébe azért, hogy rabszolgasorsba hajtson benneteket. A szemetek előtt láthatjátok, amint lezajlik ez a hatalmi harc. Doktor Faucci most elrejtőzött, amint nyilvánosságra került a Covid-19-el és a Bill Gates-el való kapcsolata. Az eltűnését az váltotta ki, hogy nyilvánosságra hozták a Wikileaks papírokat, amelyek bemártják őt a nyilvánosság előtt és felszínre hozzák az ördögi össze esküvését, hogy minden embert irányító technológiával oltsanak be. A Cabal pontosan tudja, hogy a nyilvánosság érzése meg fog változni az irányunkban és ettől félnek. Ez arról szól, hogy a ti világotokban ki van hatalmon és különösen Észak-Amerikában, ahol a hatalmon lévők a sötét oldalról a Fény felé tolódnak el. Ez a nyilvánosság szeme előtt zajlik azért, hogy a ti hatalmatok is megváltozhassék és meg is változik. Sokkal többen ébrednek fel az igazságra és felismerik, hogy nem úgy zajlódtak a dolgok, ahogyan azt előre megjósolták. A világ más részeiben a világ vezetők szintén változás alanyai. Kim Jongról azt állították, hogy meghalt, de ez nem igaz. Az a tény, hogy ő él, akár hogyan is jelezte ezt a sajtó, hogy ő meghalt – és fel kell ismerjétek, hogy ez zajlik a médiátokban. A fenyegetéseket leközlik az amerikai újságok tudván azt, hogy ezt látni fogják mások is, akik felé a fenyegetés irányul. A fenyegetők pedig a valóságban az Illuminátusok Rockefeller részlege volt.
A Fehér Kalaposok minden nemű szövetségese fenyegetést jelent az Illuminátusnak és ezért cserébe megfenyegetik, hacsak nem eltűntetik. Így zajlik a politika a bolygótokon már évek óta. Az embereken múlik, hogy ezzel tisztában legyenek.
Néhány évvel ezelőtt kilőttek egy rakétát, amiről úgy tűnt, hogy Észak-Koreából jön, Hawaii célponttal annak érdekében, hogy megszakítsák a barátságot a Fehér Kalaposok és Kim Jong között.
Nem jártak sikerrel. Ez a kísérlet most további kísérlet arra, hogy megfenyegessék Jongot. Nem akarják azt látni, hogy Korea újra egyesüljék, mivel akkor a prototípus társadalmuk szabaddá válna. Ugyanúgy, ahogyan Németország egyesült 1990-ben, a fasizmus újabb csapást kapna, De ez meg fog történni. Ami a Covid-19-et illeti, a legsújtottabb területek karanténba kerülnek és az intézkedések most már elégségesek arra, hogy ezeket elszigeteljék. A terjedés minimális jelenleg. Új intézkedések után néznek és erről beszélnek az elnök körei. Miért? Azért, hogy elvegyék a hatalmat a gyógyszeripartól olyan gyógyítási módok érdekében, amelyek ténylegesen működnek. Mivel a lezárások annyira komolyak, az emberek most nyitottá válnak új dolgokra. Látják, hogy a régi dolgok nem működnek és elfogadják az új intézkedéseket, amint ezeket bevezetik a vezetőitek. ezt csak lépésenként lehet majd megnyerni. Nagy örömmel látnánk, ha a tudatosság új hullámai söpörnének át a bolygótokon, de ez nem így lesz. Nehéz lesz az új megoldások bevezetése is mind addig, amíg a Cabal el nem veszti a hatalmát és a világ el nem fordul a régi rezsimtől. Ehhez idő és türelem kell majd.
Szociális támogatást kapnak azok, akik nem dolgoznak vagy elvesztették a jövedelmüket. Ugyanezt a hálózatot fogják felhasználni arra, hogy bevezessék a St. Germain alapokat, amikor az idő erre készen áll. Oly sok pénz kiosztásáról lenne szó az emberek között, amit nem értenének meg. Így tehát mindez lassan kerül bevezetésre szociális támogatásként egy olyan időszakban, amikor mindenkinek szüksége van rá. Ez arról szól, hogy a népetek elfogadja és befogadja ezeket a változásokat.
A többlet kifizetésekkel eljön a társadalmatok ezt követő felfordulása, amint az embereknek nem kell dolgoznia többé. Ez is egy nagy változás és ezt is csak lassan lehet bevezetni. Itt van a gyanú, hogy a kormány tulajdon képen kézben akarja tartani az embereket. Így tehát ezeket az alapokat egy emészthető tempóban kell bevezetni, megfelelő időzítéssel. Megpróbálnánk meggátolni minden nemű lázadást vagy felkelést azon intézkedések ellen, amelyek a bolygótok felszabadítására irányulnak.
A bolygótokon élő emberek készen állnak arra, hogy fellázadjanak az életük ellen irányuló ráerőszakolt kontroll ellen, mert nem értik azt meg, hogy az, hogy dolgozni kell a megélhetésért, nagyobb kontrollt jelent az életük felett, mint az, hogy maradjanak otthon és lazítsanak. Ahhoz, hogy megváltoztassunk egy nagyon régóta fennálló állapotot, ahhoz kis lépések kellenek, majd meg figyelni az eredményeket. Lehet, hogy majd korrigálni kell. A népetektől azt kérik majd, hogy eltűrjenek sűrű kis változásokat szemben néhány naggyal. Azt gondoljuk, hogy ez a megfelelő módja annak, hogy hozzá szoktassuk őket az új GESARA alapú rendszerhez, ami érkezik.
Ismét itt vagyunk Veletek, mindig!
Adonai Ashtar

https://www.facebook.com/aendez/posts/10158279187179886

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 306
Tegnapi: 233
Heti: 306
Havi: 6 289
Össz.: 2 131 078

Látogatottság növelés
Oldal: Ashtar üzenetei
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2023 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »