TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

"Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

A nepáli földrengés


Fontos tájékoztatás Szelei Magdolnától:


Áldott   Magyar  Mag   Testvéreim! 

A Mindenható  Szent  Egy  Isten  üzenetét  jegyzem le  fontos  információkkal   kiegészítve !
Szeretettel   tájékoztatlak  benneteket   arról , hogy mi történt    a TEREMTÉSBEN  néhány nap alatt.

A  földrengés éjszakáján ( még mit sem tudva a történtekről ) az egész Föld Emberiségéért  dolgoztunk  a TÁRS-TEREMTÉSBEN. Délutánra pedig  megtörtént a  törés-szakadás....... Nepálban.
Imátkozni kellett  és erőket  átcsoportosítani,  megtisztítani és ELŐKÉSZÍTENI  az aranykori   KÓDOK  LEHORGONYZÁSÁT.  Tájékoztattam Ilonát  és jeleztem, hogy föl kell  menjünk Dobogókőre  a  megtisztult  energiákat  illetve ERŐKET  LEKÖTNI ÁTHELYEZNI   NEPÁLBÓL,  FÖLDANYA   SZÍVCSAKRÁJÁBA   pénteken.
és.....MOST  JÖN A LÉNYEG...... tegnap  felhívott  Szász tiszteletes lelki  testvérem  és a következőket  mondta (  már 3 hete nem beszéltünk...)  szombaton hajnalban  a  földrengés napján azt " álmodtam  ",  hogy VISNU  második feleségével  vagyok  a Himalájában (  Föld  Anya   minőség  és a  HIMALÁJA  SZELLEMI EREJE is  egyben ) Ő   ünnepi ruhában fogad, beszélgetünk.  Látom, hogy valami   GYÓGYSZER   FÉLÉT   kever.... kérdőn nézek rá, hiszen én ezzel a vallási kultúrával    nem igen foglalkozom ... azt mondja  ELIXÍRT  KÉSZÍTEK  A  HALOTTAKNAK......kérdezem én  is kapok belőle?...nem Te  nem  nincs rá szükséged.... felébredtem......tegnap
..este  felhívtam  Ács Miki  testvéremet  vele is régen beszéltem azt mondja szombaton" EGO törés" napot  tartottunk   Hamsovszki  Zsuzsinál  és tisztítottunk...az én egomat...  a magyarok  ego-ját  és a világ emberiségének  ego-ját, mert  az ARANY-kori   GYÉMÁNT  SZIKRÁK BEAKTIVÁLÁSÁNAK  NAPJA VOLT.....
...MA REGGEL HÍV   Korona  Sanyi  testvérem  és azt mondja..... 2 napja tudtam  meg mi történt  Nepálban.... az utcán álltam   és rögtön  becsatornáztak    jelezve, hogy  most jött  el az ideje ,  a DARMA  ÁTHELYEZÉSÉNEK  IDŐPONTJÁRA   TIBETBŐL.  Mondom  Úr Isten   most van az  amit  egy keleti  szerzetes   mondott nekem 4  éve,....... ha Tibetben-Nepálban  MEGREPEDNEK  A STUPÁK  (  RÉGI KULTIKUS  ERŐTEREK)  és a FÖLD,  ÁTHELYEZŐDIK   A   DARMA   DOBOGÓKŐRE.....
Na Kedveseim   erről is   beszélt  virág nyelven   a  Tibeti  Láma......itt   a MI FELELŐSSÉGÜNK   A TEREMTŐ ERŐK MEGTARTÁSÁNAK   ÉS HASZNÁLATÁNAK   IDEJE!

MAGYARI  LELKEK  SZENT MAGOK  ÉS   ERŐK ÁLLJATOK  KÉSZEN  ÉS KÉSZENLÉTBEN!!!

"  DARMA  Szanszkrit szó:  VALLÁS  a  természet  vallásának   EGYETEMES TÖRVÉNYE, amely  minden hatás  mélyén rejlik, mindent átható létezésével  fenntartja  a mindenség  örökkévalóságát, működését  és minden létező  entitást meghatároz. A   Világmindenséget mint  szellemi  alapot élettel elárasztó  közegként  hatja át. "  SZANÁTANA  DHARMA"  AZAZ  ÖRÖK TÖRVÉNY!!! Buddha tanítása  ( azaz  BUDA  MINT TUDJUK )  A   VALÓSÁGOT  FELÉPÍTŐ ELEM  AZ IGAZSÁG  KÖTELEZETTSÉGKÉNT JELENIK MEG AZ  EMBER  ÉS  ISTEN KAPCSOLATÁBAN   MERT  A  VALÓSÁG  MEGISMERÉSÉNEK  FOLYAMATÁBAN  AZ   EMBER  IGAZODNI  KÍVÁN  HOZZÁ!  Wikipédia  "
Tudjuk,  hogy  ez az év az  igazság éve..... van  és  lesz is dolgunk  feladatunk,  hogy az  igazság  ne csak kiderüljön ,  hanem  a  valós   rend  rakás    is   meg történjen  VÉGRE   TEGYÜK A DOLGUNK  CSELEKEDJÜNK!!!
 
 
Mihály Arkangyaltól, Hamikus Zsuzsin keresztül:
 
Többen kérdezték a nepáli földrengés magasabb értelmét. Nos, Mihály urunk annyit mondott, hogy két oka van:
- ahogy haladnak az aranykori folyamatok, a Föld koronacsakráját (Tibet-Nepál, vagyis inkább a Himalájának az a területe, amely országhatárokhoz nem köthető) is érintik a nagy erővel ható energiák. A vaskor-aranykor váltásban több ilyen esemény lesz majd.
- Értelmetlen, veszélyes és pénzpazarló pótcselekvés az, ami zajlik ott: hegymászók a világ minden tájáról mennek oda tékozolni idejüket, erejüket, saját pénzüket és mások vagyonát, hogy családjuktól, asszonyuktól és gyermekeiktől távol, otthoni méltó helytállás helyett hegytetőket támadjanak. Belső magaslataik helyett külső csúcsokat akarnak elérni. Mivel pótszer, tehát bulímia, ahogy elérnek egy csúcsot és elindulnak visszafelé, már a következő éhes akcióra gondolnak - soha nem elég, soha nincs vége, mert nem a valóság, nem az élet szentsége, hanem az azzal való visszaélés. Hősökként ünnepelik őket, pedig csak hősködők, akik szeretetre, elismerésre, kalandra éhesek, akik Isten adta életüket veszélyeztetik a semmiért, miközben családjukat magukra hagyják hetekre-hónapokra, sőt, özvegyi és árvasorsra juttatják őket. Nekik egy ilyen erejű figyelmeztetést küldött a Rend.
Tehát ez a két fő vonulat. Természetesen egyéni sorsokat is érintett a földrengés, és itt elég arra gondolni, hogy a tökéletes Isteni Terv része minden lélek és élet, a Terv tökéletessége folytán pedig nincs ártatlan áldozat, csak nem ebben az életben követett el olyan dolgokat, amelyek miatt most ez történt vele, legyen akár gyermek. Lehet egy lélek csak pár éve az adott testben, sorsban - előző életeiben, felnőttként elkövethetett olyan dolgokat, amelyeknek ez a kiegyenlítése.

Szeretettel a Szent Mihály fényszolgálat nevében,
Zsuzsi
 
"Az előző levelünkben leírtakon túl figyelmeztetés volt ez a rengés a nepáli kormánynak is. Többször több kolostorvezető és egyéb, szent tevékenységben rezgő beavatott jelezte már az ország vezetésének, hogy nem odaillő  USA-dollárban fizetendő regisztrációs díjért beengedni hegymászók ezreit, akik nem szent zarándokok, hanem sérült lelkű, pótszer-játszmában vergődő, csak a fizikai síkot használó emberek. A pénz a világ szennye, ráadásul az USA az egyik fő fekete malma ennek, és az ő pénzükből ömlik be a szent hely világi kincstárába évente több millió! Megrendült az a táj az alkalmatlan, oda nem illő történések és lelkület miatt."
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 105
Tegnapi: 327
Heti: 1 929
Havi: 7 586
Össz.: 1 517 663

Látogatottság növelés
Oldal: A nepáli földrengés
TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT! - © 2008 - 2019 - tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tegyük széppé a világot - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »