TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

A Galaktikus Tanács üzenete 2017. 12. 12.


 

Keres- Tudati fókuszba állít egy kérdést, melynek valóságát megismerheti. Hogy, mi által?

Egyik szint a másik valóságára épül, amíg eljut a végső  Teremtőhöz a középpontba.  Innen árad a tudat a szintekre. Most a 17 szintről fejtjük fel. Ez a 17.-ük kiáradás.

Agaba király a 7.-ik/Ük kiáradásával érkezett meg. Feladata a világ embereinek egy olyan tudati környezet létrehozása, ahonnan előre és vissza a középpont felé is tudnak haladni. Ez egy „idő alagút” szerű a tudat számára kialakított járat. A JÁRATBAN SEM TÉR, SEM IDŐ. Ő a nagy Ő ki felügyeli az időtlen teret maga Siva istene, ki a feljebbjutáshoz áldást ad.  A 11. szint királyai felügyelik a teremtés minden „pillanatát”, tudatukban fejlődik az ember Istenlénnyé. Amikor ezt a szintet elértük, kialakul a lélekben egy olyan egyensúlyi helyzet, mely lehetővé teszi a tudást befogadását maga a Mindenható tudását annak tudatában. Ezt egy extatikus lángolás követi, mely összekapcsol a végső teremtőnek hitt tudatán túlra, mely úgyszintén egy istenanyai minőségbe ágyazódott, isten.  A mi valóságunkban a teremtés leckéjét tanuljuk. A kiáradások és visszagyűjtések fázisai a lecke.

Más ugyanilyen vagy hasonló valóságok a lét elemzését, mint a tahion indukció és a telepatikus interferencia valóságát tapasztalják egyes létformákban. Egy végső Isten is létezik valahol? Igen, de nem ebben a valósági sorban, 77 valóságot tart meg az Ő tudata ami által tehetsége igen komoly tanuláson megy keresztül.

A mi galaxisainkkal mi a helyzet tudati téren? Tudati téren az a helyzet, hogy nincs tér és idő sem. Csak rajtad múlik meddig vagy még benne. Egy igazán jó választással, most a tudat visszacsatol a végsőnek hitt, de Teremtő Istenhez, ki ezt a valóságot alkotja. Helyesebben, akinek a tudata áthatja tér-idő rendszereket. Bár határtalannak hitt, de csak az elme számára. A határ, az isten tudata.

228 millió mostani földi évben számítva a Föld/Naprendszer egy teljes fordulatot tesz a Tejút körül. Ezt hívjuk Galaktikus Ciklusnak.

A Föld Magva pontos, teljes együttállásban lesz a Galaxis Középpontjával. Ez az időszak (312.000 évente) pontosan három napig tartja fenn fénymegtöltő energetikai hatását.

„A beáramlás tegnap kezdődött el Fallóskúton (2017.12.11.) ami lehetővé teszi a földön lévő tudatosság gyors kiemelkedését a 7. dimenziós szintre. A tér-idő visszabontása az érkező energia hatására bomlik.

Új nap tudatossága alatt ébredünk. Ma van a válaszlépés az eddigi munkákra. Az összehangolódás zavartalanul mehet végbe, minden tudati korrekció nélkül. A tudati korrekció egy intergalaktikus segítség lett volna az embertudat oltalmára, de mivel fokozatosan tisztult, így nem kell korrekció, szinte észrevétlen az átállás. Az Új erő horgonyzás magától megy végbe. Az Új erő neve Aranykor II.

Az első 26500 éve volt az eltolódások miatt. Nem minden ciklus egyforma. Az intelligens mező figyelembe veszi a tudati fejlődést. A váltásra most érkezett el az „idő”- pillanat.”

Szeretetteli üdvözlettel, a galaktikus tanács

  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 344
Tegnapi: 359
Heti: 981
Havi: 8 043
Össz.: 1 620 738

Látogatottság növelés
Oldal: 2017.12.12. A Galaktikus Tanács üzenete
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2019 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »