TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

Szent Mihály Főangyal üzenete és az Aranykor Központ szolgálataAranykor  Központ Budapest, XII., Hajnóczy József u. 8., I. em. 7., Tel.: 06-30/488-8550, e-mail: szentmihalyfenyszolg.2@gmail.com


Szent Mihály Főangyal üzenete„

A Föld ősi birodalmainak szentségét, emelkedett minőségeit hozza vissza az az isteni kegyelem, amely lehetőséget teremt most minden létformának az emelkedésre.

Közel 300 éve indult el az a folyamat, melynek keretében égi fenségek készítették elő a 2012. decemberi változást. Történelmi eseményekbe fűztek egyéni és csoportos emberi sorsokat, hogy minden karmikus adósság kiegyenlítésre kerülhessen. Királyi udvarok és paraszti szénakazlak, csatamezők és törvényszékek, cipőgyárak és templomok váltak az emberiség sorsgyógyító színpadaivá. Így válhatott a XX. század – mint végleges történelmi jussok és adósságok kifutása – a világtörténelem legkegyetlenebb, legszomorúbb tragédiákat hordozó évezred-zárójává.

Ha csak földi szemmel nézed a bolygó jelenlegi valóságát, csupa olyan eseményt, minőséget és dolgot látsz és élsz, amelyek Isten majdnem legteljesebb hiányát mutatják. A pénz és a hatalom torz formái mozgatják és határozzák meg az emberi létet – egyéni, családi és országos szinten egyaránt. Az isteni minőség az az Örök Mérték, amely meghatározója a teremtett világ minden részének. A SZERETET az egyetlen létező valóság – természetes közege minden létformának, legyen az ember, állat, növény, szél vagy tündér.

A humán kultúrák elején, amikor még szakrális birodalmakban élt minden boldog földlakó, a szeretet a legteljesebb formájában volt jelen. Minden ország életének különböző részeit (politika, kultúra, művészet, család, mezőgazdaság, építé szet stb.) beavatotti közösségek tartották meg azon a szinten, amelyet aranykori minőségnek nevezünk. Béke és boldogság honolt mindenütt. Nem voltak betegségek és bűnözés, hiányzott a bántás minden formája, mára már csodaszámba menő eszközök, módszerek és találmányok segítették az emberek hétköznapjait.

Ahogy azonban a földi játszótéren megjelentek más civilizációk egyedei, az élet minden formájában a megsérült szeretet következményei kezdtek uralmi helyzetbe kerülni. A hamis hatalomvágy, az erőszak, a másokon való élősködés, a harácsolás, az Élet kincseinek pótszerként való alkalmazása, háborúk és viszálykodás dúlta fel a bolygó minden táját.

A Föld nagy zodiákusa 26 140 évenként ér körbe. Ez egy világkorszak. 2012. december 21-e fontos és tündöklő nap volt, a következő világkorszak kezdete. Egy hármas galaktikus hatás azonban lehetővé teszi, hogy e sokat szenvedett, gyönyörű játszótér újra megszentelődjön, ismét édenné váljon. Földanya Szeretetközpontja a Pilis/Visegrádi hegység, Dobogókő pedig a Magas Szív – szentséges antenna a Magyarok Istenéhez és szerelméhez, az Égi Nagyboldogasszonyhoz. Ti pedig, a Mag Népe, vagytok kijelölve arra, hogy Magyarúrságból elindítsátok az Arany Erőt. Csillagösvényen érkezik hozzátok minden olyan fenséges megnyilvánulás, teremtő fénykódrendszer, amelyeknek működtetése és a bolygó többi népének való továbbadása feladatotok lesz.”

Az alábbiakban olvashatsz részletesen a Központ munkájáról. Bejelentkezés – ahol nem külön jelezzük – a fejlécben található távbeszélőn és/vagy levelezési címen.


Aranykor  Központ tevékenységi kör:


Kovács Júlia:

„ŐSÖK TÜZE” MÓD-SZER KARMATISZTÍTÁS, GYÓGYÍTÁS, ARANYKORI FELKÉSZÍTÉS ŐSI BIRODALMAK NAP-PAPNŐINEK ÉS TERMÉSZETI NÉPEK VARÁZSLÓ ASSZONYAINAK MÓDSZEREIVEL. Júlián át olyan erők, angyalok és mesterek nyilvánulnak meg, amelyek és akik a Nap-Atya fenséges szeretet-áradását közvetítik számunkra, hogy aranykori módon, teljességben élhessünk újra. Ez a módszer alkalmas megszállók, elhunyt lelkek elvezetésére, tér megtisztítására is. A szer díja: legfeljebb 5000 Ft, de anyagi helyzettől függően ez lehet kevesebb vagy akár ajándék is, időtartama változó. Bejelentkezés: kovacsjulia17@gmail.com

Kálmán Mária:

ARANYKORI MASSZÁZS ÉS LÉLEKGYÓGYÍTÁS RAFAEL-RENDŰ ANGYALOKKAL A lélekmasszázs során a fnom, ringató, simító mozdulatok mélyen ellazítanak, a célzottan az adott alkalomra összeállított angyalcsoport pedig körülállja a gyógyulni vágyót és égi programokkal segíti őt a teljesség felé. Díja: 5000 Ft, időtartama: egy óra, amelyet 15-20 perc pihenés követ. Bejelentkezés: kalman.maria79@gmail.com

Molnár György András:

EGYÉNI TANÁCSADÁS ÉS KARMATISZTÍTÁS SZENT MIHÁLY FŐANGYAL SEGÍTSÉGÉVEL Egyéni sorsot, életeseményeket érintő tanácsadás, amelynek során mindig karma tisztítás is történik. Köztudott, hogy a Mennyei Szféra angyalai rajtunk át is mesterként nyilvánulnak meg, tehát jövendöléseket nem tudnak átadni, „csak” magasabb szempontok szerint való iránymutatásokat, és – ha szükség van rá – az ezekhez szükséges karma tisztító szent erőket is áramoltatják. Előfordulhat, hogy egy-egy sorsrész tisztításához, aranykori minőséggel bíró megvalósulásához többször is kell jönni. Szent Mihály főangyal segíti Andrást ebben a szolgálatban. A tanácsadás díja: 5000 Ft, időtartama: egy óra. Bejelentkezés: molnargyorgyandras@gmail.com

Szabó László:

NAPTEMPLOM GYÓGYÍTÓ SZER, SZKÍTA MÁGUSPAP SZER Laci olyan ősi erőket hív le, amelyek hatalmas erejű gyógyításokat hoznak létre minden szinten. Égi magyar mesterangyalok segítik őt ebben a folyamatban, amelynek minden pillanata az isteni törvények szerint zajlik, tehát csak az történhet meg, amit az illető sorsképlete enged. A szer díja: 4000 Ft, időtartama: 2 óra. Bejelentkezés: szblszl@gmail.com

Zeneszalon

A minden hónap utolsó hétfőjén 18-21 óra között tartott szeren át aranykori gyógyító zeneprogramok áradnak az Aranykor kialakulásának segítésére. Akik ezen a szeren részt vesznek, saját sorsukra is ható, gyógyító, tisztító, emelő, oldó fényképleteket kapnak. A zeneszalonra a hely jellege miatt előzetes írásbeli bejelentkezés szükséges. Belépődíj: 1000 Ft. Kérünk, ha nem tudsz jönni, jelezd azt is, mert a nagy érdeklődés miatt várólistás a program, s így esetleg másoktól veszed el a lehetőséget.

Fényszer

Havi három szerda este 18-21 óra között olyan gyógyító meditáció, amelynek során Szent Mihály aranykori fényprogram jaiba csatlakozunk be, segítve a világot a megtisztulásban és az új világkorszakra való felkészülésben. Mindig van lehetőség egyéni gyógyítás kérésére is. Belépődíj: 500 Ft. Itt is azt kérjük, hogy írásban előzetesen jelentkezzetek be, mert kb. 20-22 fő fér el kényelmesen.

Márciusi pogramok:

Fényszer: március 7., 14., 21., 28. 18.00-21.00 Gyógyító Zeneszalon: március 26. 18.00-21.00 Naptemplom gyógyító szer: március11. 9.30-tól ARANYKORI LÉLEKMASSZÁZS: csütörtöki napokon és egyéni egyeztetés alapján. EGYÉNI TANÁCSADÁS ÉS KARMATISZTÍTÁS SZENT MIHÁLY FŐANGYAL SEGÍTSÉGÉVEL: egyéni

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 332
Tegnapi: 272
Heti: 604
Havi: 4 825
Össz.: 1 506 393

Látogatottság növelés
Oldal: Mihály arkangyal 2018. márciusi üzenete és az Aranykor Központ szolgálata
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2018 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tegyük széppé a világot - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »