TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

2017. szeptember


Az alábbi két csodálatos üzenet Szelei Magdolna továbbította nekem

Mihály Arkangyal Leslie-Anne Menzies közvetítésével, 2017. szeptember 4. Sananda September 5, 2017

Üdvözlet Kedveseim!

Valóban az Új Kezdet ideje van: A végtelenbe való utazás mindenkire vár. Sokkal több minden kerül a ti irányításotok alá és ti ezt érezhetitek! Mérhetetlenül nagy erőtök van és ezt a nézetet ti minden nap egyre jobban kezditek magatokévá tenni. Sokkal erőteljesebbnek és céltudatosabbnak „érzitek” magatokat és most készen álltok, hogy az evolúciótok egy másik szintjére lépjetek fel. Elhatározásképpen több segítséget is éreztek, amint nagyobb Fény- és Szeretetmennyiséget sugárzunk felétek. Azután ez a ti Lényetekbe magnetizálódik, megkötitek a sejtjeitekben és azután kisugározzátok mások felé. Egy élmény ezt látni.

A Szeretet és a Fény mennyisége, ami most áthatja a Bolygótokat hatványozottan növekszik. Ez kézzel fogható. Ez a sugárzás addig fog folytatódni, amíg nem rezeg minden részecskében. Kedveseim, a ti rezgésetek továbbra is megköti a Teremtésből ezt a Szeretetet/Fényt, és ti valóban „Átfényesedtek” a szó minden értelmében.

A régi utatokat, a régi félelmeiteket megköti a Fény és visszaalakítja SZERETETTÉ. Ti valóban SZERETŐ LÉNYEK vagytok – mindenkinek sugározzátok a Fényeteket, hogy lássák és sugározzák tovább. A TRIÁD (hármasság) Rezgésének a sugárzásáról, amiről beszélünk kedveseim, tanúskodnak az alábbiak:

AZ ISTENI HATÁRTALAN BŐSÉG, A BELSŐ BÉKE, AZ ÖRÖKKÉ TARTÓ EGÉSZSÉG ÉS JÓLÉT MINDEN EMBER SZÁMÁRA

Kedveseim, informálunk benneteket, hogy ami kimegy „Hangrezgésként”, az teremtésként hallatszik és akként vonatkozik.

TI vagytok a Teremtői az életeteknek, és mert TI vagytok lehorgonyozva az életetekbe, ennélfogva ti hozzátok az Új Földetekhez szükséges változásokat. Az UNIVERZUM TÖRVÉNYEINEK a megértése nagyon fontos része a valóságotoknak. Ti horgonyozzátok le az Erőtöket és az Akaratotokat, és nem fogjátok ettől a naptól kezdve átadni senkinek. Visszanyeritek a Függetlenségeteket, mint a Szeretet és Fény igaz Lényei.

Kedveseim, ti mindig erősek voltatok – egy ideig amnéziában éltetek, de most az emlékezeteket és a tudásotokat visszanyeritek arról, hogy akik valójában vagytok, az újra elérhető számotokra. A Fény használatának a megtanulására szüksége van a saját Lényeteknek és azután el kell küldeni azoknak, akik éppen ébredeznek.

Jelentőségteljes dolgok történnek bennetek és körülöttetek, amint látjátok a változásokat, amik elérik a bolygótokat. Kulcsfontosságú kikerülni a félelemből – a Fényben maradni – fenntartani ezt a Fénysugárzást mindenhol, ahol a sötétség még fennáll és látni azt, ahogy az eltűnik.

Itt az ideje, hogy a Fényeteket és a figyelmeteket az Isteni testetek és az Új Föld meggyógyítására irányítsátok, amely előttetek jelenik meg. A Csillagtestvéreitek a Gyógyító Kamrákkal dolgoznak, hogy segítsenek nektek visszatérni a teljes Egészségbe és a Jólétbe. Hívjátok őket az éjszakai tartózkodási helyeteken. eraoflight.com

Mégha olyan sok változás éri is a Bolygótokat – a Szeretet, ami összehoz minden lelket, akit hívtak sugározni, olyan hatalmas erővel bír, amit nem lehet elutasítani. Ezekben az időkben, amelyek valóban számítanak, az a SZERETET, AMIK VAGYTOK ÉS A SZERETET, AMIT MUTATTOK – minden más lecserélhető – ti vagytok a tanúi ennek!

Olyan nagy Szeretet nyilvánul meg a Bolygótokon, ami előtte soha. Tartsátok meg szilárdan azt az ismereteteket, hogy A SZERETET DIADLMASKODOTT, és ti, mint az Új Föld Mesterei tanúi vagytok minden idők legnagyobb evolúciójának. Ezek azok az idők: Ünnepeljük a szeretetet, amik vagytok. És ez így van.

Forrás: http://sananda.website/archangel-michael-via-leslie-anne-menzies-september-4th-2017/

Egy üzenet Mikostól, az Üreges Földről – 2017. szeptember 4.

Megjegyzés: Mikos az Üreges Föld Portlogos könyvtárának a vezetője. Azt mondják, hogy ez a könyvtár minden bolygó, a galaxisunk és az univerzum minden csillagrendszerének a történelmi adatait tartalmazza.

A Föld magasabb dimenziókba tolódik el 

Átvette: Dianne Robbins

Elménkben csak a ti legnagyobb javatok létezik. Minden, amit gondolunk az a jóság, amit minden ember iránt érzünk a szívünkben. A ti Földetek nagy ütemben halad a magasabb dimenziókba, és a ti időkiesésetek a bizonyítéka ennek az eltolódásnak. Figyeljétek meg, milyen gyorsan telnek el a napjaitok. Tekintsetek el a negativitástól, amit olvastok és hallotok a hírekben! Ez az sötétség utolsó állomása a végső harcban, hogy uralja a Földet.

Az idő elhaladt. Egy új Föld kezd kitavaszodni, egy új nap kel fel, és egy új mennyország van előttünk. Egy dicsőséges idő közeledik. Az a szabadság születik meg a jelenetekbe, amiről mindannyian álmodtok.

Az Üreges Földön mi mindannyian a mennyet éljük meg, és ha felhők lennének, mi „átmennénk rajtuk”, ahogy mondanátok. Hamarosan ti is érezni fogjátok a „felhőkön járás” nagyszerűségét, amint a felhőitek szó szerint eloszlanak, és az atmoszférátok „átfényesedik”, amikor a sűrűség feloldódik és a szennyezés lecsökken, hogy a figyelmetek központjába hozza az elme tisztaságát, amint a menny leereszkedik a bolygótokra, és végül megérinthetitek a csillagokat.

Sok minden történik a számotokra még tudatosan nem ismert szinteken, hogy mindannyiótokat a teljes Fénybe és a Bolygók Szövetségébe hozzon vissza.

A Föld nem veszett el. Ellenkezőleg, megvédték a Fénymunkások, akik naponta egyre több és több Fényt sugároznak ki, és a mennyek csapata, akik az életüket a Föld magasabb vibrációkba emelésére szentelték.

Minden életforma nyitott a Felemelkedésre

A Földön minden életforma nyitott a felemelkedésre. Néhányan azonban fel fognak emelkedni a Földdel és velünk együtt ugyanabban az időben, míg mások, aki nincsenek tudatában a belső választásukkal és nem akarnak felemelkedni ebben az időben, azok ezt később fogják megtenni. Tudjátok meg, hogy a Föld felemelkedése biztosított.

Az Üreges Föld lakosai nagyon örülnek annak a frekvencia-emelkedésnek, ami az elmúlt néhány évben történt. Vágyunk a veletek való fizikai kapcsolatra, és ez a kapcsolat most teljesen biztosított. Még „garantálni” is tudjuk, ahogy mondanátok a fentieket. Igen, ti felettünk vagytok, de a helyszín mélysége nem számít. A bolygóra való béke eljövetelével minden élet gyors fejlődése biztosított lesz, és elhozza a sötétség utolsó napjait.

Az emberiség jól megtanulta a leckéjét, és megtanulta a háború hiábavalóságát és most veszekszik és sír az őrület befejezésért. És a vég érkezik. A felszínen való utolsó fellángolások tanúi vagytok.

Ettől a ponttól megkezditek látni az emberek, a helyek és az elvek csatlakozását, mind együtt érkeznek EGY EGYESÍTETT FÖLDBE. Ez az Isten napja, amire várunk. Ez a szent Isteni Szolgálat napja, amiért imádkoztok. Ez az a nap, amikor meg fogjuk nyitni az alagutat, ami létezik és hozzátok jövünk a csillogó köntöseinkben és a sugárzó szandálainkban, hatalmas gazdagságot hozó ajándékainkkal és azokkal az eszközökkel, amik újra visszaállítják a bolygótokat az eredeti állapotába, hogy megoldjuk az összes szennyezéssel és betegséggel kapcsolatos problémáitokat egy pillanat alatt.
~MIKOS VAGYOK

Postázta: Manuel Pineda 

Forrás: http://newdimension2012.blogspot.hu/2017/09/
 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 224
Tegnapi: 233
Heti: 224
Havi: 6 207
Össz.: 2 130 996

Látogatottság növelés
Oldal: Mihály arkangyal és Mikos üzenete 2017.09.hónapban
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2023 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »